...Това е най-обичаният подправка във Франция и северните страни. В версията 'Biobontà' губи горчивите или прекалено пикантни нотки, за да предложи цялото удоволствие от вкуса. За тези, които обичат класическите вкусове без излишъци.
...Подправка е органичен материал с растителен произход, който е ароматен или пикантен. Тя се използва основно в малки количества в кухнята, като консервант, подправка или оцветител, но също така и в медицината, в багренето или в дестилацията.
Богати на антиоксиданти
Улесняват храносмилането
Предотвратяват рисковете от сърдечно-съдови заболявания...
...Екстра върджин зехтинът от Чиленто е ценен продукт, получен чрез механично смилане без използването на химически вещества. От родината на Средиземноморската диета, идеалната подправка за обогатяване на ястията ви. EVO Ama има киселинност под 0,8%, трябва да има високо съдържание на полифеноли и ниско съдържание на пероксиди, тези характеристики се превръщат в ползи за здравето. Всъщност екстра...
...Традиционен италиански подправка, Песто с босилек прекрасно допълва пастата и ньоките. Тази преработена рецепта използва изключително продукти от биологично земеделие. 100% веган, това песто с босилек не съдържа сирене или други животински продукти. Неговият свеж и оригинален вкус идва от смлените кашу ядки, смесени с зехтин и листа от босилек. Може да се използва без ограничения за здравословна и креативна кухня!
Съставки: Слънчогледово масло*, босилек* (37%), кашу* (5%), чесън*, картофени люспи*, зехтин*, морска сол, концентриран лимонов сок*.
*: Продукти от биологично земеделие...
...ЛИСТА ОТ КОПЪР
(ANETHUM GRAVEOLENS L.)
Подправка с характерен пикантен вкус, използвана в производството на подправъчни смеси и сосове. Използва се също и като подправка за риба. Листата са налични в сушен, нарязан и смлян вид, стерилизирани по желание на клиента.
Оферта:
– сушен копър, нарязан.
– смлян копър
– стерилизиран копър
Опаковане:
– хартиена чанта с фолиен вложка 5-10 кг...
... предаването "Кой ще бъде следващият голям сладкар?".
Ателието на Кристоф Адам подчертава благородни и основни съставки на сладкарството чрез колекция от книги: Ягода, Шоколад... всяко издание ви кани да преоткриете тези елементи.
По-скоро подправка, отколкото плод за сладкаря, лимонът се използва предимно като подправка, а не като основна съставка. За Кристоф Адам лимонът е многобройно източник на вдъхновение. Открийте в тази книга 45 рецепти, съпроводени с срещи с гости.
Референция: BELI04
В наличност: 8 продукта
Размери: 128 страници - Фр
Език: Френски...
...Кориандърът е светлокафяви кръгли семена от растението Coriandrum sativum, известно като кориандър, които се използват като подправка за сладки и солени ястия. Прилага се цял или смлян на прах.
Кориандърът, или, по друг начин, семената на кориандър, е популярна подправка в китайската, индийската, пакистанската, ближневосточната и европейската кухня.
През 1976 г. F.J.CAMPOS започна търговия с хранителни добавки и фитокозметика, като постепенно се развива на пазара през годините. Нашата компания се роди от необходимостта да запълни празнина в областта на галениката, като предложи индивидуални флакони с тинктури, разтвори, солеви разтвори, водороден пероксид, масло от сладки бадеми, глицерин и други, които се продават изключително в аптеки. Не с...
...Мисо е традиционна японска подправка. Произвежда се чрез ферментация на соя или нахут със сол и коджи (инокулиран ориз) и понякога ориз, ечемик, водорасли или други съставки. То е пълно с полезни вещества, с отличителен вкус и е придобит вкус.
Добавете супена лъжица паста мисо Belbri в купа с гореща вода (не по-висока от 75 градуса по Целзий) и разбъркайте добре. След това добавете избраните от...
...Всяка подправка има по природа свой уникален вкус. Това е високо изкуство да ги комбинираме така, че да подобрят нашата храна оптимално и балансирано.
...Кимионът е добре позната южна подправка, известна със своите антибактериални ефекти върху организма. Мощният лечебен ефект на това растение се крие в богатия му състав. Кимионът придава на ястията приятен вкус и аромат.
Нетно тегло: 100 гр.
Брутно тегло: 106 гр.
Срок на годност: 24 месеца
Условия на съхранение: Да се съхранява при температура от 18 ± 3 ° C и относителна влажност не повече от 75...
...Вариест: Хабанеро
Произход: Чушките произхождат от Централна и Южна Америка, но днес се отглеждат в много региони по света. Нашите чушки се отглеждат в Сенегал.
Описание: Чушката е малък плод с конусовидна или сферична форма, често използван като подправка за добавяне на вкус и пикантност на ястията. Чушките могат да варират по размер, цвят и интензивност на вкуса, от сладки до много пикантни.
...Зеленият кардамон е ароматна подправка с много широк спектър на приложение. Растението има подземни стъбла с листни корени, големи бели или бледозелени листа, бледозелени плодове и черни семена. Подправката притежава много топъл аромат и остър вкус, който може да запази за много дълго време.
...Мадагаскарският куркума е известен също като ИНДИЙСКИ ШАФРАН. Подправка с лек аромат, поръсете я в салатите или в дресингите. Куркумата има топъл, но нежен вкус и може да се използва във всички ястия, не се колебайте да я добавяте навсякъде.
...Джинджифил, известен още като джинджифилов корен, принадлежи към семейството на джинджифиловите растения. В азиатската кухня джинджифилът винаги е бил много популярен. И тук, в нашата страна, джинджифилът също набира популярност – било то като подправка, закуска, бонбон или чай. Джинджифиловият прах произхожда от контролирано биологично земеделие и е отличен за приготвяне на вкусна гореща напитка. Джинджифилът има приятно остро и подправено аромa.
Мазнини: 3,3 г
Влакна: 5,9 г...
...Ароматна подправка от кухнята на Хилдегард. Бертрам е една от най-важните универсални подправки на Хилдегард от Бинген.
леко пикантен
идеален за месо и сосове
Съдържание: 100г
Артикулен номер: Артикулен номер 00996...
...900 АРОМАТИЗИРАНИ е подправка от
екстра върджин зехтин, ароматизирана с различни
избрани вкусове, с цел да придаде на кухнята
допир на изтънченост или преди всичко оригиналност. Употребите в кулинарията са безкрайни, с единственото ограничение на
въображението на потребителя.
Намира се в различни видове:
-Аромат на шоколад
-Аромат на дим
-Аромат на бяла трюфел
-Аромат на босилек
-Аромат на шунка
-Аромат на портокал
-Аромат на къри...
...Носът е доминиран от черни плодове като сини сливи и смокини, с нотки на препечено дърво и леко подправка. На небцето остава плодов и доста изискан, шери-то е добре изразено и остава в финала.
... многовековната тунизийска култура на събиране и приготвяне на нашите продукти.
В цяла Тунис, хариса често се приготвя предварително и се съхранява за употреба в различни ястия. Този сос с оранжево-червен цвят се използва не само като подправка за гриловано месо и риба или добавен в супи и яхнии за пикантен вкус, но също така е неразривна част от безброй рецепти и множество тунизийски ястия.
Име на продукта: Бербер Хариса
Вкус: Горещ, пикантен
Брикс (%): 10
Срок на годност: 2 години
Име на марката: MEDILIFE
Място на произход: Тунис...
... подправка ще ви донесе нотка оригиналност, от която се нуждаете, за да оживите кухнята си.
Фенугрекът е подправка с често малко известни ползи. Той помага за поддържане на ниски нива на кръвна захар и също така увеличава апетита.
нетно тегло: 50 г
Произход: Индия...
...С чая Naturpy Atom всеки глътка носи вкусовете и добродетелите на растенията, които сте пропуснали. Чаят Naturpy Atom е билков продукт, приготвен от внимателно подбрани растения от природата.
В чая Naturpy с прополис се съдържат:
- Захар от цвекло
- Канела
- Джинджифил
- Куркума
- Карамфил
- Хибискус
- Лавров лист
- Ново подправка
- Черен пипер
- Екстракт от прополис
- Прах от червено цвекло...
...Потопете се в автентичността на вкусовете с нашия прах от толоман. Тази екзотична подправка придава уникална текстура на вашите ястия. Инфузирайте я в чая или горещата си напитка за незабравимо вкусово изживяване. Толоманът предизвиква спомени за далечни пътувания с всяка хапка.
...Нашият джинджифил на прах произхожда от Мали. Може да се използва за приготвяне на напитки, като подправка или за предотвратяване на гадене.
100g в крафт хартия.
Тегло: 2 кг
Размери: 15 × 14 × 20 см...
... лук, обикновено използвано като подправка за овкусяване. Може да се произвежда от бял, розов или червен лук. Това е една от най-популярните натурални хранителни добавки в много страни. VIMAL, като пионер в производството и доставката на лук на прах/гранули, осъществява доставката и износа на продукта от Турция.
ХРАНИТЕЛНИ ФАКТИ
Стойности на 10 супени лъжици (порция от 100 грама)
Калории (кКал...
...Куркума лонга крие още по-удивителни тайни...
Въпреки че в родината си куркумата се счита за свещена подправка, тя предлага и значителни предимства, когато се консумира като хранителна добавка. Преди всичко, растението се използва в натуропатията заради съдържанието си на куркумин. Жени, мъже или тийнейджъри, всички могат да се възползват от многобройните му ползи. Ассоциация с черен пипер...
...Магданозът е внимателно подбран, свежо измит и нарязан, преди да бъде замразен по метода IQF и опакован. Стъблата са били отстранени. Тази оригинална подправка с уникален вкус ще запази напълно аромата си благодарение на ZIP опаковката.
ОПАКОВКА: 8 x 250 г = 2 кг...
...Прясно маринован сьомга, отлежала в подготвена от нас подправка.
Специалната консистенция и първоначалният кратък сладък вкус, завършващи с пресен кориандър, джинджифил и портокал, водят до ароматно изживяване, без да забравяме кулинарното удоволствие от сьомгата.
Произход: Основните доставчици от Норвегия управляват висококачествени ASC-сертифицирани ферми за сьомга. Ниска плътност на...
...Продукт за ресторантьорството, пицарии, кетъринг.
Характеристики: Фино нарязан черен трюфел Aestivum, съхраняван в EVO масло и щипка сол.
Препоръчителни дози: 10/15 гр на човек.
Полезни съвети: Продукт готов за употреба.
Употреба: Подправка за основни ястия (таgliatelle, tortellini, tortelloni, crepes, ориз, пълнени пасти и др.), за пълнежи на пасти и солени ястия, карпачо от месо и риба...
... Мадагаскар. Когато плодът узрее, той се разпуква и оставя да падне черупката, съдържаща индийското орехче. Тази черупка след това се суши на слънце в продължение на два месеца, след което се счупва, за да се извлече съкровището на индийския орехов дърво: индийското орехче.
Индийското орехче от Мадагаскар е подправка с рядко качество и чувствителност, която трябва да добавите в края на готвенето, тъй като не понася топлина. Индийското орехче ще обогати вашите бешамелови сосове, запеканки, пюрета или дори ястия на бавен огън.
Тегло: 250 г
Количество: 125 г, 200 г, 250 г, 500 г, 1 кг...