Испания, Guijuelo (salamanca)
Испания, Guijuelo-Salamanca
...Център за обезкостен шунка. Представя розов цвят, отличен вкус, дълбок аромат и нежна мазнина. Ръчно изработени парчета, с ниско съдържание на сол и с узряване между 24-30 месеца. Процес на производство: Горещо нарязване, охлаждане, V-образно рязане, осоляване, естествено сушене, отлежаване в изба и обезкостяване. Тегло: 1,600 кг Условия за разпространение и транспорт: Ако е опакован вакуумно...
Португалия, Tortosendo
...Насладете се на изключителността на нашето безкостно шунка, естествено излекувано и нарязано на половини за лесно сервиране. Тази шунка е шедьовър на вкуса, изработена от първокласно свинско бедро и излекувана с отдаденост. Процесът включва прецизно осоляване и сушене, което гарантира шунка с ярки вкусове и изключителни текстури. Изпитайте истинския вкус на естественото излекуване с всяка хапка, перфектна за всякакъв повод.
Испания, Cuarte De Huerva
... отглеждането на иберийската свиня, оставена да пасе на свобода за период от поне четири месеца, обикновено от октомври до февруари), се храни с жълъди (las bellotas на испански). Чистият иберийски лоом на "Cinco Jotas" се характеризира с леко пикантен и опушен послевкус. Нетно тегло: 450 г / 900 г Представяне: лоом, опакован вакуумно, в оригинален цилиндър от картон.

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play