Нашите продукти, уникални и автентични, са резултат от внимателен труд, особено при избора на качествени съставки и традиционен начин на приготвяне, следвайки рецептите на нашите баби с 100% ръчно производство на цялата ни пълнена паста, сосове и сладкиши. Въпреки че сме малка компания, се стремим към висококачествен пазар, поради което за нашата прясна паста избираме само семолина от твърда пшеница и колбаси, рикота, меса, зеленчуци и други суровини директно от производителите. Това, което искаме да предложим на нашите клиенти, е отличието на нашите продукти. Точка... и Паста!
... тиган, така и във фурна или микровълнова. Редовно добавяме нови продукти, за да задоволим максимално всички вкусове, така че следете нашия сайт и Facebook страницата ни. Всички продукти са без добавки; освен това, рецептите са без глутен и с ограничен списък на съставките, за да се подчертае вкусът и естественото качество на суровината.
Зелената кутия беше създадена, за да сподели опита от ръчно изработените сапуни. Вярвам, че има нещо специално в ръчно направения сапун. От избора на съставките, през формулирането на рецептите, избраните аромати, уникалните цветове, смесени и фантазийни, до финалното ръчно рязане и опаковане на всеки един. Нямам думи, за да опиша вниманието, необходимо за всяко парче. Чувствам се много горда от резултата, постигнат при създаването на всеки един сапун.
...Сикас е основана през 1984 г. Произвеждаме кожени изделия с майсторство и италиански вкус. Суровината се обработва в нашата страна, а нашите изделия се шият от висококвалифициран персонал. Специализирани сме в винтидж изделия, ръчно обработени и в много видове пране, извършвани "в готов вид". Процесите на стареене се извършват изцяло в компанията според рецептите, които сами сме създали, с...
...Добри семейни традицииДейността, започнала през 1991 г. благодарение на волята на Марко Перо и семейството му, открива и оценява рецептите на баба Лучия, която още в началото на века е приготвяла и продавала на пазарите в Пиемонт вкусни сладкиши и изисканите "Пасте ди Мелига". Малката работилница за ръчно приготвяне на сладкиши днес е предприятие с площ над 2000 квадратни метра с най-съвременни технологии, което продължава да запазва непокътнати занаятчийските характеристики на продукта и отлични качествени нива.
... функциониращи машини позволяват да се запази магията и оригиналността на рецептите, предавани от поколение на поколение, и да се пренесе цялата страст, която винаги е съпътствала Stroppiana в пътуването към съвършенството. Съвършенство, което е резултат и от използването на висококачествени суровини, избрани и селектирани сред най-добрите италиански производители, с които от години сме изградили отношения на приятелство и доверие.