Франция, Calvi
... пролетта на 2023 г. в тежки прозрачни бургундски бутилки с квадратна капачка. Запушалка Диам 3 24*45. Отлежаване 6 месеца върху фини утайки. Дегустация: визуални характеристики: Цвят на касис, наситен с сини отенъци. олфакторни характеристики: Носът е ясен и открит. Разкрива аромати на пресни червени плодове: горска ягода, малина, към които се добавят подправки. вкусови характеристики: в линията на белите вина, в устата, атаката е кръгла, след което става жива. Тук отново се изразява типичната кръглост на вината от Enclos des Anges. Сред ароматите, усетени в носа, подправките се изразяват по-ясно.
Испания, Vigo
...Комплект за вино с елегантен кръгъл дизайн и естествено дървено покритие. Аксесоари от неръждаема стомана и дърво. Включва отварачка с резачка за капсули и отварачка, запушалка, диспенсер, стопер за капене и термометър. Представен в индивидуален калъф с мека пяна вътре, с релеф в бежово. 5 Аксесоара Дърво réf:9648 Брой печатни области:2 Печатни кодове:F(1),L2...
Франция, La Cadière-D'azur
...Биологична култура. Ръчно бране в касетки. Пълно отстраняване на гроздовите дръжки, ферментация в терморегулирана иноксова цистерна, директно пресоване. Отлежаване в терморегулирана иноксова цистерна, традиционна коркова запушалка. ДЕГУСТАЦИЯ ОЧИ: Оранжева, наситена цветност. НАС: Ароматна, хармонична, аромати на цитруси, аромати на червени плодове. УСТА: Хармонична, концентрирана, маслена, нотки на цитруси, нотки на червени плодове, нотки на грейпфрут, кръгла, структурирано тяло, силна интензивност, дълга персистенция. Сортове: Гренаш (20%) / Мурведр (80%) Алкохол: 13% Съдържание: 75 cl...
Франция, Roubia
...В преход към биологично земеделие. Ръчно и механично прибиране на реколтата. Пълно отстраняване на гроздовите дръжки, Ферментация в терморегулирани инокс съдове, Често потапяне, Редовно разбъркване. Отлежаване в дъбови бъчви, Отлежаване в инокс съдове, Сливане, Традиционна коркова запушалка, Редовно разбъркване. Глинесто-варовикови почви. Око Цвят пурпурен, блестящ, с гранатови отенъци. Нос...
Португалия, Fiaes Vfr
...Веданта, формирана от микро гранули, които позволяват постигането на по-голяма структурна стабилност на тапата, правейки я визуално по-привлекателна и ефективна, като обикновено е по-изискана и с по-добро качество от обикновената агломерирана тапа. Този тип тапа се прилага за вина с висока ротация, изпълнявайки функцията си с висока производителност.
Испания, Villafranca De Los Barros
...Еднокомпонентни цилиндрични коркови тапи, с порите "лентицели" запълнени с корков прах, получен от обработката на естествените тапи, водоразтворимо лепило и естествена смола. Произведени от 100% естествени коркови плочи от Испания и Португалия. Запълненият тапи притежава отлични качества на естествения тапи, съчетани с добър визуален вид и по-конкурентна цена. Те са добро решение за вина с умерено и кратко отлежаване. Млади вина, които не изискват отлежаване в бутилка.

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play