... закуски, сокове, шоколадова торта с аромат на клементин и коняк, клементинова торта. Клементините са подходящи за различни сладки рецепти, но също така имат своето място и в комбинация с морски дарове и други солени ястия.
НУТРИЦИОННА ИНФОРМАЦИЯ
Клементината Нова е нискокалоричен плод. Една клементин осигурява около 80% от дневната нужда от витамин C. Освен това, тя е добра източник на калий, магнезий, калций и фолати.
...се отличава със своите изразени антиоксидантни свойства, благодарение на които е в състояние да защитава тъканите от увреждания, причинени от свободните радикали. Витамин E е способен да защитава клетъчните мембрани, като възпрепятства пероксидацията на мембраната. Фосфолипидите защитават липопротеините от окисляване, а също така помагат да се предотврати влиянието на окислителните процеси върху витамин A.
..."Navel" портокалите са един от най-популярните сортове портокали в света, известни със сладкия си вкус и лесното обелване. Тези портокали се характеризират с наличието на "пъп" в основата, от което произлиза името им. Кората е с ярко оранжев цвят, а пулпата е без семена, което ги прави идеални за консумация в свеж вид. "Navel" портокалите са богати на витамин C, който е от съществено значение за...
...Пальмитолеиновата киселина и витамин E, два от основните елементи в него, го правят ценен съюзник за насърчаване на естествената красота на косата, тяхната разресваемост и блясък. Може да се прилага след всяко измиване на косата (трае поне до 3 измивания) както на боядисана, така и на обезцветена коса, за да се поддържа цветът или да се акцентира на отблясъците. Внимание: не е предназначен за покриване на бели коси.
... от тези, които следват вегетариански и вегански режими на хранене, тъй като представлява важен ресурс за богатството на растителни протеини. Състои се предимно от фибри, а също така съдържа минерални соли - калций, желязо, фосфор и магнезий, витамин C, витамин A и витамини от група B, както и високо съдържание на протеини. В Централна Америка този продукт има дълга традиция и се използва предимно за приготвяне на сладкиши, закуски или за получаване на пуканки от амарант, подобно на царевицата, или дори да бъде надуван.
...Прах от диня, богат на витамини, минерали и антиоксиданти. Подкрепя здравето на кожата, косата и сърдечната функция и може също да помогне в мускулното възстановяване след упражнения, без вода и фибри, които предизвикват подуване на корема.
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА Дехидратираният прах от диня е богат на минерали и фитонутриенти като ликопен, цитрулин, витаминА и витамин С. Присъствието на...
... само с ниското ниво на киселинност, а и с редица органолептични качества, постигнати чрез безупречни производствени процеси.
Изключителното качество на този продукт произтича от прецизен избор на органични местни маслинови насаждения. То е резултат от постоянна и внимателна прецизност, приложена през целия процес на трансформация на маслините; дефолирането и почистването като основни работни...
...със специфично себум-балансиращо и антисептично действие.
Центела с лечебна и регенерираща активност. Стимулира образуването на колаген и предотвратява прекомерната пролиферация на фиброзна тъкан.
Копайба масло: има лечебни, антисептични и противовъзпалителни свойства и е ефективно при лечение на кожни раздразнения. Накрая, има стягащи свойства, показани срещу кожни несъвършенства, типични за мазна и акнеична кожа.
ВитаминА е мощен антиоксидант и допринася за възстановяването на кожните тъкани и за предотвратяване на производството на себум.
... маслините си, а тяхното смилане се извършва в рамките на 24 часа след това чрез механични процеси (студено извличане); този метод позволява получаването на екстра върджин масло с високо качество. На вид нашето масло, произведено изключително в района на Фарнезе, има смарагдозелен цвят с златисти отблясъци и излъчва плодов аромат, напомнящ на зряла маслина, току-що събрана. То се гордее с изразителен вкус, с нотки на артишок. При дегустация оставя приятно пикантно и горчиво послевкус с бадемови нюанси. Богато е на витамин E, полифеноли и други антиоксиданти.
... стоки, използвайки квалифицирани машини, които ни позволяват да управляваме веригата на продуктите и следователно да работим както с малки, така и с големи доставки с голяма гъвкавост. Дейността на компанията е съсредоточена основно в производството, преработката и последващата търговия с КИВИ, КЛЕМЕНТИНА ОТ КАЛАБРИЯ, НАВЕЛ ОРАНЖИ, ТАРОККО ОРАНЖИ, МОРО ОРАНЖИ, (Тарокко портокалът се характеризира с червени пигменти в пулпата, а Моро портокалът с напълно червена пулпа, богата на витамин C и следователно отлична за сокове), БИОНДО ОРАНЖИ, Вашингтонски портокали и Валенсия портокали.