...Удължена и стилна част от фина тръстика. Има розов цвят, отличен вкус, дълбок аромат и нежна мазнина. Изработени ръчно парчета, с ниско съдържание на сол и с узряване между 24-28 месеца.
Процес на изработка: Нарязване на горещо, охлаждане, рязане на V, осоляване, естествено сушене и отлежаване в изба.
Съставки: Плечо от свинско месо от жълъди и морска сол.
Условия за разпространение и...
...Пикильо пипер мармалад "олиба-олио" с екстра качество и захар, с различни растителни съставки, като пипер и трюфели, се опакова чрез физически процеси, без добавяне на консерванти, с много фина текстура на мармалада и много приятен аромат и вкус. Пикильо пиперът е много вкусен за директна консумация на филийки хляб или за добавяне в ястия с патица и други птици, сирене,...
...Най-добрите части от нашите иберийски свине, като Иберийската Преса, се използват за ръчно производство на нашия Премиум Салчичон, хранен с жълъди. Интензивен аромат, сочна текстура и специален баланс между мазнини, постно месо и черен пипер придават фина естествена деликатесност на този продукт.
SKU:510002
Тегло за доставка:0.5 кг...
...Мед от акация.
Характеристики:
Цвят: Много светъл, бял и почти прозрачен.
Аромат: Лек цветен, мек и слабо устойчив.
Вкус: Сладък, уникален и с голяма фина нотка.
Зона на производство: Източна Европа.
Това е медът, който най-добре понасят децата и диабетиците.
Цвят: Много светъл, бял и почти прозрачен.
Аромат: Лек цветен, мек и слабо устойчив.
Вкус: Сладък, уникален и с голяма фина нотка.
Зона на производство: Източна Европа.
...Сладост, интензивен вкус, примамлив аромат, свежест и дълготрайност - това са всички нюанси и оттенъци, които шунка от жълъди Alta Gastronomía предлага на небцето. Нейните мазнини правят всяко парче да се разтопи в устата ви, позволявайки споменът за нея да остане, носейки ни спомени за повече от четиридесетте месеца естествено узряване в мазето.
Тайната се крие в избора на най-доброто суровина...
...МЕНСИЯ
ТЕХНИЧЕСКА ФИШКА:
Наименование на произход:
DOP Бирсо
Състав:
100% менсия
Алкохолно съдържание: 13,5°
ЗАБЕЛЕЖКИ ЗА ВКУС:
Визия: Интензивен и дълбок рубинен цвят с фина виолетова граница.
Аромат: Интензивен нос с цветни и горски плодови нотки.
Вкус: Свеж и сладък на вкус, отново с напомняния за червени плодове и цветни нотки, с дълготраен финал.
... до пурпурен.
Външен вид: Външно: Типичен, консистентен. При рязане: Консистентен, мраморен и характерен.
Вкус: Месо с деликатен вкус. Вътрешната мазнина е много ароматна и течна, разтапяща се в устата и наводняваща небцето с несравним вкус, пълен с нюанси, интензивен и дълготраен.
Аромат: Ароматен и деликатен.
Текстура: Фина и хомогенна. Малко влакнеста, без пастообразност или омекване.