Испания, Guijuelo-Salamanca
...конкретно от областта, наречена "cordón de lomo", което му придава уникална текстура и високо съдържание на постно месо, идеално за множество кулинарни приготовления. Теглото му варира между 150 и 225 грама, като е перфектен разрез за печене, грил или гурме ястия. Отглеждани на свобода и хранени с жълъди, иберийските свини предоставят месо с отличен вкус и сочност. Идеално за тези, които търсят автентичното иберийско изживяване с всяка хапка.
Испания, Toral De Los Vados-León-España
...Ръчно изработени изделия като: Ботило от Биерцо, пикантни и сладки чоризо, Чоризо Херадура, Ломо Ембучадо, Сушен хамон, Сан Мартиньос (Салчичон), Цецина от бебе, Печен лакон, Печена сланина, Пушен бекон, Брасиран лакон (Гурме продукт) и други... Разполагаме също с прясно свинско месо като: Чулетери, Сомили, Ребра, Сланина, Лакон, Прясно хамон, Прясно коляно, и разбира се, Солени и Пресни продукти като: Ухо, Опашка, Шпиноз, Свинска глава, Моро, Свинска лапа.
Ние сме семейна компания, която започва своето пътуване през XX век. Наследили сме най-традиционните и занаятчийски ценности, както гастрономически, така и културни, които ни позволиха да растем и да се превърнем в компанията, която сме днес. Именно ценностите и уважението към нашите корени ни подтикват да ИННОВИРАМЕ, ЕВОЛЮИРАМЕ И АДАПТИРАМЕ се към новите времена. Еволюцията, без да губим същностт...
Испания, Aracena
...Задна част от свинско месо, хранено с зърнени храни и трева. Чувство, те се формират от внимателно подбрани шунки и плешки, произхождащи от свине, отглеждани по традиционен начин. Храненето им е извършвано по естествен начин, което се отразява на качеството на всяка от техните части.
Испания, Pontevedra
Разпределение и представителство на селективни храни за специализирани магазини и канал Horeca. От 1990 година обслужваме нашите клиенти с широка гама от продукти: национални и вносни сирена, дюли, колбаси, шунки, иберийски шунки, бели шунки, географски указания, говеждо месо, иберийско свинско месо, солен треска, замразена треска и треска с точка на сол, консерви, масла, пушена риба, 4-та и 5-та...
Испания, Sant Feliu de Pallerols
FONT-SANS е семейна компания, специализирана в производството на най-добрите сухи колбаси. В Пиренеите от 1917 г., ние използваме само прясно свинско месо от най-високо качество, доставяно от местни производители, смесено с подбрани подправки и гастрономически съставки. Климатът на Пиренеите позволява естествен процес на сушене, който осигурява автентичен вкус, аромат и текстура. Контролирани ръчно един по един, продуктите на FONT-SANS гарантират изискан подарък, изключително гурме изживяване.
Испания, Zamora
... гурме продукт в международната гастрономия. Имаме три възможни форми на доставка: цяло, без кости или на резени. Поради нашата многонационална клиентела, разширихме нашия каталог с допълнителни продукти: продукти като: испански сирена, вино или Jamon Serrano. Имаме и новост: нашето отлично иберийско месо (филе, скрито филе, врат, гръб..) Ние сме готови да изпълним всички видове поръчки: ресторанти, магазини, дистрибутори..
Испания, Cáceres
... стойност. Sabor Selección предлага изключителен избор от екстремадурски продукти на уникална цена. Екстремадура притежава многообразие от хранителни богатства. Разнообразие и качество са заложени във всички нейни продукти. Колбаси и шунки от истинско иберийско свинско месо, най-разнообразни и вкусни сирена, уникалният пипер от Ла Вера, вина, които всеки ден печелят престиж в най-взискателните небца, и зехтини, наричани течното злато на Екстремадура. Познаването и наслаждаването на тези екстремадурски деликатеси е нашата основна цел.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play