Открийте Италия чрез храна и вино с турове за дегустация на вино и обиколка на изба в Венето, културни и туристически обиколки на венецианските вили с луксозен автобус в нашия туристически имот. Ще представим серия от винени турове, които ви дават възможност да опознаете и посетите някои от най-вълнуващите изби в Венето, през изби в Виченца, фермите на Верона и винарните на Тревизо. Пълни...
...Винарска изба, специализирана в производството на червени вина DOC - DOCG (Dolcetto d'Alba - Barbera d'Asti - Nebbiolo D'Alba - Grignolino d'Asti - Barolo - Barbaresco). Сред нашите продукти е и планинското вино Дроне (Nebbiolo di Dronero) - номерирани бутилки, ограничено производство, както и Дроне Чинато (за след хранене). Освен това предлагаме червени и бели трапезни вина.
... Джорджо и Никола, винаги в търсене на изби с изключително качество, за да ви предложим най-доброто от всяка територия, от всяка изба. VINOPOINT е винен магазин от над 20 години и тази година празнуваме 16 години присъствие в интернет и онлайн продажби. В VINOPOINT можете да намерите каталог с винаги налични продукти и някои специални оферти, валидни за кратък период от време. Периодичната...
... управлението на топлината и студа, което позволява с максимална прецизност и леснота да се контролира температурата на ферментиращата мъст и вината. Високата инженерна работа и иновациите на GORTANI намират примерна приложимост в транспортните резервоари. Отличителна черта е наличието на уникална опорна седалка, която позволява разпределение на тежестите по време на транспортиране. Гортани ООД е в състояние да удовлетвори всяко искане на своите клиенти, от малък резервоар до изба с стотици хиляди литри.
... ди Сова Класико, пенливото вино и Грапа от гроздови семена на Речиото. Дегустации на Сова, проверени събития, срещи и конференции, в нашата изба предлагаме много възможности за настаняване и дегустация. Ще имате възможност да изберете между различни дегустационни маршрути, освен посещението на нашата историческа изба и подземията на двореца, ще бъдете ангажирани на 360° в историята и територията на Сова.
... изба се опитваме да интегрираме микроклимата и местните условия в производствения процес по най-добрия начин. Добре координираната и щадяща обработка е основата за качеството на нашите вина. Работим отговорно, имайки предвид да натоварваме природата колкото е възможно по-малко и да се хармонизираме с нея. По този начин нашите вина получават своята самостоятелност и се проявяват в своя уникален характер.
... повече от 2000 души, на 30 км от Парма, известен с Националния панаир на черния трюфел от Фрагно, който се провежда тук всяка година. Всъщност, освен като хотел в Калестано, той е известен и като ресторант и бар, който става място за срещи, от сутрин до вечер, особено през лятото, когато масите на открито правят паузата за кафе изключително приятна. Отворен както за обяд, така и за вечеря, ресторантът предлага различни зали за всички нужди и историческа каменна изба с ценни и стари вина, идеална и за дегустации.
... изключително в сегмента HO.RE.CA, който се стреми към качество: редки и специални вина с ограничено производство. Компанията селектира дистрибутори или изключителни винари (за добре определени зони). Избраните компании ще бъдат поканени на щанда на VINITALY във Верона, за да дегустират продуктите и да се запознаят с реалността на компанията. След това дистрибуторите, включени в търговската мрежа, ще бъдат поканени в Сицилия, за да посетят лозята и производствената изба в Кондро.
В нашата изба произвеждаме вино само от гроздето на нашите лозя, по традиционен начин, но с модерно оборудване и с минимално използване на химически добавки. Продаваме вино на частни клиенти, както редовни, така и случайни (имаме лоялни клиенти от 50 години), изпращаме на ресторанти и винени магазини, които искат да експериментират с нови производители. Голямо количество от продукцията се изнася. Произвеждаме около 45 000 бутилки VALPOLICELLA, VALPOLICELLA SUPERIORE, VALPOLICELLA SUPERIORE RIPASSO, AMARONE DELLA VALPOLICELLA, RECIOTO DELLA VALPOLICELLA. Добро и автентично вино е нашият девиз.
... организирани екскурзии в Вълсугана и в цялото Трентино, което го прави абсолютно първокласен хотел за колоездачи. Стаите на Bed and Breakfast осигуряват релакс и комфорт, но за тези, които желаят нещо повече, в сградата е налична великолепна шведска сауна. Коронада Хаус предлага дегустация на типични продукти от Трентино в своята изба с дегустации и дегустационни маршрути. За любителите на планинското колоездене предлагаме множество обиколки с водач по веригата Лагорай или в прекрасната Арте Села, изложба на съвременна природна арт, която е с рядка красота и лесно достъпна от Коронада Хаус.
... от три поколения. Със своите 6 хектара лозя, където растат най-важните автохтонни сортове грозде от Калабрия, фирмата произвежда вина с голяма дълбочина и индивидуалност (Калабрезе неро, Галиопо, Греко неро, Маглиоко) сред червените, (Мантонко бяло, Греко бяло, Инсолия, Малвазия) сред белите. В новата и модерна изба на фирмата се обработват биологични грозда с модерни техники, но с уважение към семейната традиция.
... брой на членовете на Социалната изба - позволиха да се постигне такава престижна цел, която обещава, за утре, бъдеще на утвърдяване и големи потвърждения. Освен отличното вино, Торевила предлага широк избор от местни типични продукти в собствените си магазини, винаги налични за опаковки и подаръчни кошници.
Достигайки до третото поколение производители, синът Микеле заедно с баща си Глени, трансформираха традиционната семейна винарска изба в компания, управлявана с критерии на съвременна професионалност, внасяйки свежи идеи и нови инициативи. Ценният опит, натрупан с времето, изследванията и експериментите в лозето и в избата, позволиха на компанията да постигне похвални резултати за качеството на...
Винарска изба ВИНЧЕНЦО ТОРТОРА
ЕДНА ИСТОРИЯ… ЕДИН ПРОЕКТ…
Семейство Тортура се занимава с производството на вино повече от сто години… Историческата компания има своите корени в малка изба, където бяха направени първите стъпки в производството на наливно вино и вино в бутилки. Оттогава много неща се промениха, но след почти сто години история в света на виното, Изба Тортура все още запазва...
Ние сме малка занаятчийска изба, чиято цел е максимално качество на достъпни цени за всички и произвеждаме типични вина от региона в следните сортове: Санджовезе, Требиано, Шардоне, Пиньолетто и барик. Вината се продават както на налив, така и в бутилки. Нашата изба е отворена за директна продажба на обществеността и всеки, който желае, може да вечеря в нашия агритуризъм Ластаняно, потопен сред...
Piandaccoli е малка изба, разположена на хълмовете около Флоренция, в сърцето на тосканската провинция. Проект на изключителност, основан на повторното откритие на загубени сортове грозде като Пугнитело, Фоглия Тонда, Мамоло и Барсаглина. Три червени вина, три шедьовъра на баланс и вкус: Космус, 100% Санджовезе, получено от смес от шест различни клона; Ин Примис, смес от Санджовезе, Пугнитело и Фоглия Тонда; Майорем, смес от Санджовезе, Пугнитело, Фоглия Тонда, Мамоло и Колорино.
... предпочитат натурални финиши с зехтин или пчелен восък. Професионални аксесоари за кухнята. Плочи от розова хималайска сол. Плочи от стъклен камък. Дизайн на дърво. Обзавеждане на изба. Интериорен дизайн на ресторант.
... между традиция и иновация, Castellari Bergaglio от години експериментира с техники на винопроизводство и отглеждане на лозя, за да развие потенциала на сорта и територията и да укрепи репутацията, която изба и наименованието са успели да завоюват с времето.
...Нашата изба се намира в Мамоиада, в провинция Нуро, район, особено подходящ за производство на грозде канонау. Произвеждаме вина 'канонау' в чист вид, които отразяват аромати, ухания и вкусове, типични за нашата прекрасна Сардиния.
- Мамутонето, което носи името на типичната маска от мамоиадския карнавала, е канонау с интензивен рубиненочервен цвят и гранатови отблясъци, има дълъг букет, с...
... Валло. Принципе Гранателли е всичко това и много повече. Това е място, където вкусът, ароматите и приятността на течението на времето се материализират в опит, който надхвърля простата гастрономия, за да обгърне нежно иновативна концепция. Разполага с отлична изба с натурални и биологични вина от региона.
Papounti е място, където ценителите на виното могат да избират и закупуват директно от изби. Papounti е също така споделяне: всяка изба предлага самостоятелно продуктите си, докато потребителите могат, благодарение на гласовете, коментарите и покупките, да препоръчват и гарантират по-добро позициониране на предпочитаните от тях вина. Клиентът закупува продуктите директно от избата чрез...
„Le Due Querce“ е изба, която се откроява, съчетавайки високо качество на своите продукти с дизайн и изключителна известност на своите колекции, намирайки в марката „LF“ своята най-висша изразност. Проект, реалност, посветена на всички професионалисти, които разбират важността на търговията с марка, която ще донесе добавена стойност на техния търговски обект.
Нашата услуга за самообслужване е проста и бърза. Самообслужването е услуга, която ти предоставя пространства с различни размери, които отговарят на твоите нужди. Можеш да я използваш за кратък период, ако имаш нужда да съхраниш вещи за специален случай, или да сключиш по-дългосрочен договор за пространство, което можеш да използваш с времето като склад, изба или килер за архивиране на документи...
... складиране на сено, събрано от полетата, или дървесината от горите; и до днешен ден стадото овце преминава през селото, за да достигне до близките пасища, а ароматът на мъст, който излиза от изба, се разнася по павираните улички. Внимателно извършената консервационна интервенция, използваща характерни елементи от тази местна архитектура, като камък и дърво, съчетани с внимателно подбрано обзавеждане, е създала пространства, изпълнени с очарование, които обгръщат гостите в топла атмосфера.
Остерия Ипподром е ресторант, където можете да опитате типичната сардинска кухня. Управлението и семейната атмосфера правят Остерия Ипподром в Милано особено приветлива и подходяща както за вечери с приятели, така и за романтични вечери. Освен менюто à la carte, с богат избор от ястия, можете да разчитате на скромна изба с най-добрите национални етикети. Отлични са десертите, приготвени в къщи...