...С незабравимия си смел вкус, сиренето PDO Pecorino Romano об encapsulates стара, автентична традиция на италианската кухня. Ние внимателно избираме най-добрите цели колела от това фино сирене от сертифицирани ферми в регионите Лацио, Сардиния и в някои части на Тоскана. Всяко цяло сирене се оценява от нашите експерти, за да гарантира отличителния характер и качество на Pecorino Romano, предлагайки на нашите клиенти селекция, която празнува гастрономичното наследство и богатството на нашия регион.
...Това е меко бяло козе сирене с цветна кора. Текстурата е мека, гладка и кремообразна; вкусът е приятен и деликатен.
100% италианско мляко.
Средно тегло: 0,250 г
Минимално узряване: 7-10 дни...
...Прясно приготвените равиоли под формата на слънчогледи, пълнени с гorgonzola (италианско синьо сирене) и орехи, са кулинарен шедьовър, който въплъщава елегантността и изтънчеността на италианската кухня. Нежното тесто от яйца обгръща кремообразна и ароматна плънка, където гorgonzola, с неговите смели и ароматни нотки, се слива хармонично с хрупкавостта и кръглия вкус на нарязаните орехи.
...Този сир BOTALLA Tometta al peperoncino с тегло 700 г е перфектната комбинация от италианскосирене и чили. Пикантният вкус на чилито идеално се съчетава с мекотата на сиренето, създавайки уникален и вкусен аромат. Добавете малко пикантност на ястията си с Tometta al peperoncino от BOTALLA.
...Произведено от 100% италианско мляко и без алергени, с изключение на мляко/лактоза, това е сирене, което празнува млечната наследственост на нашата земя, перфектно за обогатяване на ястията ви с нотка на характер и автентичност.
...Лятото е на път да свърши, което означава, че можем отново да започнем да се притесняваме за Коледа. И най-вече, какво да правим с коледната вечеря? Имаме перфектното италианско решение за вас: Смокини с мус от горгонзола.
3 пресни смокини
– 75 гр горгонзола
– 100 мл разбита сметана
– Зарядно за сметана
– Сифон за разбита сметана
Започнете с разбиването на горгонзолата, това ще бъде по-лесно след...
...типично сирене от централно-южна Италия и островите, направено от прясно овче мляко, коагулирано с растителна или животинска сирищна (агнешка или козешка), солено и ароматно, ако е зряло няколко месеца, с характерен пикантен вкус, ако подправянето е било по-дълго;
Налични са няколко разновидности: пекорино Романо, пекорино Сарде, пекорино Тоскано и пекорино Сицилиано.
...Грана Падано DOP е твърдо, варено и бавно зреещо сирене. Произвежда се в равнината Падана, от полусирене сурово мляко, току-що издоено, произхождащо от ферми с крави, свободни от ендемични заболявания.
Това е италианскосирене с защитено наименование за произход (DOP).
Това означава, че всички три основни етапа на производствената верига: отглеждане, преработка на млякото в сирене и зреење...
...Лазаня от спелта, приготвена от спелтово брашно, предлага уникален обрат на класическото италианско ястие. Със своя ядков и леко сладък вкус, лазанята от спелта добавя приятно дълбочина към традиционните рецепти за лазаня. Листата за лазаня, изработени от спелтово брашно, притежават нежна, но здрава текстура, която прекрасно издържа на слоевете от богати сосове, разтопено сирене и вкусни пл...
...BUISSON е търговец на едро на хранителни продукти от Корсика, търговец на едро на хранителни продукти от Италия.
Корсикански колбаси и Корсиканско сирене.
Търговец на едро на хранителни продукти от Корсика.
Дистрибутор на хранителни продукти от Корсика.
Доставчик на хранителни продукти от КОРСИКА.
Търговец на едро на хранителни продукти от Италия.
Дистрибутор на хранителни продукти от Италия.
Италиански колбаси и Италианскосирене.
ТЪРГОВИЯ СЪС СЛАДОЛЕДИ ОТ ВСЯКАКЪВ ВКУС И ВИД В КУТИИ, КОНУСИ, БИСКВИТИ, ПАЛИЧКИ И ТРЪБИЧКИ С РАЗЛИЧНО ТЕГЛО. ТЪРГОВИЯ СЪС ШИРОК АСОРТИМЕНТ ОТ КРОАСАНИ: КРОАСАНИ, ПЛЕТЕНИЦИ, МЪФИНИ, БРИОШИ, ТРЮФЕЛИ ОТ ПЛЕТЕНА ТЕСТО, ЛИМОНЧИ. ТЪРГОВИЯ СЪС СИРЕНЕ ОТ КАЛАБРИЯ, ЕКСТРА ВИРДЖИН ОЛИВКОВО МАСЛО, ПРЕСОВАНО НА ХЛАДНО, 100% ИТАЛИАНСКО; АРОМАТИЗИРАНО С ЦЕДРИН, БЕРГАМОТ И ЧИЛИ; ТЕЗИ ПРОДУКТИ СЕ ПОЛУЧАВАТ ЧРЕЗ...