... подпомага кръвообращението. Помага при възпаления и алергии. Има затоплящ ефект и подобрява работата на нервната система. <strong>Приложение</strong>В момента оризовото брашно от оркис отново се завръща в нашите кухни. В момента се използва за печене на хляб, сладкиши, бисквити, приготвяне на домашна паста, тесто за пирожки или тесто запалачинки.
...Нашите овесени брашна се получават от смилане на овесени ядки, процес, който осигурява висока смилаемост на продукта и го прави подходящ за приготвяне в кухнята като заместител на обикновеното бяло рафинирано брашно, за рецепти както сладки, така и солени.
Всички брашна могат да се превърнат в смеси запалачинки.
...Ечемиченото брашно е фино брашно, смляно от цели зърна ечемик. То предлага ядков вкус и е добър източник на фибри, витамини и минерали. Това универсално безглутеново брашно често се използва в печенето, предоставяйки здравословна алтернатива на пшеничното брашно. Ечемиченото брашно може да бъде включено в различни рецепти, включително хляб, мъфини, палачинки и бисквити, като добавя нежна сладост...
...Произход: Нашето биологично овесено брашно започва с биологично отгледани и събрани овеси от Финландия. Какво е овесено брашно? Овесеното брашно се състои от овесени зърна, които се смилат на брашно. То не е същото като овесените ядки, при които овесените зърна се нарязват и се разточват. Овесеното брашно е отлична съставка за печене на торти, палачинки, бисквити и др. Овесеното брашно е...
...Сладкото лупиново брашно е идеално като алтернатива на обикновеното брашно, като съставка в производството на хляб, бисквити, паста или палачинки. То показва емулгиращи свойства, свързва вода и увеличава свежестта на продуктите. В допълнение към другите видове брашно, увеличава хранителната стойност на продуктите, към които се добавя.
Допълнителни ползи от консумацията на лупиново брашно:
• има...
... безглутенови рецепти със соргово брашно
Добро ли е сорговото брашноза целиакия?
Ползи за здравето от сорговото брашно
Соргово брашноза правене на хляб
Рецепта запалачинки без глутен със соргово брашно
Хранителна сравнение на соргово брашно спрямо бадемово брашно...
...Тази смес прави приготвянето на палачинки от елда бързо и лесно. Елдата, която е основата на сместа, е отличен източник на протеин, който съдържа всичките осем основни аминокиселини. Технологията на студено смилане (t < 40°C) позволява запазването на повечето витамини и минерали.
Тегло: 500 г...
... Магнезий и Калций. Това е доказано с лабораторни резултати. Перфектен за включване в различни здравословни храни като: смутита, йогурти, сокове, сурови барове, сурови пралини; също така в печива като брашно от шипка: палачинки, къпкейкове и др.
...Ароматно био брашно от нахут, произведено от непечени нахут. При готвене и печене, био брашното от нахут обогатява разнообразни ястия по вкусен начин. То има важно място в ориенталската кухня и идеално свързва супи или сосове. За приготвяне на палачинки, тесто за пица, кюфтета и като добавка в теста за хляб и сладкиши, брашното от нахут е ценна съставка. При печене, до 25% от зърненото брашно...
... на света благодарение на своята адаптивност към различни климатични условия и почви. Днес соргото е станало широко използвана съставка в международната кухня благодарение на невероятните си хранителни свойства. Био безглутеновото брашно от сорго е богато на витамини и минерали. Може да се използва за приготвяне на разнообразие от ястия - от паста и хляб до сладкиши и солени ястия. Неговата мека текстура и леко сладък вкус го правят подходящо за приготвяне на вкусни торти, бисквити, палачинки и много други.
...Econutrena органично кокосово брашно е чудесно за всички любители на кокос. Кокосовото брашно придава лек кокосов аромат и вкус на всякакви печива, дебели и тънки палачинки. Кокосовото брашно прави чудесни ронливи бисквити.
Econutrena кокосовото брашно е направено от органична кокосова пулпа, изсушена и фино смляна.
Без глутен, особено богато на диетични фибри, съдържа минимално количество...
...Нашето брашно включва цялото зърно. То е богато на протеини, фибри, минерали и витамини. Полезно за здравето. Зърното, зародишът и обвивката осигуряват по-добра хранителна стойност. Гранулометрията на нашето брашно позволява лесна и ежедневна употреба.
Насладете се на всички ползи от семето, като запазите своите кулинарни навици.
Употреба: самостоятелно или в смес за всички ваши солени или сладки приготвяния: торти, кишове, палачинки, сосове, кремове, хляб...
...BISMISTORE
Полу-едро и едро
Предлага брашно T55 Juliette на палета и пакет от 10.
Специално брашнозапалачинки, пица….
Цена по запитване
Контакт
Телефон: +33620402583 / +33767528667
Имейл: bismistore17@gmail.com...
... брашно се използва за приготвяне на зърнени храни, а фината брашно се използва за пудинги, кнедли, палачинки и други сладкиши. Царевичните флейки се правят от предварително подправени и фрагментирани царевични зърна - готов хранителен продукт, който не изисква допълнително готвене. Те се консумират като гарнитура, както и като самостоятелно ястие. Царевицата се отглежда за силаж и се прибира в етапа на млечно-восъчна зрялост с фуражни комбайни със специални жътвари. Силажната царевица има висока производителност.
... се нагрява, и е основна съставка в хранителната и напитковата индустрия).
Хранителният натриев бикарбонат е разтворим във вода и неразтворим в алкохол.
Хранителната сода се използва като агент за втасване на печива, зърнени храни, смеси запалачинки и самовъзходящо брашно.
Натриевият бикарбонат е ценен естествен буфер и неутрализатор в напитките. Използва се като източник на въглероден диоксид в няколко безалкохолни напитки.
Групата ak използва високотехнологично оборудване за производство на премиум хранителна сода.
...Подправен захар с хляб от меденки и подправки, готов за употреба, за ароматизиране на йогурти, кремове, палачинки и компоти.
Съставки: захар, хляб от меденки (мед, пшенично брашно (глутен), яйца, масло, сол, подправки), подправки (канела, кардамон, карамфил, звезден анасон).
Да се съхранява на сухо.
Хранителна информация
Енергия 387 KJ / 93 Kcal
мазнини 0.37 г
от които наситени мастни киселини 0.02 г
Въглехидрати 94.0 г
от които захари 90.0 г
Протеини 1 г
Сол 0.04 г
дата на минимална трайност 12 месеца...
... брашно, Захар, Слънчогледово масло)
Съхранение: Да се съхранява на сухо и на хладно място
Декларация за хранителна стойност за: 100 г
Енергия: 2241 кДж (537 ккал)
Мазнини: 34 г
Наситени мастни киселини: 5,7 г
Въглехидрати: 52 г
от които Захари: 30 г
Протеини: 5,3 г
Сол: 0,30 г...
... използва като топинг за сладолед, йогурт или палачинки
- Вкусен в рецепти за печене
- Доставя се в удобен 1.6 кг буркан
Съставки: Захар, Пшенично брашно, Растителни масла, Глюкозен сироп, Кондензирано обезмаслено мляко, Кандиран захар, Какаово масло, Нискомаслено какао на прах, Емулгатор, Сол, Аромати.
Хранителна информация (на 100 г): Енергия: 2269 кДж / 542 ккал, Мазнини: 34.1 г, Въглехидрати...