Испания, Guijuelo-Salamanca
...Удължена и стилна част от фина тръстика. Има розов цвят, отличен вкус, дълбок аромат и нежна мазнина. Изработени ръчно парчета, с ниско съдържание на сол и с узряване между 24-28 месеца. Процес на изработка: Нарязване на горещо, охлаждане, рязане на V, осоляване, естествено сушене и отлежаване в изба. Съставки: Плечо от свинско месо от жълъди и морска сол. Условия за разпространение и...
Испания, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
...Пикильо пипер мармалад "олиба-олио" с екстра качество и захар, с различни растителни съставки, като пипер и трюфели, се опакова чрез физически процеси, без добавяне на консерванти, с много фина текстура на мармалада и много приятен аромат и вкус. Пикильо пиперът е много вкусен за директна консумация на филийки хляб или за добавяне в ястия с патица и други птици, сирене,...
Испания, Guijuelo (salamanca)
...Най-добрите части от нашите иберийски свине, като Иберийската Преса, се използват за ръчно производство на нашия Премиум Салчичон, хранен с жълъди. Интензивен аромат, сочна текстура и специален баланс между мазнини, постно месо и черен пипер придават фина естествена деликатесност на този продукт. SKU:510002 Тегло за доставка:0.5 кг...
Испания, El Perello
...Мед от акация. Характеристики: Цвят: Много светъл, бял и почти прозрачен. Аромат: Лек цветен, мек и слабо устойчив. Вкус: Сладък, уникален и с голяма фина нотка. Зона на производство: Източна Европа. Това е медът, който най-добре понасят децата и диабетиците. Цвят: Много светъл, бял и почти прозрачен. Аромат: Лек цветен, мек и слабо устойчив. Вкус: Сладък, уникален и с голяма фина нотка. Зона на производство: Източна Европа.
Испания, Alfaro
...BIERCOL – CALLUNA Цвят: Кехлибарено червеникаво. Аромат: Интензивен на листа. Вкус: Сладък с горчиви нотки. Текстура: Кремообразна, с кристали. РОМЕРО Цвят: Много светъл. Аромат: Нежен цветен. Вкус: Сладък, леко кисел. Текстура: Фина кристализация. ТОМИЛО Цвят: Светъл кехлибар. Аромат: Цветен и фенолен. Вкус: Сладък билков. Текстура: Средна кристализация. АЗАХАР Цвят: Светъл. Аромат...
Испания, Guijuelo
...Сладост, интензивен вкус, примамлив аромат, свежест и дълготрайност - това са всички нюанси и оттенъци, които шунка от жълъди Alta Gastronomía предлага на небцето. Нейните мазнини правят всяко парче да се разтопи в устата ви, позволявайки споменът за нея да остане, носейки ни спомени за повече от четиридесетте месеца естествено узряване в мазето. Тайната се крие в избора на най-доброто суровина...
Испания, Sevilla
...МЕНСИЯ ТЕХНИЧЕСКА ФИШКА: Наименование на произход: DOP Бирсо Състав: 100% менсия Алкохолно съдържание: 13,5° ЗАБЕЛЕЖКИ ЗА ВКУС: Визия: Интензивен и дълбок рубинен цвят с фина виолетова граница. Аромат: Интензивен нос с цветни и горски плодови нотки. Вкус: Свеж и сладък на вкус, отново с напомняния за червени плодове и цветни нотки, с дълготраен финал.
Испания, Alcobendas
... до пурпурен. Външен вид: Външно: Типичен, консистентен. При рязане: Консистентен, мраморен и характерен. Вкус: Месо с деликатен вкус. Вътрешната мазнина е много ароматна и течна, разтапяща се в устата и наводняваща небцето с несравним вкус, пълен с нюанси, интензивен и дълготраен. Аромат: Ароматен и деликатен. Текстура: Фина и хомогенна. Малко влакнеста, без пастообразност или омекване.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play