... и сочност, типични за иберийската свиня, отглеждана на свобода и хранена по естествен начин. Идеален за печене, яхнии или приготвяне на скара, "cabecero" без "presa" е универсален продукт, който придава гурме нотка на всяко ястие. Неговата текстура и вкус го правят перфектен избор за тези, които ценят изключителността в месото от иберийска свиня.
...Едно от най-изисканите парчета от нашите екземпляри, готово за отваряне и консумация. 100% Иберийска Bellota Presa от Кастро и Гонсалес е удоволствие за небцето.
... сушим в Гихуело. Нашите офиси и централният ни склад се намират в Алкобендас. Ние сме доставчици на иберийско свинско месо. Продуктите, които предлагаме, са: плума, секрето и соломило. А в категорията на сушените продукти: иберийска шунка, иберийска плешка, преса, лумбо, чоризо и салчичон. Ние сме ангажирани във всяка част от процеса - от отглеждането до търговията и разпространението на месото и сушените продукти. Свържете се с нас и поискайте информация за нашите продукти и услуги. Нашият уебсайт е www.navarretintoibericos.com...