...конкретно от областта, наречена "cordón de lomo", което му придава уникална текстура и високо съдържание на постно месо, идеално за множество кулинарни приготовления. Теглото му варира между 150 и 225 грама, като е перфектен разрез за печене, грил или гурме ястия. Отглеждани на свобода и хранени с жълъди, иберийските свини предоставят месо с отличен вкус и сочност. Идеално за тези, които търсят автентичното иберийско изживяване с всяка хапка.
...Иберийска свинска корейка. Предлагаме я прясна или замразена. Опакована в вакуум в формати от 0,5 или 1 кг или на едро.
Сертифицирано иберийскосвинскомесо по стандартите за качество на иберийското.
... свинска черва. 100 % натурални съставки.
Условия за разпространение и транспорт: При стайна температура няма ограничения. Ако е вакуумирано при температура под 5ºC. Препоръчителната температура за консумация е 15º-18ºC.
Процес на изработка: Избор, смилане, омесване, набиване и узряване
Съставки: Месо от иберийска свиня, сол, червен пипер, захари, естествени подправки, растителен протеин...
...ИберийскоМесо с Високо Качество.
Ние се отличаваме с това, че се грижим за всички стъпки в производствената верига. От породата и храненето на животните в нашите пасища (дехеси) до производството и окончателното разпределение на нашите продукти.
...Висококачествена наденица, произведена от най-добрите суровини, благородно иберийскосвинскомесо, хранено с натурални продукти като зърнени храни и билки.
Тегло: 0,4 кг...
...сушени кайсии, сини сливи, борова ядка, трюфел и боетус, всичко залято с Pedro Ximenez.
ФОИ
Пилешко и иберийскосвинскомесо, иберийска шунка, сушени кайсии, ябълка, сини сливи, борова ядка, фоа и боетус, всичко залято с Pedro Ximenez.
Разпределение и представителство на селективни храни за специализирани магазини и канал Horeca. От 1990 година обслужваме нашите клиенти с широка гама от продукти: национални и вносни сирена, дюли, колбаси, шунки, иберийски шунки, бели шунки, географски указания, говеждо месо, иберийскосвинскомесо, солен треска, замразена треска и треска с точка на сол, консерви, масла, пушена риба, 4-та и 5-та...
Ние сме производители на колбаси, занаятчии, които използват изключително натурални продукти, без консерванти или оцветители. Разпространяваме прясно и замразено иберийскосвинскомесо.
... сушим в Гихуело. Нашите офиси и централният ни склад се намират в Алкобендас. Ние сме доставчици на иберийскосвинскомесо. Продуктите, които предлагаме, са: плума, секрето и соломило. А в категорията на сушените продукти: иберийска шунка, иберийска плешка, преса, лумбо, чоризо и салчичон. Ние сме ангажирани във всяка част от процеса - от отглеждането до търговията и разпространението на месото и сушените продукти. Свържете се с нас и поискайте информация за нашите продукти и услуги. Нашият уебсайт е www.navarretintoibericos.com...
... гурме продукт в международната гастрономия. Имаме три възможни форми на доставка: цяло, без кости или на резени. Поради нашата многонационална клиентела, разширихме нашия каталог с допълнителни продукти: продукти като: испански сирена, вино или Jamon Serrano. Имаме и новост: нашето отлично иберийскомесо (филе, скрито филе, врат, гръб..) Ние сме готови да изпълним всички видове поръчки: ресторанти, магазини, дистрибутори..
Jamones Eíriz Jabugo, семейна компания с 200 години традиция и опит в естественото производство, без изкуствени процеси, в Кортеконцепсион (Хабуго). Нашите деликатесни продукти, ексклузивни и селектирани от чисто иберийскосвинскомесо от нашите ферми, се узряват и разпространяват директно до крайни клиенти, намираме се на 15 км от Хабуго, в сърцето на Природен парк Сиера де Арасена, Уелва...
... стойност. Sabor Selección предлага изключителен избор от екстремадурски продукти на уникална цена. Екстремадура притежава многообразие от хранителни богатства. Разнообразие и качество са заложени във всички нейни продукти. Колбаси и шунки от истинско иберийскосвинскомесо, най-разнообразни и вкусни сирена, уникалният пипер от Ла Вера, вина, които всеки ден печелят престиж в най-взискателните небца, и зехтини, наричани течното злато на Екстремадура. Познаването и наслаждаването на тези екстремадурски деликатеси е нашата основна цел.