Италия, Rivoli
...Това е най-обичаният подправка във Франция и северните страни. В версията 'Biobontà' губи горчивите или прекалено пикантни нотки, за да предложи цялото удоволствие от вкуса. За тези, които обичат класическите вкусове без излишъци.
Франция, Paris
...Подправка е органичен материал с растителен произход, който е ароматен или пикантен. Тя се използва основно в малки количества в кухнята, като консервант, подправка или оцветител, но също така и в медицината, в багренето или в дестилацията. Богати на антиоксиданти Улесняват храносмилането Предотвратяват рисковете от сърдечно-съдови заболявания...
Италия, Pisciotta
...Екстра върджин зехтинът от Чиленто е ценен продукт, получен чрез механично смилане без използването на химически вещества. От родината на Средиземноморската диета, идеалната подправка за обогатяване на ястията ви. EVO Ama има киселинност под 0,8%, трябва да има високо съдържание на полифеноли и ниско съдържание на пероксиди, тези характеристики се превръщат в ползи за здравето. Всъщност екстра...
Франция, Mietesheim
...Традиционен италиански подправка, Песто с босилек прекрасно допълва пастата и ньоките. Тази преработена рецепта използва изключително продукти от биологично земеделие. 100% веган, това песто с босилек не съдържа сирене или други животински продукти. Неговият свеж и оригинален вкус идва от смлените кашу ядки, смесени с зехтин и листа от босилек. Може да се използва без ограничения за здравословна и креативна кухня! Съставки: Слънчогледово масло*, босилек* (37%), кашу* (5%), чесън*, картофени люспи*, зехтин*, морска сол, концентриран лимонов сок*. *: Продукти от биологично земеделие...
Полша, Rusiec
...ЛИСТА ОТ КОПЪР (ANETHUM GRAVEOLENS L.) Подправка с характерен пикантен вкус, използвана в производството на подправъчни смеси и сосове. Използва се също и като подправка за риба. Листата са налични в сушен, нарязан и смлян вид, стерилизирани по желание на клиента. Оферта: – сушен копър, нарязан. – смлян копър – стерилизиран копър Опаковане: – хартиена чанта с фолиен вложка 5-10 кг...
Франция, Talant
... предаването "Кой ще бъде следващият голям сладкар?". Ателието на Кристоф Адам подчертава благородни и основни съставки на сладкарството чрез колекция от книги: Ягода, Шоколад... всяко издание ви кани да преоткриете тези елементи. По-скоро подправка, отколкото плод за сладкаря, лимонът се използва предимно като подправка, а не като основна съставка. За Кристоф Адам лимонът е многобройно източник на вдъхновение. Открийте в тази книга 45 рецепти, съпроводени с срещи с гости. Референция: BELI04 В наличност: 8 продукта Размери: 128 страници - Фр Език: Френски...
ufs.country_names.RU, Golitsyno
...Кориандърът е светлокафяви кръгли семена от растението Coriandrum sativum, известно като кориандър, които се използват като подправка за сладки и солени ястия. Прилага се цял или смлян на прах. Кориандърът, или, по друг начин, семената на кориандър, е популярна подправка в китайската, индийската, пакистанската, ближневосточната и европейската кухня.
Португалия, Pontinha-Lisboa
През 1976 г. F.J.CAMPOS започна търговия с хранителни добавки и фитокозметика, като постепенно се развива на пазара през годините. Нашата компания се роди от необходимостта да запълни празнина в областта на галениката, като предложи индивидуални флакони с тинктури, разтвори, солеви разтвори, водороден пероксид, масло от сладки бадеми, глицерин и други, които се продават изключително в аптеки. Не с...
Обединеното кралство, London
...Мисо е традиционна японска подправка. Произвежда се чрез ферментация на соя или нахут със сол и коджи (инокулиран ориз) и понякога ориз, ечемик, водорасли или други съставки. То е пълно с полезни вещества, с отличителен вкус и е придобит вкус. Добавете супена лъжица паста мисо Belbri в купа с гореща вода (не по-висока от 75 градуса по Целзий) и разбъркайте добре. След това добавете избраните от...
Германия, Teising
...Всяка подправка има по природа свой уникален вкус. Това е високо изкуство да ги комбинираме така, че да подобрят нашата храна оптимално и балансирано.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Кимионът е добре позната южна подправка, известна със своите антибактериални ефекти върху организма. Мощният лечебен ефект на това растение се крие в богатия му състав. Кимионът придава на ястията приятен вкус и аромат. Нетно тегло: 100 гр. Брутно тегло: 106 гр. Срок на годност: 24 месеца Условия на съхранение: Да се съхранява при температура от 18 ± 3 ° C и относителна влажност не повече от 75...
Франция, Conflans Ste Honorine
...Вариест: Хабанеро Произход: Чушките произхождат от Централна и Южна Америка, но днес се отглеждат в много региони по света. Нашите чушки се отглеждат в Сенегал. Описание: Чушката е малък плод с конусовидна или сферична форма, често използван като подправка за добавяне на вкус и пикантност на ястията. Чушките могат да варират по размер, цвят и интензивност на вкуса, от сладки до много пикантни.
Съответстващи продукти
Пипер
Пипер
Други Продукти
Ананас
Ананас
Нидерландия, Venlo
...Зеленият кардамон е ароматна подправка с много широк спектър на приложение. Растението има подземни стъбла с листни корени, големи бели или бледозелени листа, бледозелени плодове и черни семена. Подправката притежава много топъл аромат и остър вкус, който може да запази за много дълго време.
Франция, Bourgbarré
...Мадагаскарският куркума е известен също като ИНДИЙСКИ ШАФРАН. Подправка с лек аромат, поръсете я в салатите или в дресингите. Куркумата има топъл, но нежен вкус и може да се използва във всички ястия, не се колебайте да я добавяте навсякъде.
Германия, Koblenz
...Джинджифил, известен още като джинджифилов корен, принадлежи към семейството на джинджифиловите растения. В азиатската кухня джинджифилът винаги е бил много популярен. И тук, в нашата страна, джинджифилът също набира популярност – било то като подправка, закуска, бонбон или чай. Джинджифиловият прах произхожда от контролирано биологично земеделие и е отличен за приготвяне на вкусна гореща напитка. Джинджифилът има приятно остро и подправено аромa. Мазнини: 3,3 г Влакна: 5,9 г...
Германия, Neutrebbin
...Цена на доставчика Пипер Цели пиперки Подправка Купувач Сушен бял пипер За готвене...
...Ароматна подправка от кухнята на Хилдегард. Бертрам е една от най-важните универсални подправки на Хилдегард от Бинген. леко пикантен идеален за месо и сосове Съдържание: 100г Артикулен номер: Артикулен номер 00996...
Испания, Alcalá La Real
...900 АРОМАТИЗИРАНИ е подправка от екстра върджин зехтин, ароматизирана с различни избрани вкусове, с цел да придаде на кухнята допир на изтънченост или преди всичко оригиналност. Употребите в кулинарията са безкрайни, с единственото ограничение на въображението на потребителя. Намира се в различни видове: -Аромат на шоколад -Аромат на дим -Аромат на бяла трюфел -Аромат на босилек -Аромат на шунка -Аромат на портокал -Аромат на къри...
Франция, Poitiers
...Носът е доминиран от черни плодове като сини сливи и смокини, с нотки на препечено дърво и леко подправка. На небцето остава плодов и доста изискан, шери-то е добре изразено и остава в финала.
Тунис, Hammam Sousse
... многовековната тунизийска култура на събиране и приготвяне на нашите продукти. В цяла Тунис, хариса често се приготвя предварително и се съхранява за употреба в различни ястия. Този сос с оранжево-червен цвят се използва не само като подправка за гриловано месо и риба или добавен в супи и яхнии за пикантен вкус, но също така е неразривна част от безброй рецепти и множество тунизийски ястия. Име на продукта: Бербер Хариса Вкус: Горещ, пикантен Брикс (%): 10 Срок на годност: 2 години Име на марката: MEDILIFE Място на произход: Тунис...
Франция, Saint Romain La Motte
... подправка ще ви донесе нотка оригиналност, от която се нуждаете, за да оживите кухнята си. Фенугрекът е подправка с често малко известни ползи. Той помага за поддържане на ниски нива на кръвна захар и също така увеличава апетита. нетно тегло: 50 г Произход: Индия...
Турция, Ankara
...С чая Naturpy Atom всеки глътка носи вкусовете и добродетелите на растенията, които сте пропуснали. Чаят Naturpy Atom е билков продукт, приготвен от внимателно подбрани растения от природата. В чая Naturpy с прополис се съдържат: - Захар от цвекло - Канела - Джинджифил - Куркума - Карамфил - Хибискус - Лавров лист - Ново подправка - Черен пипер - Екстракт от прополис - Прах от червено цвекло...
Мартиника, Gros Morne
...Потопете се в автентичността на вкусовете с нашия прах от толоман. Тази екзотична подправка придава уникална текстура на вашите ястия. Инфузирайте я в чая или горещата си напитка за незабравимо вкусово изживяване. Толоманът предизвиква спомени за далечни пътувания с всяка хапка.
Съответстващи продукти
Толоман
Толоман
Други Продукти
Индийски Дървен Прах
Индийски Дървен Прах
Франция, Gennevilliers
...Нашият джинджифил на прах произхожда от Мали. Може да се използва за приготвяне на напитки, като подправка или за предотвратяване на гадене. 100g в крафт хартия. Тегло: 2 кг Размери: 15 × 14 × 20 см...
Турция, Izmir
... лук, обикновено използвано като подправка за овкусяване. Може да се произвежда от бял, розов или червен лук. Това е една от най-популярните натурални хранителни добавки в много страни. VIMAL, като пионер в производството и доставката на лук на прах/гранули, осъществява доставката и износа на продукта от Турция. ХРАНИТЕЛНИ ФАКТИ Стойности на 10 супени лъжици (порция от 100 грама) Калории (кКал...
Франция, Montrouge
...Куркума лонга крие още по-удивителни тайни... Въпреки че в родината си куркумата се счита за свещена подправка, тя предлага и значителни предимства, когато се консумира като хранителна добавка. Преди всичко, растението се използва в натуропатията заради съдържанието си на куркумин. Жени, мъже или тийнейджъри, всички могат да се възползват от многобройните му ползи. Ассоциация с черен пипер...
Франция, Grigny
...Магданозът е внимателно подбран, свежо измит и нарязан, преди да бъде замразен по метода IQF и опакован. Стъблата са били отстранени. Тази оригинална подправка с уникален вкус ще запази напълно аромата си благодарение на ZIP опаковката. ОПАКОВКА: 8 x 250 г = 2 кг...
Германия, Hamburg
...Прясно маринован сьомга, отлежала в подготвена от нас подправка. Специалната консистенция и първоначалният кратък сладък вкус, завършващи с пресен кориандър, джинджифил и портокал, водят до ароматно изживяване, без да забравяме кулинарното удоволствие от сьомгата. Произход: Основните доставчици от Норвегия управляват висококачествени ASC-сертифицирани ферми за сьомга. Ниска плътност на...
Италия, Orsogna
...Продукт за ресторантьорството, пицарии, кетъринг. Характеристики: Фино нарязан черен трюфел Aestivum, съхраняван в EVO масло и щипка сол. Препоръчителни дози: 10/15 гр на човек. Полезни съвети: Продукт готов за употреба. Употреба: Подправка за основни ястия (таgliatelle, tortellini, tortelloni, crepes, ориз, пълнени пасти и др.), за пълнежи на пасти и солени ястия, карпачо от месо и риба...
Франция, Brunoy
... Мадагаскар. Когато плодът узрее, той се разпуква и оставя да падне черупката, съдържаща индийското орехче. Тази черупка след това се суши на слънце в продължение на два месеца, след което се счупва, за да се извлече съкровището на индийския орехов дърво: индийското орехче. Индийското орехче от Мадагаскар е подправка с рядко качество и чувствителност, която трябва да добавите в края на готвенето, тъй като не понася топлина. Индийското орехче ще обогати вашите бешамелови сосове, запеканки, пюрета или дори ястия на бавен огън. Тегло: 250 г Количество: 125 г, 200 г, 250 г, 500 г, 1 кг...

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play