...Агавовият сироп се състои почти на 100 % от фруктоза, която има особено висока разтворимост и е около 1,2 пъти по-сладка от обикновената захар. Този сладък сироп също се счита за веганско подсладител и заместител на захарта за домашна употреба.
... повиши толкова, колкото при употреба на традиционната захар.
Този подсладител е особено ценен от веганите, тъй като замества меда в тяхната диета. Той е добавка към чай, напитки и коктейли. Разтваря се лесно дори в студени напитки. Тъмният нектар се използва при приготвянето на различни видове десерти, тъй като има вкус, подобен на карамел. По този начин можем да го използваме и като покритие за палачинки или вафли. Също така работи добре като допълнение към морските дарове. Сиропът от агаве може да се загрява.
...Растенията от род Agave са известни със своите месести и сочни листа, често разположени в розетка. Адаптирани към аридни среди, тези растения могат да съхраняват вода в тъканите си, което им позволява да оцеляват при условия на суша. Листата на агавето обикновено са дебели, влакнести и понякога с бодли, което им придава здрав и внушителен вид. Някои видове агаве, като "агаве синьо", се използват...
...Лекият агавесироп е естествен фруктозен подсладител, извлечен от агаве Салмеана, синята агаве на Мексико. Сиропът се събира от сърцевината на агаве растението, което може да тежи между 23 и 70 кг. След като се отстранят листата на растението, се извлича сок, който се филтрира и загрява, за да се произведе агавесироп. Той е 1,4 пъти по-сладък от рафинираната захар и съдържа почти половината от количеството калории от въглехидрати.
Произход: Мексико...
... захар*), боровинки* 4,5% (диви боровинки*, концентриран ябълков сок*), агавесироп*, оризови топчета*, какао*.
*Съставки от биологично земеделие. Може да съдържа следи от други ядки, мляко, соя.
Хранителни стойности на барче
Енергия: 591 kJ / 141 kcal
Мазнини: 7,1 г (от които наситени мастни киселини: 3,6 г)
Въглехидрати: 15 г (от които захари: 5,9 г)
Фибри: 2,5 г
Протеини: 2,9 г
Сол: 0,03 г
Тегло: 30 г
БИО: Да
100% Вегетално: Да...
...
Сиропите от агаве се използват като заместител на захарта, като заместител на меда (от вегани) и в различни зърнени барове като свързващо вещество. Светлият сироп от агаве има мек и почти неутрален вкус и затова често се използва в ястия и напитки с деликатен вкус.
Здравословни свойства на сиропа от агаве
Сиропът от агаве е богат на фруктоза, която има нисък гликемичен индекс. Това означава, че се...
... производство до вас.
Nobazul разполага с производствен капацитет от 30 тона агавов сироп на ден, както и с склад в Нидерландия, което ни дава възможност да ви предоставим всякакви желани количества по бърз и ефективен начин.
Ще се радваме, ако разгледате Nobazul с неговите висококачествени продукти като потенциален доставчик и очакваме вашето свързване.
...Коктейл, произхождащ от Куба. Нашата версия е приготвена с комбинация от ромове, подсладена с био агавесироп от Мексико.
ЗАБЕЛЕЖКА:
За Хемингуей, "питието е начин да завършиш деня", а ако е с Дайкири, още по-добре.
Профил: Хармоничен, свеж, с кисела нотка
Степен: 17 % алк
Ром от къщата Феран
Селски ром
Био агавесироп
Киселинност, направена от нас...
...Сироп от агаве от Мексико, опакован в кофа от 25 кг. Сиропът от агаве е естествен подсладител, получен от извличането на сока на кактусите агаве, които растат в вулканичните почви на южно Мексико. Сертифициран от ECOCERT.
...Сапунът от Соасон с бадемово мляко и агаве е фин микс от био рапично и кокосово масло, към който е добавено бадемово мляко и сироп от агаве. Той възстановява усещането за сапуни, каквито бяха преди.
Тегло: 0,1 кг
Размери: 7 × 5,5 × 2,8 см...
...За производството на агавен сироп се използва изцяло сърцето на агавата.
След прибиране на реколтата, плодовете се измиват, нарязват и сладкият сок се изстисква.
Растителните влакна и утайките се филтрират. Започва нежното сгъстяване на сока,
докато сокът достигне желаната вискозитет.
Агавеният сироп е идеален за подслаждане на храни, сокове и безалкохолни напитки.
Вкус: карамелен или леко малцов
Аромат: карамелен, малцов
Цвят: кехлибарен...
... Fruits" гарантира високо качество на своите продукти на основата на агаве. Чрез сътрудничество с местни производители, компанията осигурява проследимост и съответствие с международните стандарти, предлагайки продукт, който уважава културните традиции и местните търговски практики.
...Готвени квадратни грахчета*(57%), вода от готвене, слънчогледово масло*, лук*, лимонов сок*, агавесироп*, сол, смес за тажин*, чесън*, мащерка*.
Енергия: 575 кДж (138 ккал)
Мазнини: 7,9 г
От които наситени мастни киселини: 0,9 г
Въглехидрати: 10,2 г
От които захари: 3,2 г
Протеини: 4,7 г
Сол: 0,6 г...
...Фикоцианинът е син пигмент, извлечен от спирулина
Формула с концентрация 10G/L
Студена екстракция, без разтворители, чрез механичен процес
Формулиран без добавки или глицерин, пигментът е стабилизиран в агавесироп с малко алкохол. Съставки: Агавесироп, Вода, Алкохол, Фикоцианин (10g/L), извлечен от нашата спирулина...
...Съюзник на спортистите.
Царевица, бадеми, лешници, чия, тиквени семки, слънчоглед, сусам, кокосово масло, агавесироп, гоя бери и клюква.
Без рафинирана захар и богати на фибри
Алергени: сусам, ядки, възможни следи от глутен
Да се съхранява на сухо място
На 100г:
KCAL: 423
Мазнини: 13г
Въглехидрати: 64г
Фибри: 4,1г
Протеини: 7г
ДЕТАЙЛИ ЗА АРТИКУЛА
Екологична крафт опаковка
Опаковка 500Г
Съдържа: семена от чия, бадеми, лешници, семена от слънчоглед, семена от тиква, орехи, сусам, ленени семена, гоя бери, царевични люспи, кокосово масло, агавесироп...
...отлично се комбинира с бисап. В Сенегал това е плодът, който често се използва в рецептите, благодарение на сочната и ароматна си плът.
Освен това, рецептите са разнообразни, сокът от бисап, известен със своите ползи, може да се консумира натурален или по-сладък, в зависимост от желаната киселинност. Може също да се използва стевия, мед, агавесироп или кленов сироп за подслаждане.
... дати, бадемов прах, сироп от дати, агавесироп, неподсладено какао на прах, настърган кокос, орехови ядки на прах, орехово масло, парчета орехи. Без консерванти, без оцветители, без захари, различни от тези, които естествено се съдържат в плода.
Знаете ли, че?
Биологичните продукти от Тунис имат същите изисквания като тези на Европейския съюз по отношение на контролите и сертификациите. Тунис е единствената страна в Африка, призната за еквивалентна на европейските регулации за внос на биологични продукти.
Тегло: 270 г...
...Продуктът е пастьоризиран.
Съставки: ДИРЕКТНО ИЗЦЕДЕН СУРОВ ЛИНГОНБЕРИ СУПА 19%,
подсладител – органичен агавесироп, вода.
Без консерванти и изкуствени добавки.
Съхранявайте на място, защитено от пряка слънчева светлина,
при температура от +2°С до +25°С
и относителна влажност не повече от 75%.
При съхранение е допустимо естествено утаяване под формата на частици пулп.
Разклатете...
...
• Биологичен ревенов нектар:
Този нектар е нефилтриран продукт, получен от биологичен ревен от района на Оснабрюк.
Сироп от агаве служи тук като алтернативно подсладително.
• Ревенова шорле:
Готова смес с висок дял директен сок от ревен (40%), вода и фруктоза, с добавена въглеродна киселина.
Нашата ревенова шорле е безалкохолна и вече е налична и в бутилка от 0,7 л.
Насладете се на шорлето охладено с капка аперол.
...Главният офис е в Хамбург от самото си създаване.
Асортиментът от продукти включва основно натурални подсладители, които се предлагат в най-естествения си вид. Те включват пчелен мед, различни сиропи като кленов сироп, агавен сироп, оризов сироп, сироп от фурми или сироп от кокосови цветове, както и други продукти от пчелите (восък, прополис, полен), от агаве (инулин), от кленово дърво (захар, флейкове...
...пчелно млечице, мед, мед за намазване, полен, необработен полен, прополис, необработен прополис. Занимава се с реколтата: събиране на мед и изследване на качеството на меда. Произвежда също сладкиши и бисквити и сухари: меден хляб и медени бисквити. Famille Michaud Apiculteur произвежда също кленов сироп (Maple Joe®) и агавесироп (Sunny Via® и Sunny Bio®). През 2005 г. компанията беше един от първите производители на мед в Европа с 5800 кошера, разпределени в Пиренеите и Прованс, а днес продуктите й се разпространяват в над 80 държави и в 100% от търговските обекти във Франция.
Импортери на супер храни с ферми в: Колумбия, Перу и Боливия. Киноа, Чия, Мака, Пане (органичен и конвенционален) Всички наши продукти и съоръжения са сертифицирани от Европейския съюз Импортираме: Спирулина, Матча чай, Хлорела, Псилиум, Настърган кокос, Кокосово мляко, Сироп от агаве... и др.
Компания, специализирана в производството, опаковането и разпространението на висококачествен мед и агавесироп за международните пазари. Семейна фирма от 1944 г., която е преживяла огромен растеж и успех, адаптирайки многобройните си продукти и услуги към постоянно променящите се и изискващи пазари в света. Екипите на Feysol Nature са експерти в частното етикетиране, насипния мед, собствените...