Италия, Misano Adriatico
...Il BORGOBRUNO Vino Bianco Toscana IGT е елегантно бяло вино от Тоскана с високо качество, перфектно за придружаване на рибни ястия и леки сирена. Опаковано в формат от 75 cl, предлага уникално вкусово изживяване благодарение на своята свежест и букет от плодови аромати.
Италия, Trepuzzi
...Избор на три джина с най-високо качество. Екзотичен джин с ананас, джин, отлежавал в бъчви от вино Порт Тауни, и класическият цитрусов джин Лондон Драй. Елегантен и изискан стил, напомнящ на стила на Бел Епок.
Италия, Sordio
... хранителни лаборатории, които изискват високо качество на филтрация на малки количества продукт; това е случаят с парфюми, ликьори, вино, лечебни настойки и лабораторни тестове. Серията 'LABINOX' запазва същите конструктивни характеристики като филтрите 'Farminox', в сравнение с които намалява размерите си. Тя е по същество икономично решение за висококачествена филтрация, тъй като работи с...
Италия, MILANO
... Valpolicella, интензивно, обгръщащо вино с дълга персистенция, което, благодарение на своята финес и елегантност, не се страхува от времето. Тъмно рубинено червено с лек нюанс по ръба на чашата, на носа представя интензивни аромати на конфитюр от къпини и сушена слива, подправъчни нотки на звезден анасон и черен пипер, с препечени акценти на лешник и бадем; завършва с тютюн, ванилия и шоколад, на...
Италия, Martina Franca
...Caciocavallo Ubriaco е зряло сирене, произведено от мляко с високо качество и отлежавало в вино "Primitivo di Manduria". Това сирене се характеризира с оригинален вкус, смес между плодови и пикантни нотки, което го прави перфектно за консумация самостоятелно или като част от плато с сирена. Caciocavallo ubriaco е ръчно изработен продукт, създаден по традиционни методи и с автентични съставки. Неговата ръчна обработка и уникален вкус го правят продукт на изключителност в италианската млечна традиция.
Италия, Vazzola
...C 19, двоен ефектен концентратор, работещ под вакуум, е резултат от специално проучване, вземащо предвид специфичните оперативни нужди; неговата производителност е толкова добра, колкото и най-софистицираното многократно ефектно оборудване, използващо спускаща се завеса. Идеален за производители на вино, които желаят да поддържат равномерно качество, неповлияно от капризите на климата, техниката...
Италия, Rende
... клиенти продукт с висока конкурентоспособност по отношение на цена и вградена качество. Всички наши резервоари за съхранение са изработени с най-съвременни машини; от автоматични заваръчни апарати до CNC формовъчни машини за дъна и неръждаема стомана. Особено използвани за съхранение на агро-хранителни продукти, нашите изделия нямат остри ръбове вътре и заварките се извършват от висококвалифициран персонал.
...Витинио: 60% Мерло, 40% Каберне Совиньон | Цвят: рубинено червено, с виолетови отблясъци и склонност към гранатово с узряването | Нос: вино с голяма елегантност. Усещат се плодови аромати като боровинка и къпина, с тостирани и ванилови нотки от високо качество | Вкус: в устата се представя сухо, топло и с тяло. Танините се усещат, но по мек начин благодарение на престоя в барик. ГАСТРОНОМИЧНИ ПАРТНЬОРСТВА: Отлично вино с печено месо, особено свинско, агнешко и козе. Добре се съчетава с дивеч. Вино и за медитация.
Съответстващи продукти
Алтропасо
Алтропасо
Италия, Vimercate
...Global 240 позволява многопараметричен анализ в производствените процеси на мъстите и вината с изключителна прецизност, повторяемост и надеждност. До 240 проби/час могат да бъдат анализирани автоматично, осигурявайки най-високите стандарти за качество. Анализаторът се състои от: • Платформа за позициониране на пробите: позволява настаняване на 50 кувети за четене с оптично разстояние от 0,6 см...
Италия, Parma
...Не става въпрос за шунка с удължено узряване: а за най-доброто в нашата работа. Процесът на производство е традиционен, но още от самото начало изборът на бутовете е специален, месото има различно качество и по-голямо количество мазнина, за да позволи дългото узряване. В продължение на три седмици шунките абсорбират солта в хладна (от +1 до +4 градуса) и влажна (80%) камера, след което за три...
Италия, Dorgali
...Вино с голямо качество, получено от внимателен подбор на грозде Канонaу, предимно от лози на над 40 години, отглеждани в стил "алберело". След бавна ферментация с ципите, проведена в малки стоманени съдове за период от около 20 дни, зрее в френски дъбови бъчви за 24 месеца. Следва отлежаване в бутилка, легнала, за поне 8 месеца. Прекрасен гранатовочервен цвят. На носа е внушително. Богато на...
Италия, Costigliole D'asti
...Винарска изба Morando се намира в Костильоле д'Асти (АТ) в район между Асти, Кунео и Александрия, известен отдавна с лозарството, от което произлизат вина и пенливи вина с изключително качество. Компанията от години с професионализъм, опит и страст произвежда типични Пиемонтски вина, както бели, така и червени DOCG, DOC и IGT, които се бутилират и пускат на пазара както на национално, така и на международно ниво. Освен вината, компанията е специализирана в производството на пенливи вина и ароматизирани напитки на основата на вино и вина в брик.
Италия, Siena
... в малки касетки от 12 кг и гроздето се изпраща незабавно в избата за преработка, което предотвратява нежелани ферментации по време на транспортиране и особено влияе на консистенцията на гроздовете и зърната при пристигането им в избата. В нашите изби можем да намерим най-модерното оборудване, като това на Defranceschi, а за отлежаването на виното използваме както френски дъбови бъчви на Saury, с безупречно качество, така и на италианската компания Garbellotto, която се е доказала като отлична на пазара.
Италия, Canelli
...от лозето до избата. Производството на вино, което последователно и разпознаваемо поддържаме година след година, произлиза от терените, представляващи територията на Асти. Стремим се да използваме колкото се може повече ръчен подход по време на процеса на винопроизводство, позволявайки на виното да премине през серия от естествени процеси с минимално вмешателство. Затова разчитаме на екип от...
... сицилианското вино. Използването на стари рецепти, методите на обработка, селекцията на суровините, непрекъснатите проверки на качеството на всяка фаза от производствения процес, позволяват получаването на отлични продукти. Целевият пазар е национален и международен. Качеството на продуктите, стремежът към непрекъснато подобрение, надеждността на доставките, квалифицираният опит на персонала са силните страни на фирмата, която внедрява система за качество и сертификация на околната среда.
Италия, Frascati
...Лозята се редуват с маслинови дървета и полета, създавайки добър модел на биоразнообразие. Почвата е вулканична по произход, а най-разпространеният сорт е Малавзия бяла от Лацио. Вниманието към територията и ангажиментът за устойчивост се реализират в производството на типични вина от района. Нашето търсене на качество започва от контрола на цялата верига и е комбинация от уважение към традицията...
Италия, Latina
... плодове | пресни плодове | Брашно от мека пшеница / Брашно от твърда пшеница / Пшеница / Фисташки от Бронте / Фисташкова гранула от Бронте / Фисташково брашно от Бронте / Соево масло/ Сицилиански каноли / Сицилиански аранчини / Ръчно изработени панетони / широк асортимент от торти и сладкиши от Сицилия / внос и износ на всички продукти с отлично качество...
Италия, Borso Del Grappa
...Винарна, специализирана в италиански вина от региона Венето. Нашите най-известни етикети са пенливото бяло вино "Tappo Corona", наречено "Frizzantino Italiano", Прошеко DOC и Каберне IGT "Campo Croce". Също така сме специализирани в доставката на вино в BAG IN BOX, с широка гама от бели и червени вина с отлично качество. Консервирани вина, елегантна версия на пенливи бели, розе и червени вина, предназначени за млада аудитория. Световна доставка.
...ръководена от ентусиазма и страстта на младия Антонио Ианела (внук на основателя), да направи важна крачка напред, както по отношение на количество, така и на качество. До Аglianico се добавя отличната Фалангина, последвана от други сортове вина. Нарастващите искания водят Антонио да разшири тази "малка винарна" в голямо и модерно предприятие с авангардни машини и да предложи част от това вино...
Италия, San Pietro Di Feletto
... интервенциите в енологията. Лично и с голяма строгост се грижим за целия цикъл на обработка и трансформация и акцентът, който поставяме върху търсенето на качество за продукт с високо качество. И за да отговорим на нуждите на все по-голям брой потребители, които, по етични, екологични и здравословни причини, изключват от храненето си всякакви елементи с животински произход, се ражда Paeànca Vegan. Paenca се намира в Сан Пиетро ди Фелето на площад Джовани XXIII, 4C.
Италия, Pistoia
... нямаме възможност за незабавна доставка, с изключение на кърпи и други кухненски или бански артикули с бродерии, които обикновено имаме на разположение. Освен това имаме серия от типични тоскански продукти, които можем да считаме за изключителни, тъй като са с високо качество, резултат от внимателно проучване на територията, които разпространяваме чрез нашия уебсайт www.shopintuscany.com и те са: Вино, Масло, Колбаси, Сосове и Конфитюри, Паста, Ръчно изработена бира, Ликьори, Керамика, Кожени изделия и др. Марката за качество на всички наши продукти е: MADE IN TUSCANY...
Италия, Trezzano Sul Naviglio
... вкуса на всеки отделен клиент, който, при поискване, може да се довери на нас и за избора на аксесоари като коркови тапи или винтове. Бутилки за вино, дестилати, масло, оцет, буркани за консерви и многофункционални контейнери за соли за вана, етерични масла и флакони за парфюмерия. С гордост заявяваме, че продуктите на New Genius Glass са с най-високо качество, произведени в Италия, и са изработени според най-добрите стандарти и строги проверки на италианската стъкларска индустрия.
Италия, Castelluccio Dei Sauri
... корена на хектар, изцяло на система за отглеждане на шпалир с резитба на кордони. Добивът от този сорт грозде е умишлено нисък за рационално управление на почвата с цел получаване на продукт с изключително качество. Производство на бяло вино Дука; Роза на Дука; Неро Пуро; Неро на Дука; Пасито; Грапа Манù; в близко бъдеще и пенливо вино.
Италия, Ceglie Messapica
... компанията, е завладял всички, получени с авангардни производствени техники в съответствие с най-древната традиция. Фузили, каватели и интегрални орекети от семолина, подчертавани от прост доматен сос или сос от меса или други сосове, ще зарадват вашето небце. Върхът на най-разнообразното производство и абсолютна новост на пазара е Пастата на Малвасия, получена от смесването на семолина от твърда пшеница и местно вино от грозде малвасия, без добавяне на вода.
Италия, Nicolosi
Собствеността на земите, спазването на утвърдени традиции в отглеждането и силната склонност към качество позволяват на нашите продукти да бъдат признати от години като символ на автентичност и доброта. С нашата работа основно произвеждаме масло и вино, но също така и консерви и сапуни. Тези продукти се раждат на склоновете на Етна, най-високия активен вулкан в Европа и признат за световно...
... други типични продукти от региона на Пулия и по-специално от провинция Таранто (Сава, Мандурия, Мартина Франка), внимателно и старателно подбрани; по-специално: бисквити, фризе, тарали, зърнени храни, бобови култури, сушени плодове, мариновани зеленчуци, мед и местно вино от Мандурия и Сава.
Италия, Scansano
... амбициозен проект - да се произведе вино, което да може да стане велико с времето. Вино, направено от грозде, изложено на големи екологични стресове на тази земя, вятър и зимен студ, екстремна суша през лятото. Вино, произведено на уникално място, с екстремни терени, склонове, гори и потоци, които слизат от планината. Начин на работа, различен от обичайния, оставяйки на виното своето време, в ритъма на сезоните, в търсене на абсолютното качество, винаги... с много страст.
Италия, Campobasso
Saporicentroitalia създаде гама от продукти с ниско съдържание на алкохол: горчивки, ликьори, еликсири, използвайки алкохол като дезинфектант и консервант на есенциите, извлечени от билки, както и като носител на веществата, извлечени за нашето тяло. Занаятчийска компания, която произвежда продукти с високо качество. Вино, ликьори и горчивки без използване на консерванти: - горчивки за храносмилане с билки; - ликьори от територията на Централна Италия; - ликьор за производство на натурални коктейли: GRUMEN...
... отлежаването в специални дъбови бъчви и бутилирането. Орофографията на тази бърза и стръмна територия и тесните и ограничени тераси позволяват отглеждане с ниски добиви и високо качество, получено в нашите хълмисти лозята, които не се напояват, са обрасли с трева и обработвани само повърхностно по редовете, веднъж годишно. Само любовта към тези райони и уважението към щедрата земя ни дават смелостта и ентусиазма да "правим вино".

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play