... шкаф за няколко месеца.
Поп и е готово! Просто отворете Попина според желанията си!
Преди и след отваряне: Да се съхранява при стайна температура.
Тъй като колбасите в Попините са без консерванти, се препоръчва да се консумират бързо след отваряне.
Petit Pont червено: Сортове 60% Гренаш, 25% Синсо, 15% Каберне Совиньон.
Кутията е изработена в черна магнитна кутия ИЛИ в крафтова чанта в зависимост от наличността.
Произход: Лайсак, Авейрон...
...Сира 40% - Гренаш 40% - Синсо 20%
ДЕГУСТАЦИЯ НА ВИНО
Приятно вино, в което ароматите създават особено плодист букет. На небцето, балансът на ароматите произвежда волуптозен и свеж вкус, в който преобладава интензивността на дивите ягоди. Свежа и ароматна комбинация.
... фини танини. Струва си да се отбележи, че всички печалби от продажбата на това вино се даряват на Ateliers de Nîmes, чиято цел е да се върне тъкането на деним в града, от който произлиза: Ним. Велико вино, което защитава красива кауза!
Съдържание: 75cl
Тип: Червено вино
Сортове: 50% Сира, 30% Гренаш, 20% Синсо
AOC: Costières de Nîmes
Съхранение: Може да се пие веднага и да се съхранява до 2028
Температура на сервиране: 16-18°C...
...Съдържание 75 cl Розе, произведено от селекция на най-добрите сокове от нашите стари лозя на синсо. ДЕГУСТАЦИЯ ТЕМПЕРАТУРА НА СЕРВИРАНЕ Между 11° и 12° СЪЧЕТАНИЯ ХРАНИ И ВИНО В аперитивна насоченост, Гриловани риби, Гриловано бяло месо, Азиатски специалитети, Средиземноморска кухня...
... AOP Ventoux: червени вина (Гренаш, Сира, Мурведър и Кариган), бели вина (Гренаш Блан, Русан и Вионие), както и розови вина (Синсо и Кариган при директно пресоване, и хибрид, който ви каним да откриете, Каладок.
Този тероар, известен със силните си ветрове, е също така предпочитано място за производство на вино. Хладните нощи на Мон Ванту и слънцето на Прованс придават на нашите вина деликатна...