...Любителите на аншоа знаят, че филетата аншоа в зехтин предлагат безкрайно удоволствие и се съчетават в много рецепти, където добавят своя мощен вкус на риба и сол. Аншоата в зехтин се използва почти като подправка, за да придаде уникален и вкусен вкус на всяка от рецептите, в които влиза в състава.
Съчетаване на аншоа в зехтин с други вкусове
Преди да говорим за рецепти, ето списък с съставки...
Meteos African Spices Food е онлайн магазин за африкански подправки, който съчетава модерност и традиция. Ние предлагаме продажба на натурални подправки без добавени кубчета за риба, меса и птици за всякакви готвения.
Ние сме доставчик за магазини.
Предлагаме също така продажба на свежи екзотични плодови сокове на основата на бисап, баобаб, плодове на страстта, нар, папая, ананас, киви, ананас, ...
Търгуваме с етерични масла, подправки и бобови култури. 90% от предлаганите продукти поръчваме от собствените си полета. Изнасяме 90% от стоките си по целия свят.
...Да се използва като подправка (грил, меса, бульони) или да се добавя в брашната при приготвяне на хляб, торти, бисквити...
Имате мнение, въпрос или коментар? Споделете съобщението си с нас.
...Био Мoringa на прах се получава от листата на така нареченото чудо дърво "Moringa oleifera", които се сушат внимателно и се смилат на фино прах.
Така се запазват многото съставки на листата. Прахът се отличава с чистото си качество и ярко зелен цвят. Идеалното допълнение за смутита, мюсли, йогурт и др., което носи добро настроение и вкус. Дори солените ястия печелят от фината подправка на...
...Той е ЕНЕРГИЙНИЯТ напитък и събуждащият подправка сред чаевете – матча чай.
Той е бодърстващ като кафе, вкусен е и е също така здравословен. Тази тройна ефективност в един пакет рядко се среща в други напитки. Ярко зеленият матча чай, богат на антиоксиданти, печели все повече приятели по света.
Традиционната подготовка е проста и вариативна.
Първо, около две бамбукови лъжици матча чай се...
...карамел и нотки на дърво, в което достига зрялост. Всичко това прави този оцет истински подправка, която повишава вкуса на ястията, с които се комбинира. Използван с екстра върджин зехтин San Carlos или Pago Baldios San Carlos, тази комбинация ще трансформира ястията ви за най-голямо удоволствие на вашите небца.
Препоръчва се за ескарбеки, дивеч, птици, говеждо месо, риба и морски дарове...
Стъклена бутилка 250ml...
...• Сосове, масла и солени и сладки подправки в замразени IQF таблетки
• От 2,2 до 32 г, в 2 или 3 размера
• Разнообразни форми
ПРИЛОЖЕНИЯ
• Пълнеж за панировки (риба, птици, други меса…)
• Замразени готови ястия (риба, месо, зеленчуци, сотирани)
• Декорация и подправка на парче птица, месо или риба
• Топинг за пица
• Течен център за солени или сладки кексове
ОПАКОВКА
• Картонени кутии по 10 кг...
...Ароматна и вкусна подправка.
Отличен гарнитур за ястие на основа месо, перфектен за приготвяне на предястия.
СЪСТАВКИ:
Сушени домати, зехтин, олио от слънчоглед, пресен босилек, риган, пресен чесън, чили в променливи пропорции.
Опаковки: 290 г; 950 г; 2.850 г
ВЕГАН ГУРМЕ...
...Предлагаме ви био масло от конопени семена, получено чрез първично студено пресоване.
То притежава уникален вкус на лешник, който ще обогати всички ваши ястия, както топли, така и студени. За да запазите всички ползи, е идеално за подправка. Богато е на полиненаситени мастни киселини и бедно на наситени мастни киселини, то има силна репутация в диетологията.
Съставки
Био конопени семена (известни също като ченеви)
Количество
250 мл
Съхранение
На тъмно, на хладно и сухо място
Предпазни мерки
Това масло не е подходящо за готвене или пържене.
Количество: 250 мл...
...Био-лимонена трева на прах всъщност е подправка, произведена от сушена, ароматна лимонена трева. Също така известна като Cymbopogon citratum, тя традиционно се използва в кухнята на Шри Ланка, Тайланд, Индия, Малайзия и Индонезия. Освен това е диуретик и ревитализиращо тоник, което се използва заради своите терапевтични свойства.
...Центурията Цианус е цвете, годно за консумация и декоративно за кулинарни ястия. С прост, леко сладък и пикантен цветен вкус, много приятен. Пресни, те служат за подправка на хляб, масло, салати, сирена и други.
При консумация е важно да се отделят венчелистчетата от останалата част на растението, тъй като само те имат приятен вкус.
Чаят от тях е полезен за регулиране на храносмилането и лечение на стомашни смущения.
... за подобряване на вашите салати, независимо дали са зелени или смесени, както и за мариноване на меса и зеленчуци. Неговият уникален вкус го прави предпочитан ингредиент за домашни сосове и дресинги, добавяйки вкусна сложност на вашите кулинарни творения.
Сладостта на меда среща жизнеността на оцета в капка от нашия Меден Оцет, създавайки вкусово изживяване, което очарова дори и най-взискателните небца. Насладете се на универсалността на тази ръчно изработена подправка, за да създадете незабравими ястия.
...Гурме и шефски стил подправка, направена с печени цвекло, печени лук, меласа от фурми, кимион, бахар, слънчогледово масло, ябълков оцет и сол. Може да се консумира с бургери, фалафели, сандвичи, дъски с деликатеси, мезета, да я комбинирате с хумус или лабне, основа за дресинг за салата, като топинг за брускета или сос за потапяне. Този продукт е 100% вегански, без глутен, без захар и без добавки.
...Обичаме да създаваме вкусове, които никой не е измислил досега. Орех и карамел беше комбинация, добре позната на нас. Търсехме нещо повече... Може би сол? Не, всички вече знаят за това, соленият карамел отдавна е завладял пазара. Може би подправка? Помислихме за розмарин, който добавяме към шоколад. И как ще се съчетае с карамела? Отлично! Това е едно от най-добрите неща, които сме направили.
Характеристики на продукта: Без глутен, Без сол, Веган...
...Шафранът се извлича от вида крокус "Crocus sativus." Ароматът на шафрана е уникален. От древността това "червено злато" се счита за луксозна подправка.
...BALUBA е меласата, получена от мацерация и концентрация на пулпата от биологичен кароб от Сицилия, естествено веган и без глутен.
Тя е отличен естествен подсладител, който може да замести захарта в приготвянето на сладкарски изделия и печива, придавайки вкусния аромат на кароба. Перфектна е като подправка и подсладител в смутита и напитки, чай и билкови настойки.
За производството на BALUBA...
...Неповторимото съчетание на био кобилешко мляко и шафран предлага изключително сапун.
Шафранът, подправка, използвана още в древен Египет за своите свойства, и до днес е предпочитана за многобройните си ползи.
Шафранът придава златисто-оранжев цвят на този сапун, поръсен с стигми, и ни пренася с уникалния си пикантен аромат.
ШАФРАНЪТ, СВЪРЗАН С КОБИЛЕШКО МЛЯКО, ЩЕ БЪДЕ ИСТИНСКА ГРИЖА.
Този...
... традиционната аюрведа. Известна като индийската златна подправка, куркумата се използва за своите естествени противовъзпалителни и мощни антиоксидантни ползи. С множество здравословни предимства, Prowise органичен куркумин е формулиран с черен пипер и джинджифил, за да подобри усвояването на куркумина в организма. Той е сертифициран от асоциацията на почвите и предоставя висока концентрация от 1440mg на...
...Чесновият прах произлиза от Allium savitum L. Чесънът се измива, почиства и след това се суши с горещ въздух. Чеснов прах, избрана подправка wissal.
...Нашият джинджифил произхожда от защитената зона на Анжозоробе Ангаво, в централните земи на Мадагаскар.
Той се произвежда от женска асоциация от селото Мангамила, на няколко километра от района на събиране. Жените го отглеждат, събират, след това го нарязват на филийки. Накрая търпеливо го сушат на слънце. Нашият сушен джинджифил не отстъпва на пресния джинджифил. И то благодарение на неговите хранителни и органолептични качества, запазени от производствения процес.
Това е изключителна и необикновена подправка, която ви предлагаме.
...Тази подправка е създадена от редукция на нашия меден оцет, който концентрира захарите от меда и ароматите си. Визията ѝ е изкусителна, а киселинността е ниска (4.5°).
Тя е възбуждаща за нашите вкусови рецептори, както и нежна ласка за стомаха.
Нейните аромати ще подчертаят както вашите салати или сурови зеленчуци, така и приготвянето на риба и бели меса. Прекрасно откритие за всеки гурман!
Няма срок на годност.
Референция: BALSA100...
...Опаковка с 100 г. Лардо ди Колоната IGP
Бяла като мрамора, който го обгръща по време на узряването, ароматна на подправки, деликатна и сладка на вкус. В миналото, той се приготвял, като се удря Лардото в мраморната хаванка на Каналоните в Колоната и се използвал като основна подправка.
Днес се използва не само в основната запържка за минестроне, паста и боб, доматен сос, първи ястия и морски...
...Нашият асортимент включва:
- Подправкова смес: Чисти композиции, които се състоят изцяло от различни подправки.
- Подправкова подготовка: Креативни смеси от една или повече подправки, допълнени с други съставки, които придават вкус или влияят на вкуса. Процентът на подправките тук е минимум 60%.
- Подправка: Включва сухи продукти, които са специално разработени, за да подобрят вкуса и/или...
...Джинджифилът (Hedychium gardnerianum) е кореноплод от ботаническото семейство на джинджифиловите. Той е част от многогодишните растения. Отглеждан от векове в азиатските страни, джинджифилът вече може да се интегрира в нашите градини или да бъде в саксия, спазвайки някои правила за отглеждане. Отглеждан по традиционен начин като подправка, той е и лечебно растение. Близък до куркумата, това...
...Качеството на нашия шафран лесно се разпознава по цвета и аромата му. Веднага след отварянето на бутилката ще забележите естествено тъмен червен цвят, както и прекрасен сладък аромат на тази магическа подправка, който се разпространява около вас. Той е 100 % натурален и се събира деликатно на ръка.
Минимално тегло: 500 гр...
... бутилиране. Районът, в който се намира имотът, е Кьянти Руфина и тук произлиза много интензивно и ароматно олио, което печели популярност както в специализирания печат, така и на пазара. Продуктът е елегантен и автентичен, достоен да се изрази най-добре като подправка на най-изисканите ястия, подчертавайки вкусовете, без да ги покрива. Неговата деликатност позволява умело използване и за подправка на морска риба.
Капацитет: 0.50л
Код: 03566
Категория: Олио
Държава: Италия
Регион: Тоскана...
...За начало, семената са богати на протеини и липиди. Те се консумират в няколко африкански държави. Използват се в ястия като традиционна подправка, след готвене и ферментация, или като предястия. От семената се извлича масло, богато на ненаситени мастни киселини, а цветът на бисап традиционно се използва в кухнята в Чад и Танзания, например.
В Африка на юг от Сахара, зелените листа на бисап се...