...конкретно от областта, наречена "cordón de lomo", което му придава уникална текстура и високо съдържание на постно месо, идеално за множество кулинарни приготовления. Теглото му варира между 150 и 225 грама, като е перфектен разрез за печене, грил или гурме ястия. Отглеждани на свобода и хранени с жълъди, иберийските свини предоставят месо с отличен вкус и сочност. Идеално за тези, които търсят автентичното иберийско изживяване с всяка хапка.
Ние сме семейна компания, която започва своето пътуване през XX век. Наследили сме най-традиционните и занаятчийски ценности, както гастрономически, така и културни, които ни позволиха да растем и да се превърнем в компанията, която сме днес. Именно ценностите и уважението към нашите корени ни подтикват да ИННОВИРАМЕ, ЕВОЛЮИРАМЕ И АДАПТИРАМЕ се към новите времена. Еволюцията, без да губим същностт...
...Задна част от свинскомесо, хранено с зърнени храни и трева.
Чувство, те се формират от внимателно подбрани шунки и плешки, произхождащи от свине, отглеждани по традиционен начин. Храненето им е извършвано по естествен начин, което се отразява на качеството на всяка от техните части.
... / електронен вакуумен метър
Работен капацитет: 8 кг / 20 кг / 60 кг / 120 кг / 240 кг / 400 кг / 600 кг / 800 кг / 1200 кг на партида.
Приложения:
Вакуумният тумблер е подходящ за различни производствени процеси на месни продукти, като свинско, говеждо, агнешко, пилешко, патица, риба и морски дарове и др…...
...Сосът NEA с горчица е идеален за печено месо (пиле и свинско). Може да придружава месото, както и картофи. Много добра способност за намазване и текстура. Може да се "държи" добре в сандвичи на всякаква хлебна ролка. Богато усещане в устата. Усещането за горчица е дискретно, но всички останали съставки и подправки са перфектно балансирани!
...Нашата терина от черна свиня от Бигор подобрява характерните вкусове на това изключително мазно свинско от Пиренеите, с опушения вкус на 100% натурално и автентично месо.
...Свинският език е известен със своята нежна текстура и мек вкус, което го прави универсална съставка в различни ястия. Идеален за бавно готвене или задушаване, той става изключително нежен и ароматен. Този разрез е перфектен както за традиционни, така и за гурме рецепти. Нашият свински език е внимателно обработен, за да осигури превъзходен вкус и качество. Всяко парче е нежно и ароматно, осигурявайки приятно кулинарно изживяване.
Разпределение и представителство на селективни храни за специализирани магазини и канал Horeca. От 1990 година обслужваме нашите клиенти с широка гама от продукти: национални и вносни сирена, дюли, колбаси, шунки, иберийски шунки, бели шунки, географски указания, говеждо месо, иберийско свинскомесо, солен треска, замразена треска и треска с точка на сол, консерви, масла, пушена риба, 4-та и 5-та...
FONT-SANS е семейна компания, специализирана в производството на най-добрите сухи колбаси. В Пиренеите от 1917 г., ние използваме само прясно свинскомесо от най-високо качество, доставяно от местни производители, смесено с подбрани подправки и гастрономически съставки.
Климатът на Пиренеите позволява естествен процес на сушене, който осигурява автентичен вкус, аромат и текстура. Контролирани ръчно един по един, продуктите на FONT-SANS гарантират изискан подарък, изключително гурме изживяване.
... около 10,000 квадратни метра, от които около 6,000 квадратни метра са оборудвани с най-съвременните технологии в сектора. Компанията има около 20 служители и е сертифицирана по IFS, а също така сме адаптирали строг контролен система според HACCP. Сертифицирани сме да произвеждаме нашите продукти в съответствие с насоките за внос в Русия и Канада. Имаме и гурме линия с изключително италианско свинскомесо, произведено строго по традиционни методи и рецепти за магазини за деликатеси и всички, които търсят специални продукти.
... са задължителни. Отказът от изкуствено ускорено нарастване на животните също е в сила. Всичко това могат да гарантират само най-престижните развъдници и ферми - точно те са дългогодишни партньори, с които Albers работи с доверие. Тази амбиция обосновава истинска месна култура, която произвежда гурмемесо за ултимативни вкусови изживявания. Точно това е идеалното за ексклузивна гастрономия, която обича Wagyu стек, Nebraska Beef и особено оригиналното Kobe от Albers - но също така и за крайния потребител, който може да пазарува директно в онлайн магазина.
... гурме продукт в международната гастрономия. Имаме три възможни форми на доставка: цяло, без кости или на резени. Поради нашата многонационална клиентела, разширихме нашия каталог с допълнителни продукти: продукти като: испански сирена, вино или Jamon Serrano. Имаме и новост: нашето отлично иберийско месо (филе, скрито филе, врат, гръб..) Ние сме готови да изпълним всички видове поръчки: ресторанти, магазини, дистрибутори..
... стойност. Sabor Selección предлага изключителен избор от екстремадурски продукти на уникална цена. Екстремадура притежава многообразие от хранителни богатства. Разнообразие и качество са заложени във всички нейни продукти. Колбаси и шунки от истинско иберийско свинскомесо, най-разнообразни и вкусни сирена, уникалният пипер от Ла Вера, вина, които всеки ден печелят престиж в най-взискателните небца, и зехтини, наричани течното злато на Екстремадура. Познаването и наслаждаването на тези екстремадурски деликатеси е нашата основна цел.