...Свински колбаси, произход Франция, естественичерва, сол, пипер.
СЪВЕТ ОТ ШЕФА:
Гответе ги с грах, няма да съжалявате!
Аз ги опитвам с Минервуа или Корбери.
Фен на колбасите, реших да ги приготвя и в буркан.
...чоризо в естественичерва с цвете, наденица перше, руло от корем (френска панчета) и плоска. Произвеждаме също и варени колбаси: домашен чеснов салам, баски пастет с пипер от Еспелет, нашият известен бабин пастет (с коняк, сметана и малки гъби), варен шунка, берарски черен дроб, галабар черен дроб и черен дроб с месо, терина от свински крака. Освен това произвеждаме мариновани меса за грил, като нашия известен шунка за грил по начин Ломо и пресни наденици.
...Компанията CHARLES FRÈRES BOYAUDERIE е един от най-големите "производители на естественичерва" във Франция. CHARLES FRERES произвежда и разпространява естественичерва (овчи, свински, говежди и конски) и изкуствени черва (колагенови, целулозни, подсилени целулозни и пластмасови). CHARLES FRÈRES е ексклузивен дистрибутор във Франция на марките DEVRO (Чехия) за черва и колагенови филми, KALLE (Германия) за целулозни черва, фибри, пластмаси и трансферни обвивки. Всички тези продукти са представени и опаковани за занаятчиите и индустриалците в сектора на производството на колбаси.
... справедливи съотношения качество/цена… Няма тайна, само добрия вкус, стъпка по стъпка. В основата са най-добрите суровини, меса изключително от Франция. Избор на най-вкусните свински части, с малко мазнина, рамене, шунки, гърди… Не добавяйки вода, която да увеличава теглото! "Домашни" подправки, които ухаят на подправки и аромати от савойската страна, сурови. Пълнене в естественичерва и разбира се, ръчно връзване. Дълго задушаване, занаятчийско пушене с дърва и билки от нашите земи, сушене по старинния метод за нашите салами, наденички, чиполати, мергез от Висша Савоя… Онлайн продажба и директно!