Витерия и булонерия Delta Officina Meccanica, основана през 1953 г., се намира в Дезио, в провинция Монца и Брианца.
Специализирана е в студеното формоване на винтове от стомана, по стандарт, с хексагонална и еса-лобатна (Torx) глава, с метричен резба клас 8.8 и 10.9 от м 2,5 до м 10. По заявка изработва специални части по чертеж, извършва лявообратни резби и резби с фина стъпка и произвежда валц...
...Това вино Montepulciano d'Abruzzo DOC от TERRE DEGLI EREMI е направено от селектирани грозда от нашата изба в Италия. Всяка опаковка съдържа 12 бутилки по 37,5 cl. Насладете се на интензивния му вкус и уникалния му характер, перфектен за придружаване на месни ястия и сирена.
Punto Srl е компания, специализирана в разпространението на хранителни продукти. С нов търговски обект, оборудван с щанд за колбаси, сирена и прясно хлебче, Punto Srl предлага широка селекция от пресни и замразени хранителни продукти, както и разнообразие от плодове и зеленчуци. Качеството на продуктите винаги е гарантирано и компанията се ангажира да поддържа изгодни цени за потребителите чрез пр...
PODERI MORETTI, историческа компания в Италия, естествена трансформация на семейния бизнес, е резултат от съюза на семействата Moretti и Occhetti, които са присъствали в Roero от XVII век.
Отглеждането на земята, и по-специално производството на висококачествено вино, винаги е било семейна традиция, предавана с гордост от баща на син през вековете до наши дни. Нашите предци, които, преодолявайки т...
... 90 дни. В тази фаза шунката бавно изсъхва, след което се измива и след това се окачва на естествения въздух. Сега започва узряването, разделено на две фази: до девет месеца в добре проветриви помещения с естествена смяна на въздуха, а накрая в изба за дълго узряване.
От повече от 20 години Viel се занимава с доставката, обработката и полагането на естествени камъни и мрамор, благородни материали с древни корени, които винаги знаят как да обогатят всяко жилище. Организацията Viel разчита на сътрудничеството с архитекти, специализирани в проектирането на изделия, облицовки и настилки от естествени камъни и мрамор за интериори и екстериори. Благодарение на опита,...
...Le Bloc Cellier, малка изба от рециклиран камък. Самостоятелни, модулни, лесен и бърз монтаж
Модулите на изба Le Bloc Cellier са изцяло изработени от естествени материали, което осигурява много здрав и устойчив на времето стелаж за бутилки, устойчив на плесени. Тези стелажи за бутилки са налични в 4 модела, които можеш да комбинираш помежду си, за да създадеш своята идеална изба.
...Амароне Латиум Морино е задължителен за италианската енология. Почти непроницаем в своя интензивен рубиненочервен цвят с леки гранатови отенъци. Комплексен, зряла череша почти като мармалад, лакрица, подправен с черен пипер, ненатрапчив тоскански тютюн. На вкус е топъл и мек, с доминиращи танини върху приятна минералност в основата.
Както всички велики вина, не трябва да се комбинира с никакво ястие, за да бъде дегустирано в своята максимална изразителност.
2011 е велика година, може спокойно да почива в домашната изба за цели десет години.
...Винарска изба Morando се намира в Костильоле д'Асти (АТ) в район между Асти, Кунео и Александрия, известен отдавна с лозарството, от което произлизат вина и пенливи вина с изключително качество. Компанията от години с професионализъм, опит и страст произвежда типични Пиемонтски вина, както бели, така и червени DOCG, DOC и IGT, които се бутилират и пускат на пазара както на национално, така и на международно ниво. Освен вината, компанията е специализирана в производството на пенливи вина и ароматизирани напитки на основата на вино и вина в брик.
... всичките си тайни... ако искате да откриете нещо повече за нас, ви каним да ни посетите!
Къде? В Сизано: изба се намира в северна Италия, в подножието на Монте Роза. Основните сортове грозде са Nebbiolo, Vespolina, Greco Novarese. Произвеждат се вина DOCG и DOC.
...за да се създаде хармония между старото и новото. Страстта и ентусиазмът на младия Railton Foschini, който първоначално е започнал с 21 hl вино, го доведоха в рамките на няколко години до конкурентни нива с многобройните съседни изби, които правят това малко средновековно село Перлата на Санио. DOC вината, които отличават тази изба, са Falanghina del Sannio и Sannio Barbera… не липсват и Sannio Aglianico, Sannio Aglianico Riserva, Sannio Fiano. Също толкова важни са IGP вината: бяло и червено Beneventano, Falanghina Beneventano, Aglianico Beneventano.
... приготвим меню без глутен за целиаци. Всичко това е допълнено от „важна“ изба с най-добрите вина от региона и от „CHIANTI“, които отлично се съчетават и допълват вкусните ястия от нашата кухня. „LA TABACCAIA“ е отворен през цялата година за 365 дни на разположение на гостите както за обяд, така и за вечеря. Разполага с 3 трапезарии и панорамна веранда. Ние сме в състояние да организираме церемонии, частни партита и работни обеди.</p>...
ВИНОПРОИЗВОДИТЕЛ В ТОСКАНА
С удоволствие ви представяме нашата винена изба Белагаио. Фирмата е семейна и виното, което произвеждаме, произлиза изключително от грозде, събрано в нашите лозя; това ни позволява да имаме контрол върху качеството на нашите продукти на всички етапи от производството. Нашите лозя се намират в сърцето на този прекрасен регион, в централната част на Тоскана на височина от...
От 1800 година Винарска изба Ghione Wine, разположена в Канели, се занимава с отглеждане на лозя с непрекъснато търсене на качество и постоянна отдаденост на занаята си. Нашата тайна всъщност е специалната грижа, с която се отнасяме към нашите вина, за да ти гарантираме крайния продукт с най-високо качество. Идеали, които се споделят от целия ни екип и които се вграждат във всичко, което правим...
... Ка’Витория да обърне особено внимание на здравето и благосъстоянието на лозята си - още едно качество, което малко други имения, с парцели разпръснати из апелацията, могат да претендират. Изба на имота, изкопана в хладните гранитни хълмове, поддържа Просеко Ка’Витория при оптимални температури по време на ферментация и отлежаване.
... между земята и виното. Историкът Джовани Антонио Печи, в началото на XVIII век, в доклад за Великото херцогство Тоскана, описва местоположението на днешната изба така: "на хълм с лесен достъп, целият засаден с лози и маслини, се намира малкият замък". През 1902 г. Абадия Арденга получава първата важна награда за вината за хранене, отлежали повече от година, посветена на компаниите, които вече изнасят извън Италия. Днешната компания се обновява през 1934 г. с актуализация на своя Статут.
... видове продукти: мъст за балсамов оцет и за сокове от грозде, термо-контролирани вина и за основа на пенливи вина, качествени бели и червени масови вина. Към модерната изба, оборудвана с хладилник за обработка на мъст и вина, са добавени бункери за приемане на грозде и склад за стареене за съхранение на винен дестилат в дъбови бъчви.
...Капара & Сицилиани е кооперативна изба с дълбоки аграрни и винопроизводствени традиции. Фирмата се намира по ионското крайбрежие на Калабрия, в провинция Кротоне, и работи изключително в района на Чиро и Чиро Класико, обработвайки гроздето от лозята, собственост на членовете, които обхващат около 213 хектара. Фирмата разполага с модерно технологично организирано винопроизводствено съоръжение с общ капацитет от 31 000 хектолитра, разпределени в 110 винени резервоара, разположени на три етажа, както и 150 барика от дъб "Алиер".
... произвежда вино в собствената си изба, където освен използването на барици и тонела от дъб, както и тонела от акация за отлежаване и стареене на червените и белите вина, се използват и винени съдове от бетон с контрол на температурата, които могат да поддържат най-добре вината, които трябва да узреят, и по-новите технологични съдове от инокс с изолация, в които се обработват малките маси за бленд и за по-добър контрол върху тяхната еволюция и узряване.
... в вината на Валтенези. Изба разполага с най-съвременните техники за винопроизводство, има термоконтролна система, използвана за контрол на температурата на ферментация на гроздето и виното по време на фазата на съхранение. Климатизираният склад позволява отлежаване на виното в бутилка.
Enoteca PerBacco: вина, пенливи напитки, дестилати, ликьори и типични продукти
Enoteca PerBacco, основана през февруари 2010 г., бързо се утвърди като водеща винарска изба в района благодарение на широкия си избор от качествени продукти на достъпни цени. Влезе в интернет с онлайн продажби през септември 2014 г., предлагайки:
- Широк избор
- Бързина на доставките
- Отлично обслужване на клиенти...
Винарска изба, специализирана в производството на качествени червени вина с удостоверение D.O.C. Cannonau di Sardegna.
Компанията произвежда вино от гроздето, отглеждано в собственото си лозе в Доргали, следвайки модела на устойчиво лозарство, основано на баланса на екосистемата на лозето и спазването на практики за отглеждане с високо качество, насочени към ограничаване на производството и...
Кооперативната изба Лука Джентиле, съществуваща повече от половин век, изпълнява своята институционална функция с пълно уважение към територията и типичността на местните си сортове грозде, предоставени от над 400 членове. Избата има капацитет за преработка на 6 000 000 кг грозде и капацитет за съхранение на вина от 5 450 000 литра. Зоната на производство, с изразена винопроизводствена насоченост...
...За нас е удоволствие да представяме нашите продукти по целия свят и да посрещаме посетители и потенциални клиенти в нашата изба, за да опитаме заедно нашите вина и да открием заедно нашата производствена зона. Не се колебайте да се свържете с нас за оферти и допълнителна информация.
Социалната изба в Леверано е основана през 1959 г. и днес е една от най-важните производствени реалности в Саленто. Избата разполага с около 1300 членове и 1100 хектара обработваеми земи. Основните сортове грозде са местни, по-специално примитиво, негромаро и малвазия нера. Към тях се добавят и други национални сортове като монте пулчано, верментино и требиано, или международни като сиро и...
...Кооперативната изба произвежда вина вече 50 години, както бели, така и червени, като особено важно е Бялото вино от Питилиано DOC. Произвеждаме екстра върджин зехтин OLIO TOSCANO IGT. Нашите вина са включени в най-добрите ръководства за италиански вина от Лука Марони до Гамберо Росо, и сме били награждавани многократно в различни поводи: през 2006 г. получихме наградата Best Buy (качество/цена...
... крафт бири, асортирана винена изба и избор от десерти, които с внимание приготвяме всеки ден. Това е малка семейна пицерия, която предлага и широки услуги като ресторант, където е лесно да намерите винаги учтивост и готовност за помощ. Провеждаме и уроци по пица (pizza lesson) и готвене (cooking class) и предлагаме отлична услуга за сватби за тези, които решат да сключат брак в съседната църква Варò в Таормина.
... ресторанти в Тренто, можете да поръчате обилни ястия от месо и риба, типични за средиземноморската култура. Всъщност, една от философиите на Зелена Кула е да свързва типичните вкусове на Тренто с по-изисканите и актуални вкусове в момента. Вътре в заведението се намира нашата винена изба, в която с гордост съхраняваме най-добрите червени и бели вина от региона Трентино-Алто Адидже, както и известното...
... идентичност, ритмите и традициите на специален тероар. Земя с оптимални педологични и климатични условия, където още гърците, преди почти 3000 години, са засадили своите лозя: Националният парк Чиленто, в район, разположен между Стио, Пестум и Джунгано. И тук, на 700 метра от лозето и на един поглед разстояние от храмовете, имаме и нашата модерна изба, оборудвана с фотоволтаична система от 96Kw, която ни позволява да минимизираме отделянето на въглероден диоксид в атмосферата. Вчера бяхме лозари и животновъди.
...Израснали в стойността на кооперацията, тези три реалности чувстват необходимостта да създадат една единствена изба с цел ефективно навлизане на международните пазари и систематизиране на съответните точки на изключителност, оптимизирайки разходите и инвестициите, като оценяват произведените вина в полза на всички членове и на територията като цяло.
Над 2,200 хектара лозови насаждения, 1,500...