В TRUFASA сме специализирани в производството и търговията с черна трюфел. Нашите насаждения се намират в интериора на Кастелон, идеална среда за получаване на трюфели с оптимално качество. Изнасяме черна трюфел (Tuber melanosporum) по целия свят, известна също като трюфел от Перигора, лятна трюфел (Tuber aestivum) и есенна трюфел (Tuber uncinatum). Освен това предлагаме селектирана гама от продук...
Групата Fuchs е базирана в Дисен (Германия) и е експерт в областта на вкусовите решения за хранителната индустрия и търговията, от подправки до технологични решения. С нашето обширно международно познание в бранша и собствени разработки на продукти, лаборатории за сензорика, както и подправка-сомелиери и сомелиерки, ние предлагаме над 70 години експертиза.
Портфолиото включва: подправки, билки, см...
...Прясно яйчни талиатели са известен формат дълга паста, признат по целия свят за своята текстура, вкус и размер. Синоним на емилианската кухня, той е изключително универсален и може да се използва в безброй приготвяния. Идеален е с рагу (месен сос), гъбенсос или сос с трюфели, а също така е също толкова вкусен с прости доматени сосове.
..."Maiski boschampignonsaus", този класически кремообразен зимен сос с печени горски гъби е пълен с вкус. Той е отличен за печено червено месо, хрупкаво печено птиче месо, но също така придава допълнителен нюанс на вашите ястия с дивеч.
На главната снимка сме го завършили с синьо вейно сирене като "Gorgonzola" или "Blauwe Achelse", парченца лешници и листа от розмарин. На втората снимка виждате печен заек, картофени топчета, "Maiski" ябълки с боровинки и нашата "boschampignonsaus"!
Le Coustelous е горд да ви предложи своите гастрономически продукти от Югозапад, с особено внимание към известния касулет от Castelnaudary.
Ние сме загрижени за качеството на нашите съставки и работим с местни производители, за да ви предложим най-доброто. Изнасяме нашите продукти в Европа, Съединените щати и Франция, в деликатесни магазини, винари и специализирани магазини за гастрономия и други...
...Соеви сосове в различни варианти
Соевият сос е подправка, произведена чрез естествени, традиционни методи на ферментация.
Ние предлагаме:
китайски/японски
светъл/тъмен
соево-гъбенсос
без пшеница/намалено съдържание на сол
БИО
възможност за индивидуални рецепти...
... приложение:
F.I.A.-FIX Чили кон Карне (1016)
F.I.A.-FIX за гъбенсос (1017)
F.I.A.-FIX за доматен сос (1018)
F.I.A.-FIX за сос от червена чушка (1019)
F.I.A.-FIX за сос от зелено къри (1020)
F.I.A.-FIX за гъбена супа (1101)
F.I.A.-FIX за супа Бихун (1103)
F.I.A.-FIX за пиле с къри (1104)
F.I.A.-FIX за азиатска супа сладко-кисела (1105)...
Компанията "Продукти Хаби" е семейна МСП, активна от 1914 г. в сферата на производството на качествени консерви. Ние предлагаме нашите продукти под марката Habi на големи търговски вериги, както и в сектора HORECA и бързото хранене, а също и под Private Label. Създаваме за нашите клиенти готови ястия, сосове, основи за сосове и други. Нашите продукти се произвеждат по традиционни рецепти, без доба...
...С удоволствие ви предлагаме традиционно френско ястие - Ескарго. Внимателно подбираме най-добрите охлюви за него, след което ги готвим във вода с подправки и допълваме с различни сосове.
Налични сосове: Сос за охлюви по Бургундски, Сос Дорблу, Орехов сос, Сос с лайм и чили, Италиански доматен сос, Горчичен сос, Гъбенсос, Лимонов сос.
След приготвянето ги замразяваме и опаковаме с вакуум...
...-гъбенсос, не само че е ароматна, но и необичайно засищаща. Всъщност, в своите хранителни свойства, гъбите са идентични на месото.
Използване за
Супи, сосове, маринати, месни ястия, ястия с птици и дивеч.
Вкус
Подправен гъбен
Хранителна стойност на 100 гр.
Протеини (г / 100г)… 42
Мазнини (г / 100г)… 9,5
Въглехидрати (г / 100г)… 1,0
Енергийна стойност (ккал / 100г)… 260...
производство на ръчно изработени и местни висококачествени консерви от диви гъби, приготвени и гъбенсос, предназначени за деликатесни магазини, търговци на едро и ресторанти. Готови за употреба сосове от горски гъби, без добавки, без консерванти, без аромати, чист етикет. Производство в Оверн-Рон-Алпи. Морели, манатарки, горски микс, спарасиси, лактации, шии-таке произход Франция (morchella...