...W: 270 ÷ 290. Брашно от меко пшеница тип ‘0’. ROUTE36 е идеалното брашнозаПица на колело и всички обработки, които изискват много разтегливи теста.
Брашно от меко пшеница тип ‘0’, получено от внимателно подбрани зърна от сортове с отличен принос на разтворими протеини и глутенини. Умелото смилане също така може да регулира количествата и съотношението на разтворими и неразтворими влакна, за да...
... творения.
Това брашно е изработено от най-доброто пшеница, осигурявайки свеж и автентичен вкус в всяка хапка. Опаковката от 1кг е удобна както за малки, така и за големи пица приготовления, позволявайки ви да се насладите на предимствата на това изключително брашно, когато имате нужда от него. "Gyermelyi" пицабрашно е вашият избор за постигане на професионални резултати с лекота, което го прави задължителен в всяка кухня.
... се използва като добавка към смутита, йогурт, различни видове мляко, мюсли, супи и десерти. Може да се добавя и към хляб, пица или сладкиши. То придава лек вкус на лешник на храните. Достатъчно е да замените една или две супени лъжици пшенично брашно. Често се среща в състава на козметични продукти като кремове и маски. Можете да го използвате за приготвяне на домашни маски за лице, които да подхранват, успокояват и освежават.
Опаковка: 500g, 1000g и насипно.
... % натурални, 100 % без ГМО и без трансмазнини. Дори за нашето American Style пицата тесто? Да, разбира се. Брашно, вода, сол, мая, соево масло и захар – повече от тези шест магически съставки не ни трябват за едно Ню Йорк-стойно пица изживяване. Благодарение на структурата на хляба, парчетата пица не само че са лесни за сгъване, но и задържат топлина. Затова пиците с основа от American тесто са отлични за доставка.
... продукта, който ще се пече. Така, дори при много висока температура, няма карбонизация или изгаряния в фурната и дори върху печените продукти.
Нашето брашно изчезва, докато фурната работи. Продуктът може да се използва и за печене на пица в дървена фурна.
Брашното се продава в пакет от 25 кг.
Професионално оборудване за пицарии, хлебарници и сладкарници: Открийте Restoconcept
Restoconcept е вашият идеален партньор за закупуване на качествено професионално оборудване за пицарии, хлебарници, сладкарници и професионални кухни. Ние предлагаме нови и употребявани материали, внимателно подбрани, за да отговорят на нуждите на професионалистите в ресторантьорството.
Нашите водещи оборудвания...
...Смеската "Оригинална италианска пица" предоставя на всеки възможността да приготви отлична основа запица без излишни трудности. Дори начинаещите готвачи ще оценят простата и бърза рецепта. Технологията на студено смилане (t < 40°C) позволява запазването на повечето витамини и минерали.
Тегло: 500 г...
...) за талиателе,
№ 89 (10 мм) за макарони,
споглия 2x85 мм лист тесто,
Машината отговаря на стандартите "CE" в сила относно
сигурността и хигиената.
Долен вентилатор за бързо сушене на тестените изделия при изхода.
Тази машина е проектирана за производство на тестени изделия от
първични суровини като брашно от твърда или мека пшеница с
добавяне на вода и/или яйца, или дори спанак за зелени тестени...
...Пшенично брашно Тип 550 ,-Достъпно в 1кг, 5кг за 0,47€/кг. -25кг за 0,42€/кг/Подходящо запица, дюнер хляб и много други.
-Нетна цена, при поръчка от 32 палета (1 камион)
С доставка в Германия
Също налично в по-малки количества, вземане в Мюнхен.
...Тип: Универсално брашно
Финност (%): 100
Тип на обработка: Смелене
Произведено от: Пшеница
Добавки: Не
Без консерванти, химикали или избелване
Това пшенично брашно е фино смляно
Отлично за хляб, торти, тесто запица и много други
Несравним вкус и текстура...
... брашно
Касавеното брашно е много полезно за приготвяне на рецепти без глутен. Освен това, касавеното брашно е полезно за печене, за да се получи хлябоподобен резултат. Може да се използва както за сладки, така и за солени ястия, като бисквити, основи запица или палачинки.
...Ароматно био брашно от нахут, произведено от непечени нахут. При готвене и печене, био брашното от нахут обогатява разнообразни ястия по вкусен начин. То има важно място в ориенталската кухня и идеално свързва супи или сосове. За приготвяне на палачинки, тесто запица, кюфтета и като добавка в теста за хляб и сладкиши, брашното от нахут е ценна съставка. При печене, до 25% от зърненото брашно...
... брашно, усилвател на вкуса натриев глутамат, захар, подправки.
Поставете на тави и поставете в предварително загрята фурна. Печене: при 200°C, около 25 минути.
Температура на съхранение: мин.-18°C, след размразяване не замразявайте отново. Информация за алергени: Съдържа глутен, мляко, соя.
... лекота на вечната Azzurra.
Новото пробиване гарантира изтичането на брашното в двойна посока, осигурявайки несравним резултат.
Предимства:
Ново пробиване за оптимизирано изтичане на брашно
Устойчивост на топлина 3 пъти по-висока в сравнение с анодизирания алуминий
Дълготрайност Голяма устойчивост на корозия, драскотини и износване
Гладкост Много нисък коефициент на триене
Гарантирана доставка в рамките на 7 работни дни за лопати с персонализация.
...Артизанска предварително изпечена основа за пинса от висококачествена пшеница, оризово брашно и соево брашно. Без ГМО, веган, халал, кошер.
10 пинси в кутията, IQF замразени.
Размер на основата 19x30x2 см 250 г
Срок на годност: 360 дни
Температура на съхранение: – 18°C
Метод на приготвяне: Размразете основата за 3-4 минути, добавете топинг и завършете печенето за 4-8 минути в печка на 250°C~320°C...
... тенденция да изсъхва веднага след готвене.
Нашите референции започват от основа, съставена от:
мляко, яйца, брашно, сол, пипер, както и свинска мас, за да се подобри слоестата структура.
От нашите основи на Crefole sfogliate подготвяме различни референции: интегрални Crefole sfogliate, Crepole с тесто от полента, интегрални Crefole sfogliate, Crefole sfogliate от спелта.
От тях произлизат и нашите вкусни закуски: Crefolini и Crepolini.
...Сътрудничим с водещи компании в Тунис в областта на кус-кус, пшенично брашно, паста, маслини, зехтин, тон, сардини (в консерва), хариса, домати на кубчета, доматено пюре, сосове запица, фурми, газирани напитки, подправки и много други...
Минимална поръчка 20" смесен контейнер.
Цените са до най-близкото пристанище (Хелзингборг, Гьотеборг или Стокхолм).
Разбира се, ние поемаме всички разходи за логистика и митници.
...BISMISTORE
Полу-едро и едро
Предлага брашно T55 Juliette на палета и пакет от 10.
Специално брашноза палачинки, пица….
Цена по запитване
Контакт
Телефон: +33620402583 / +33767528667
Имейл: bismistore17@gmail.com...
...Специално пшенично брашнозапица, с неговото съдържание на глутен, осигурява цялата необходима еластичност за приготвяне на вашето тесто запица.
То намалява проблема с изгорялото брашно във фурната и подобрява външния вид и вкуса на вашите пици.
...Твърдата пшеница е сорт пролетна пшеница, който обикновено се смилат на семолина и се използва за приготвяне на паста. Може също да се смели на по-фино брашно и да се използва за приготвяне на хляб или тесто запица.
...Този миксер е универсален уред, който ще ви придружи в приготвянето на ястия с брашно, сосове, месо...
Той е напълно подходящ за употреба в хлебарство, сладкарство, месарство, пицарии, кетъринг и ресторанти, тъй като може да замесва както меки теста, така и твърди смеси като пица и хляб.
Предимствата на този продукт:
- Лесен за почистване
- Уред изцяло от неръждаема стомана
- Подходящ за професионална употреба...
...Избор на брашна, произведени от Mulino Denti. Брашна с различни характеристики за различни нужди. Кратко тесто, сладкарски изделия и закуска, големи втасали продукти. Брашноза неаполитанска пица.
Благодарение на смес от кулинарни култури, пренесени от Италия в Аржентина и след това в Испания. Гордеем се, че сме компания за хранителни продукти с над тридесет години опит, специализирана в производството на полуготови храни и храни, произхождащи от пшенично брашно. Открийте нашия асортимент от замразени полуготови продукти с най-високо качество. Предлагаме ви изключително разнообразие от аржентински ...
Villamayor Ингредиенти разпространява във Франция висококачествени брашна и семолини за хлебарници, занаятчийски или индустриални производители на паста, хляб, пица, сладкиши, сладкарство... Разполагаме със собствена дистрибуция с нашите камиони и разпространители от мелницата. Строгият подбор на пшеници ни е позволил да предложим брашна с френска традиция. Не се колебайте да се свържете с нас за...
... производството на хляб, пица и закуски на базата на конвенционално и био брашно.
Заедно, двете компании разполагат с уникални и признати специфични умения в производството на персонализирани продукти за голямата търговия, специализирани био магазини, обществено хранене и въздушно кетъринг, както във Франция, така и в международен план.
"С оглед на нашите умения и позиции, този съюз се създаде съвсем...