...Набу не е просто фурна, колкото и сложна да е.
Това е устройство за готвене, но не само.
Уникалната характеристика, която отличава Набу от другите професионални фурни, се нарича Облак.
В Облака ще намерите всички съдържания, необходими за приготвянето на готовото ястие, тъй като в облака са налични рецептите, процесът, системата за приготвяне, програмата за готвене и представянето на всяко...
...Насладете се на истинско сицилианско кулинарно изживяване, посещавайки един от най-старите хранителни пазари в Сицилия и научете тайните и рецептите на една от най-добрите кухни в цяла Италия. Прекарайте един ден като местните жители в автентична топла атмосфера в истинския дом на Сиракуза.
Вашият приятелски готвач-екскурзовод ще Ви посрещне директно в хотела, ако настаняването Ви е в Ортиджа...
...Компетентността, вниманието и непрекъснатото търсене на качество са в основата на процесите на печене и на услугите, предлагани на клиентите. Caffè Paranà продължава историята на изследвания и опит, изцяло италианска в печенето на кафе, където желанието да останем "занаятчии на кафето" е останало непроменено с времето. Поддържането на процесите на печене, както и рецептите, предавани от три поколения, са...
...единственият начин, по който знаем, за да реализираме мечтата си: да подарим малки, неочаквани моменти на радост за себе си или да ги споделим с другите. Избираме най-добрите продукти, изучаваме свойствата на растенията, формулираме рецептите и предоставяме на всички нашата страст. Това е Saybio.
...Италианска хранителна компания с регистрираната марка Buon Appetito Chef! произвежда замразени предястия, основни ястия и фингър фууд, основно на базата на риба. Рецептите и ястията са създадени и реализирани от известния звезден шеф готвач Пиетро д'Агостино, който е избрал съставките и е приготвил за нас най-добрите ястия от средиземноморската традиция, преработени в съвременен стил. Компанията...
Mr Pilo Gourmet Food е компания, базирана в Кагли, разположена в вътрешността на Марке, която предлага типични хрупкави тестени изделия, закуски, основи за пица pinsata, основи за фокача pinsata, хляб pinsati и печива по принцип, които се отличават с оригиналността на рецептите и качеството на различните предложения.
Всички наши продукти са ATM и трябва да се съхраняват на стайна температура...
Намираме се в малкото село БОЗИЯ, в сърцето на ВИСОКАТА ЛАНГА, на няколко крачки от АЛБА, БАРОЛО и БАРБАРЕСКО, сред ЛЕШНИЦИ и ЛОЗЯ... Нашето производство е резултат от РЕЦЕПТИТЕ, които предаваме от ПОКОЛЕНИЕ на ПОКОЛЕНИЕ, основани на малкото местно млекопроизводство, често предавани устно, на сирена, произведени от смесено мляко или козе мляко. Днес продължаваме работата на нашите ДЯДОВЦИ...
... рецептите на строгата неаполитанска традиция в хлебопеченето, подкрепяйки ги с най-съвременни технологии за производство и хигиенизация. Горди сме с нашите произходи и преследваме благородната цел да донесем на вашите маси най-доброто от неаполитанската кухня. Нашите замразени и предварително приготвени хлебни изделия. Замразените хлебни изделия за голямо и малко разпространение от Традиция...
...съдържащи 55% лешници и само 3 други съставки: захар, какао (или мляко) и ванилия. Лешникови торти (лешници, захар, яйца) Шоколад и шоколадови бонбони, комбинирани с лешници. Пралине, шоколадови плочки, плочки с цели лешници, великденски яйца. Можем да предоставим опаковки, подходящи за търговия на дребно, или по-големи формати за сладкарници и сладоледници. За значителни количества е възможно персонализиране на рецептите, съобразявайки ги с нуждите на клиентите.
... е: Избор на най-подходящите продукти
- Консултации относно опаковките и рецептите за адаптиране на продуктите към конкретни сектори
- Преводи и адаптиране на етикети
- Операция скаутинг: Чрез търговски изложения, колективни търговски мисии или директни срещи
- Управление на поръчките: Подкрепа при преговори за цени и договорни условия...
...достигнало до нас чрез нашите дядовци, които имахме късмета да наблюдаваме в действие, дори и в кухнята. От тях научихме рецептите, основани на натурални и автентични съставки, с които уловената риба се приготвяше. Няколко време по-късно, с гордост наследихме и възродихме тази традиция, чрез марка, пряко произлизаща от онези години.
... безценни, както в рецептите от миналото. Дългото узряване ден след ден на "правилното разстояние", за да се дари с неповторим аромат и вкус, с осоляване и ръчно завързване. Ежедневните проверки на качеството, маниакалното внимание към грижата за изключителността, изключителният избор на благородни меса от високо качество, селектирани италиански. Ценностни съставки, които слагаме всеки ден в нашите...
... да усъвършенстват и подобрят техниките си чрез балансиране на рецептите и задълбочено изучаване на суровините както от химическа, така и от физическа гледна точка, така че в края на курса да могат да разработят собствените си рецепти според стандартите на съвременното сладоледарство. Продължителност на курса: 40 часа (5 дни по 8 часа всеки); Цена: 690,00 евро с ДДС.
... услугата с редица аксесоарни продукти, които ще ви придружават през всички сезони, от горещ шоколад, до шейкове в различни аромати, до женшен за тези, които искат да се освежат и да не забравят вкуса на кафето. Ячменото кафе и крема кафе са нашите летни продукти. За нашите клиенти, предвиждаме да изпратим рецептите за "горещи" и "студени".
Monsù е стартъп, който произвежда истински сицилиански сладолед, използвайки рецептите на традицията на острова, с най-висококачествени съставки от отлични малки регионални производители. Компанията е базирана в Палермо и е създадена благодарение на идеята на семейството Веско, което години наред се занимава с популяризиране на сицилиански вина и храни.
Нашият сладолед е резултат от натурални...
... ОКОЛНАТА СРЕДА. НАШИЯТ ВИП ПРОДУКТ Е СЪС СИГУРНОСТ БЕЛИЯТ ПРЕЦИЗЕН ТРЮФЕЛ И ВСИЧКИ ПОДГОТВЕНИ ПРОДУКТИ, В КОИТО ТОЙ Е ИЗПОЛЗВАН В РЕЦЕПТИТЕ. ХАРЕСВА НИ ДА КОМУНИКИРАМЕ С НАШИТЕ КЛИЕНТИ И ДА СТРОИМ ВРЪЗКИ, В НАШИЯ САЙТ ИМА СПЕЦИАЛЕН БЛОГ, КОЙТО ОБЯСНЯВА КАК ДА ГОТВИМ И СЪХРАНЯВАМЕ НАЙ-ДОБРЕ ВСИЧКИ НАШИ ТРЮФЕЛИ И ПРОДУКТИ. НАШАТА ФИРМА Е РОДЕНА ОТ СТРАСТТА КЪМ НАШИЯ НЕЗАВИСИМ ТЕРИТОРИЙ, КОЙТО...
D.O.S. srl е занаятчийска компания от Умбрия, която произвежда и търгува с трюфелови специалитети от 1940 г., като обръща максимално внимание на качеството на използваните съставки и на удовлетвореността на изискванията на партньорите. Рецептите, които предлагаме, са проучени, за да подчертаят и максимално да оценят вкуса на трюфела. Винаги разполагаме с черни, бели и пресни летни трюфели в...
... производители, създавайки активна колаборация с потребителите. Техните високо качествени гастрономически изключителности трябва да оцелеят, за да запазят традицията жива. Предлагаме вкуса на млечната изкуство с зрели и пресни сирена и добротата в рецептите, приготвени по традиционен начин, които да споделите у дома с когото искате. Bbuono е избрал компании, които произвеждат типични, пресни или...
... създаване на нашите продукти, като същевременно запазваме стойността на традицията. Благодарение на стриктното спазване на рецептите от миналото, сме щастливи да можем да сервираме на трапезите продукти, които носят вкусове от древността и понякога твърде често забравени: Вкусът на италианската кулинарна традиция. Нашата мисия е да достигнем все повече клиенти, които ценят стойността на добрата храна, и за да донесем Качество на достъпна цена, решихме да пропуснем една стъпка, за да не компрометираме цената или суровините.
... традиция, за да се идентифицират рецептите, които най-добре изразяват същността на сладкарското изкуство и в същото време запазват оригиналната автентичност. Организационната способност на вътрешното производство, качеството на използваните суровини и специално проектираната опаковка допринасят за гарантиране, че тези рецепти запазват цялата си свежест и аромат по време на процеса на износ. Сред сладкарските продукти, които Le Officine Culinarie успешно изнасят, са торти и бисквити от италианската традиция.
Il Nutrimento, основана през 1990 г., е производствена компания с голямо амбициозно намерение: да донесе в домовете вкуса на древните средиземноморски рецепти. С тази цел предлага сосове за паста, песто, гриловани зеленчуци, зеленчукови кремове и пастети за брускети, масла, маслини и много други продукти, които съчетават традиционни вкусове с иновационен производствен процес. Рецептите на Il...
Ресторант Shoreline, само на 150 метра от плажа. Предлага основно ястия на основата на риба, месо и вегетариански ястия. Кухнята на ресторанта подчертава важността на националната и сицилианската традиция, без да се отказва от интерпретации на рецептите. Освен местната кухня, изборът на типични ястия от италианската традиция е широк. Ще намерите наистина голямо разнообразие от пици и ястия от...
... 20% на емисиите на амоняк и CO2 в атмосферата. УЛОВИТЕЛ НА МИКОТОКСИНИ Микотоксините са токсични химически вещества, произведени от гъби и са отговорни за някои отровни явления За съжаление, те често присъстват в царевицата, разпределени на петна Царевицата се използва в около 40 до 70% от рецептите за фуражи DON при свинете, наречен ВОМИТОСИНА, причинява: Повръщане до смърт Вътрешни кръвоизливи Канибализъм FUMONISINA B1 при свинете е причина за: белодробни отоци, сърдечно-съдови и чернодробни проблеми Отравянето, причинено от AFLATOXIN, води до смърт на прасенцата…...
Разположена в Алта Маремма, в престижната зона на община Суверето, компанията е потопена в магическата природа на ценните тоскански хълмове, където вкусовете и рецептите на предците се срещат с идеите на новото поколение.
...лечебните билки от ферми, които отглеждат само тях. И след това тайните, рецептите за инфузия, скрити в манастир и предадени в ръцете ми като акт на вяра. Нямаме голяма история зад гърба си, но в крайна сметка, историята винаги започва от настоящето." (Фабио Елетрико)...
Нашите ликьори, сладката и консервите са произведени ръчно, както са ги правели нашите баби преди сто години, използвайки плодове от биологично земеделие. Нашето антропологично изследване ни позволи да възпроизведем точно рецептите на нашите баби и днес е възможно да се насладите на тези древни вкусове, които са нашите сицилиански корени. Всъщност, в нашите сладка, в знак на тяхната автентичност...
Il Mare Nostrum предлага рибна кухня, вдъхновена от истинските морски традиции, тези на пристанищата и домовете на рибарите. Рецептите са прости и леки, основани на търсенето на качеството на съставките, на използването на зехтин и на свежестта на използваните продукти, започвайки от рибата, която е естествено свежа, до ароматните билки. Ястията се наслаждават в топла, неформална, но стилна...
... обогатяване на аромата, цвета и вкуса на рецептите в собствения ви ресторант, сладкарница или сладоледена фабрика (ирански сладолед с шафран и шамфъстък или крем с шафран). Освен това шафранът, благодарение на многобройните си здравословни свойства, се използва и в козметичната и фармацевтичната индустрия, всъщност има много изследвания, проведени на международно ниво, за откритие на мощните терапевтични, антистресови и антиоксидантни свойства на червеното злато. Ето защо е важно да изберете най-високото качество, сред четирите различни категории, идентифицирани на международно ниво.
... или студено. Техният състав придава на сладоледа мекота, кремообразност и отличен обем.
Tuttacrema е линия от класически пасти, подходящи за овкусяване на сладоледи с мляко и крем, мусове, сладкарски кремове и полуфредо: комбинация от чисти съставки, прецизно дозирани според рецептите на класическата венецианска традиция.
Albert srl получи сертификация на системата за качество според стандарта UNI EN ISO 9001 през 1996 г.
... здравословно и балансирано хранене. ИТАЛИАНСКАТА ТРАДИЦИЯ Прясната паста не е само символичната съставка на сицилианската и италианската кухня, но също така е един от идентификационните и обединяващи елементи на разнообразна и понякога фрагментирана народна култура. Универсална в рецептите и формите, тя отваря хоризонт от кулинарни възможности, който варира от простотата на традицията до креативността на...