...Компактен трион за месо и кости за търговски щанд или подготовка
Трионът за месо и кости FK 23 е изцяло изработен от неръждаема стомана и с най-добро качество на конструкцията. Ергономично и ефективно рязане и порциониране на пресни и замразени храни. Налични са множество трионни остриета, всички с бързата, лесна и безопасна система за смяна на острието на Bizerba. Подходящ за работа с лява и...
...
- Специфични за продукта устройства за налягане за продукти с и безкости
- Фиксирани или регулируеми водещи плочи за подаване и изходни ленти
Мощност на мотора (кВт): 1.1 (в допълнение: 2x Сервомотор 2.7 A 3.25 Nm | 1.2 кВт)
Ширина на рязане (мм): 456
Дебелина на рязане (мм): 0 – 20
Височина (мм): 1600
Ширина (мм): 1060
Дължина (мм): 3150
Тегло (кг): 980
Захранване (V/Hz/A): 400/50/16...
... форма. Плунжерът за подаване и ограничителната плоча определят дебелината на резена на базата на целевото тегло.
Гъвкаво, триизмерно оформяне
Най-високо качество на рязане (с кости и безкости) чрез оптимален 'ножичен ряз'
Паралелни ръководства за рязане чрез ограничителната плоча (паралелни котлети)
Гъвкавост (възможности за приложение на машината): с кости, безкости, разрез тип ...
...Автоматична лента за рязане модел "Astech PW" за сканиране и точно рязане на пресни и замразени продукти с и безкости.
Пълноавтоматична машина с непрекъснато подаване на продукта за точно рязане на пресни и/или замразени и/или костни продукти.
T-Bone, парчета от крака, ... и др.
... на цяло
Преден крак с кости на резени 3-4 см
Език
Висока ребра
Костен мозък пръчка замразен
Костен мозък нарязан 5 см замразен
Гърди безкости
Гърди безкости - PAD
Лапи безкости 80/20
Лапи безкости 70/30
Бавета PAD
Фланк стек PAD
Месни изделия от юници
R1 секции
98/02 секции
95/05 секции
90/10 секции
85/15 секции
85/15 секции на врат замразени
80/20 секции
70/30 секции
Текуче месо 90/10
Месо мазнина
Части от задната част на юниците
Коляно 3-ка нарязано
Горна част с капак 8+
Горна част без капак...
...Премиум обработено качество замразено свинско
Здравословно за човешка консумация
*Спецификации:*
- Бяла кожа
- Изпрано, чисто и свежо
- Без счупени кости 0%
- Добре почистено и свежо
- Без натъртвания
- Без черни подложки или амонячни изгаряния
- Без лоши миризми
- Без излишна кръв или кръвни петна
- Съдържание на влага по-малко от 3%
Средна дължина на предните крака: - 17-18 см/бр
Средно...
...
Замразен свински крак без кост, без кожа
Замразено свинско филе с кост, без кожа
Замразено свинско филе без кост, без кожа
Замразено свинско рамо без кост, без кожа
Замразен свински врат без кост, без кожа
Замразено свинско филе без кост, без кожа
Замразен свински филе
Замразен свински корем, лист с ребра, с кожа
Замразени свински spareribs
Замразена свинска задна мазнина
Замразена свинска рязана...
... колят ръчно, специално според ислямските и международните изисквания. Добре облечено и почистено, бяла кожа, без синини, без кръв, без лоша миризма, без пера, без счупени кости, сухо, влажност под 5%, 100% прясно и замразено, перфектно за грил и печене.
Най-висока оценка: Оценка A и сертифицирано по ISO, HACCP, Халал.
Всички видове опаковки са налични в зависимост от предназначението, вакуумни опаковки.
700 г - 800 г - 900 г - 1.000 г - 1.100 г - 1.200 г - 1.300 г - 1.