Италия, Capo D'orlando
... закуски, сокове, шоколадова торта с аромат на клементин и коняк, клементинова торта. Клементините са подходящи за различни сладки рецепти, но също така имат своето място и в комбинация с морски дарове и други солени ястия. НУТРИЦИОННА ИНФОРМАЦИЯ Клементината Нова е нискокалоричен плод. Една клементин осигурява около 80% от дневната нужда от витамин C. Освен това, тя е добра източник на калий, магнезий, калций и фолати.
Италия, Milano
...се отличава със своите изразени антиоксидантни свойства, благодарение на които е в състояние да защитава тъканите от увреждания, причинени от свободните радикали. Витамин E е способен да защитава клетъчните мембрани, като възпрепятства пероксидацията на мембраната. Фосфолипидите защитават липопротеините от окисляване, а също така помагат да се предотврати влиянието на окислителните процеси върху витамин A.
Съответстващи продукти
Витамин Е
Витамин Е
Други Продукти
AMELCUR®PLUS
AMELCUR®PLUS
Италия, piano di sorrento (na)
..."Navel" портокалите са един от най-популярните сортове портокали в света, известни със сладкия си вкус и лесното обелване. Тези портокали се характеризират с наличието на "пъп" в основата, от което произлиза името им. Кората е с ярко оранжев цвят, а пулпата е без семена, което ги прави идеални за консумация в свеж вид. "Navel" портокалите са богати на витамин C, който е от съществено значение за...
Италия, Settimo Milanese
...Пальмитолеиновата киселина и витамин E, два от основните елементи в него, го правят ценен съюзник за насърчаване на естествената красота на косата, тяхната разресваемост и блясък. Може да се прилага след всяко измиване на косата (трае поне до 3 измивания) както на боядисана, така и на обезцветена коса, за да се поддържа цветът или да се акцентира на отблясъците. Внимание: не е предназначен за покриване на бели коси.
Италия, Forlì
... от тези, които следват вегетариански и вегански режими на хранене, тъй като представлява важен ресурс за богатството на растителни протеини. Състои се предимно от фибри, а също така съдържа минерални соли - калций, желязо, фосфор и магнезий, витамин C, витамин A и витамини от група B, както и високо съдържание на протеини. В Централна Америка този продукт има дълга традиция и се използва предимно за приготвяне на сладкиши, закуски или за получаване на пуканки от амарант, подобно на царевицата, или дори да бъде надуван.
Италия, Torino
...Прах от диня, богат на витамини, минерали и антиоксиданти. Подкрепя здравето на кожата, косата и сърдечната функция и може също да помогне в мускулното възстановяване след упражнения, без вода и фибри, които предизвикват подуване на корема. ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА Дехидратираният прах от диня е богат на минерали и фитонутриенти като ликопен, цитрулин, витамин А и витамин С. Присъствието на...
Италия, Amelia
... само с ниското ниво на киселинност, а и с редица органолептични качества, постигнати чрез безупречни производствени процеси. Изключителното качество на този продукт произтича от прецизен избор на органични местни маслинови насаждения. То е резултат от постоянна и внимателна прецизност, приложена през целия процес на трансформация на маслините; дефолирането и почистването като основни работни...
Италия, Orio Litta
...със специфично себум-балансиращо и антисептично действие. Центела с лечебна и регенерираща активност. Стимулира образуването на колаген и предотвратява прекомерната пролиферация на фиброзна тъкан. Копайба масло: има лечебни, антисептични и противовъзпалителни свойства и е ефективно при лечение на кожни раздразнения. Накрая, има стягащи свойства, показани срещу кожни несъвършенства, типични за мазна и акнеична кожа. Витамин А е мощен антиоксидант и допринася за възстановяването на кожните тъкани и за предотвратяване на производството на себум.
... маслините си, а тяхното смилане се извършва в рамките на 24 часа след това чрез механични процеси (студено извличане); този метод позволява получаването на екстра върджин масло с високо качество. На вид нашето масло, произведено изключително в района на Фарнезе, има смарагдозелен цвят с златисти отблясъци и излъчва плодов аромат, напомнящ на зряла маслина, току-що събрана. То се гордее с изразителен вкус, с нотки на артишок. При дегустация оставя приятно пикантно и горчиво послевкус с бадемови нюанси. Богато е на витамин E, полифеноли и други антиоксиданти.
Италия, San Ferdinando
... стоки, използвайки квалифицирани машини, които ни позволяват да управляваме веригата на продуктите и следователно да работим както с малки, така и с големи доставки с голяма гъвкавост. Дейността на компанията е съсредоточена основно в производството, преработката и последващата търговия с КИВИ, КЛЕМЕНТИНА ОТ КАЛАБРИЯ, НАВЕЛ ОРАНЖИ, ТАРОККО ОРАНЖИ, МОРО ОРАНЖИ, (Тарокко портокалът се характеризира с червени пигменти в пулпата, а Моро портокалът с напълно червена пулпа, богата на витамин C и следователно отлична за сокове), БИОНДО ОРАНЖИ, Вашингтонски портокали и Валенсия портокали.

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play