Полуиндустриална пекарна, която остава вярна на рецептите от миналото. Прясно хляб и вкусни сладкиши на разположение всеки ден. Отворено през цялата година, 7 дни в седмицата. Ако има специални желания, могат да се направят уговорки.
През 1920 година в Мексико се ражда човекът, който придава смисъл на рецептите - баба Нати. Готвейки за своите 11 деца, тя съставя книга с традиционни мексикански ястия, които те ядат ежедневно на масата си. Сега, почти 100 години по-късно, ние, нейните внуци, сме я възстановили, за да донесем автентичния вкус на масите на семейства по целия свят. Работим с ежедневни усилия, за да предложим на...
... 20% на емисиите на амоняк и CO2 в атмосферата. УЛОВИТЕЛ НА МИКОТОКСИНИ Микотоксините са токсични химически вещества, произведени от гъби и са отговорни за някои отровни явления За съжаление, те често присъстват в царевицата, разпределени на петна Царевицата се използва в около 40 до 70% от рецептите за фуражи DON при свинете, наречен ВОМИТОСИНА, причинява: Повръщане до смърт Вътрешни кръвоизливи Канибализъм FUMONISINA B1 при свинете е причина за: белодробни отоци, сърдечно-съдови и чернодробни проблеми Отравянето, причинено от AFLATOXIN, води до смърт на прасенцата…...
...Rabbit е семейна компания с постепенно разширение. Повече от десет милиона ястия се произвеждат годишно и това денонощно (24/24) с изцяло пресни съставки. Rabbit е сертифицирана по IFS.
Rabbit произвежда готови ястия с пресни съставки под частна марка, продавани чрез големите търговци на дребно в Белгия, Нидерландия, Франция и Германия.
Rabbit стои зад иновативен подход с фокус върху вкус, здраве и удобство в рецептите си, в съответствие с развиващия се потребителски пазар и вдъхновен от нови тенденции.
Разположена в Алта Маремма, в престижната зона на община Суверето, компанията е потопена в магическата природа на ценните тоскански хълмове, където вкусовете и рецептите на предците се срещат с идеите на новото поколение.
... рецептите и вкусовете бяха разработени и усъвършенствани в това, което сега е продукт с високо качество. С южноафрикански и британски клиенти, които възхваляват автентичния вкус и неустоимите качества, Тони реши да направи тези меса налични за покупка онлайн.
...лечебните билки от ферми, които отглеждат само тях. И след това тайните, рецептите за инфузия, скрити в манастир и предадени в ръцете ми като акт на вяра. Нямаме голяма история зад гърба си, но в крайна сметка, историята винаги започва от настоящето." (Фабио Елетрико)...
... гъвкави, когато става въпрос за задоволяване на нуждите на клиентите - можем да адаптираме рецептите на продуктите, да променим опаковката и етикетирането; приемаме също така и малки поръчки. Нашият асортимент от продукти е доста широк, така че клиентите имат разнообразен избор, а над 90% от продуктите са сертифицирани като органични.
Нашите ликьори, сладката и консервите са произведени ръчно, както са ги правели нашите баби преди сто години, използвайки плодове от биологично земеделие. Нашето антропологично изследване ни позволи да възпроизведем точно рецептите на нашите баби и днес е възможно да се насладите на тези древни вкусове, които са нашите сицилиански корени. Всъщност, в нашите сладка, в знак на тяхната автентичност...
... качествени продукти, като зехтин, ядково масло, сокове и настъргани лимони и портокали, етерични масла от цитруси, мед, пчелен восък, прополис, козе мляко, билки. Рецептите на нашите сапуни са проверени от Генералната химическа лаборатория на държавата и е сертифицирано, че крайният им продукт е с изключително качество. Ние просто добавяме екстракти от билки, етерични масла или масла и масла, за да добавим определени свойства в зависимост от сапуна, който искаме да произведем.
Il Mare Nostrum предлага рибна кухня, вдъхновена от истинските морски традиции, тези на пристанищата и домовете на рибарите. Рецептите са прости и леки, основани на търсенето на качеството на съставките, на използването на зехтин и на свежестта на използваните продукти, започвайки от рибата, която е естествено свежа, до ароматните билки. Ястията се наслаждават в топла, неформална, но стилна...
Винаги сме в крак с предпочитанията и начина на живот на потребителите и постоянно адаптираме рецептите си, за да предоставим на хората храната, която искат. Mandy Foods International е част от избрана елитна група, чиято дейност е производството и разпространението на хранителни стоки, поставяйки основите на консервната фабрика на групата. Фабриката в Глина е основана през 1970 г. и представлява...
Mallorca Fruits избра иновации, като трансформира традиционните начини на консумация на този продукт в комбинация от съставки и вкусове, създадени от най-известните готвачи на Балеарските острови.
Сладко, солено, подправено, пикантно… Това са само някои примери за рецептите, използвани в нашите бадеми. Всяка от тези разновидности става уникално изживяване за вашето небце, тъй като те придават на този отличен средиземноморски плод не само вкус, но и обновен престиж.
СДРУЖЕНИЕТО ИМАГРАМ е френски производител на натурални лимонади с високо качество от 1856 година. СДРУЖЕНИЕТО ИМАГРАМ иновации и предлага днес широка гама от био лимонади и ароматизирани лимонади, спазвайки методите и рецептите на традиционното производство. Ние предлагаме богата палитра от лимонади под марката ELIXIA. Разнообразие от вкусове и аромати: лимонада от вишна, ароматизирана лимонада...
...Четири четвърти Ентерпрайз е квалифицирана като специалист в производството на растителен, ароматизиран и ръчно изработен сапун от Марсилия. Нейният опит, натрупан през години, позволява на компанията да създава сапуни с високо качество. От разработването на "рецептите" (одобрени от химик, специализиран в козметиката), през производството, до строгия избор на суровини и дизайн, компанията е в състояние да отговори на всички очаквания на своите клиенти.
... изразява желанието си да може още дълго време да продължава традиционното производство на своите продукти, да запази рецептите, предадени от родителите и бабите си, и да продължи да популяризира защитата на нашите гаумски продукти.
Пътувайте с LOT! Нашите услуги на борда включват храна и напитки (меню за бизнес класа, преработено на базата на рецептите на един от най-добрите полски готвачи, Роберт Сова), филми и музика (широк аудиовизуален репертоар е на ваше разположение в бизнес класа), престижно списание на борда, Калейдоскоп, написано под внимателния поглед на главния редактор Мартиня Войчеховска от опитни журналисти...
Артизан фотограф на кулинария, специализиран съм в кулинарната фотография, рецепти и вкусни ястия. Някои ще ви кажат, че кухнята е също и любов, че ястието се вижда, усеща преди да се опита. Улавянето на настроението на чинията, жизнеността на рецептата, е моето предизвикателство, когато снимам в кухня. Вие сте вложили най-доброто от себе си в рецептите си, аз трябва да вложа най-доброто от себе...
... обогатяване на аромата, цвета и вкуса на рецептите в собствения ви ресторант, сладкарница или сладоледена фабрика (ирански сладолед с шафран и шамфъстък или крем с шафран). Освен това шафранът, благодарение на многобройните си здравословни свойства, се използва и в козметичната и фармацевтичната индустрия, всъщност има много изследвания, проведени на международно ниво, за откритие на мощните терапевтични, антистресови и антиоксидантни свойства на червеното злато. Ето защо е важно да изберете най-високото качество, сред четирите различни категории, идентифицирани на международно ниво.
... или студено. Техният състав придава на сладоледа мекота, кремообразност и отличен обем.
Tuttacrema е линия от класически пасти, подходящи за овкусяване на сладоледи с мляко и крем, мусове, сладкарски кремове и полуфредо: комбинация от чисти съставки, прецизно дозирани според рецептите на класическата венецианска традиция.
Albert srl получи сертификация на системата за качество според стандарта UNI EN ISO 9001 през 1996 г.
...рождени дни и момински партита. Освен класическите коктейли, обикновено се смесват коктейлите Пина Колада, Мохито, Джин Басил Смеш и Космополитън. Участниците получават подписан сертификат след успешно проведен коктейлен workshop, както и материали с рецептите на смесените коктейли, за да могат да ги приготвят отново и след курса.
... тесто
• Приготвяне на основи в необходимото количество
• Нанасяне на сос „на охлюв“, претегляне на съставките
• Разпределяне на съставките в зависимост от поръчките и рецептите
• Проверка и поддържане на температурата на фурната
• Печене и подреждане в зависимост от температурата на фурната
• Наблюдение на готвенето (повторни завъртания, ако е дървена фурна)
Разпространение и продажба на пици...
... клането в кланиците на Лакан, свинските трупове се доставят в Плейсанс в понеделник, вторник и четвъртък. Те се нарязват и различните парчета се използват за производството.
Що се отнася до рецептите, от салам до фритон, минавайки през шунка, това е занаят, изградена на петдесетгодишен опит, основан на търсенето на постоянство на вкусовете през цялата година.
... здравословно и балансирано хранене. ИТАЛИАНСКАТА ТРАДИЦИЯ Прясната паста не е само символичната съставка на сицилианската и италианската кухня, но също така е един от идентификационните и обединяващи елементи на разнообразна и понякога фрагментирана народна култура. Универсална в рецептите и формите, тя отваря хоризонт от кулинарни възможности, който варира от простотата на традицията до креативността на...
В нашата работилница можете да се снабдите или да създадете с ваши или наши материали всяка рецепта за паста, която желаете. Ние, основавайки се на рецептите на нашите баби и с помощта на съвременната технология, произвеждаме юфка, траханá, макарони от семолина, от пълнозърнесто брашно или безглутеново брашно, творения за всеки вкус. Също така, поради нашето произход, имаме способността да...
...мигрени, главоболия, менструални болки, запек, болки в кръста, черен дроб, бял дроб, бъбрек, око, простата, инконтиненция, уринарна, ревматизъм, артрит, артроза, мигрена, фибромиалгия, фиброза, астма, алергия и др.) като консумирате продукти в съответствие с диетата на 5 елемента от китайската медицина, според рецептите на баба, или с особеностите на лечебните растения.
Няколко трохи лудост...
Рецептите за бисквити и торти на Maison Miettes са без глутен. Използваме брашна като оризово и царевично, които придават на бисквитите несравним хрупкавост. Вкусът е в сърцето на нашия подход и ние влагаме нашето майсторство в неговата услуга. Когато опитвате торта, първо оценявате хрупкавостта, след това аромата: закръглеността на печени лешници, сладостта на ванилията, свежестта на лимона. Малката нотка морска сол ви оставя незабравим спомен в устата.
Нашите продукти, уникални и автентични, са резултат от внимателен труд, особено при избора на качествени съставки и традиционен начин на приготвяне, следвайки рецептите на нашите баби с 100% ръчно производство на цялата ни пълнена паста, сосове и сладкиши. Въпреки че сме малка компания, се стремим към висококачествен пазар, поради което за нашата прясна паста избираме само семолина от твърда пшеница и колбаси, рикота, меса, зеленчуци и други суровини директно от производителите. Това, което искаме да предложим на нашите клиенти, е отличието на нашите продукти. Точка... и Паста!
Green Kow, белгийска компания, реализира истинска европейска премиера, предлагайки продукти, съдържащи насекоми (тъмен бръмбар), разпространявани в био и натурални магазини. Рецептите на нашите продукти са създадени от белгийския готвач с 2 звезди Сан Дегеймбре: 2 солени намазки - моркови-тъмен бръмбар и домати-тъмен бръмбар (пастьоризирани). 2 шоколадови намазки: черен шоколад-тъмен бръмбар и млечен шоколад-тъмен бръмбар.
... ангажимент се основава на три стълба: стриктен подбор на нашите доставчици и суровини, проследимост на продуктите и нашето индустриално майсторство.Нашите продукти са вдъхновени директно от рецептите на територията на Брес и са изработени с внимателно подбрани съставки. Произвеждаме шунки, черни и бели кренвирши и много колбасарски продукти, като глави сирена, Bressan civiers, lyonски колбаси за готвене и още андуйлети.