...Свинскичерва.
Налични в гъвкави или твърди обвивки, с или без разделители.
Идеални са за колбаси:
Чоризос, фует, варена бутифара.
РАЗМЕРИ:
32/34 - 34/36 - 35/38 - 38/40 - 40/42...
...
Съставки: Свински врат от иберийска свиня, сол, естествен аромат, червен пипер, естествени подправки и синтетични черва. 100 % натурални съставки. Без алергени.
Тегло: 0,7-1,2 кг
Условия за разпространение и транспорт: При стайна температура няма ограничения. Ако е вакуумирано при температура под 5ºC. Препоръчителната температура за консумация е 15º-18ºC.
Процес на изработка: Мариноване, подправяне, пълнене, сушене и узряване
Съставки: Свински врат от иберийска свиня, сол, естествен аромат, червен пипер, естествени подправки и синтетични черва
Тегло: 0,7-1,2 кг...
...Смес от смляно или нарязано месо, добавено със сол, червен пипер и подправки, замесено и натъпкано в естественисвинскичерва (калибър 60/65 и дължина между 35 и 55 см), което е преминало през процес на узряване-сушене.
Референция: l0002...