... тиган, така и във фурна или микровълнова. Редовно добавяме нови продукти, за да задоволим максимално всички вкусове, така че следете нашия сайт и Facebook страницата ни. Всички продукти са без добавки; освен това, рецептите са без глутен и с ограничен списък на съставките, за да се подчертае вкусът и естественото качество на суровината.
... производство гарантира любовта и старанието, които влагаме във всяка партида, както и отличното качество на нашите продукти. Рецептите ни са базирани на традиционни рецепти, използвани преди много години в селата на Гърция. Използваме студен метод на сапонификация, за да гарантираме, че всички полезни съставки на нашите масла ще присъстват и в крайния ни продукт.
Набуко е нов емблематичен ресторант, разположен в самото сърце на Валенсия. Благодарение на рецептите на баба, приготвяни на бавен огън, с най-свежите продукти от пазара, съчетани с креативен стил, който ни предоставят нашите готвачи. Нашият средиземноморски ресторант с италиански акценти има уникален интериор във Валенсия. Различен стил, който, в съчетание с изискано меню, ще направи посещението ти приятно изживяване.
...Ресторант на Малта, който предизвиква хиляда усмивки… На хвърлей разстояние от величествения купол на Моста се намира великолепният ресторант Ta' Marija, управляван от очарователно семейство, което не само е усвоило рецептите в кухнята, но и е успяло да създаде и овладее уникална рецепта за управление на заведение от висока класа. Всеки сряда и петък вечер Ta' Marija организира вечер на малтийска...
Занаятчийска пекарна, която възстановява рецептите на нашите села, адаптирайки ги към нуждите на съвременния пазар. Създаване и персонализиране на ексклузивни продукти. Ще се радваме да ви информираме на info@dulcestipicos.es...
Зелената кутия беше създадена, за да сподели опита от ръчно изработените сапуни. Вярвам, че има нещо специално в ръчно направения сапун. От избора на съставките, през формулирането на рецептите, избраните аромати, уникалните цветове, смесени и фантазийни, до финалното ръчно рязане и опаковане на всеки един. Нямам думи, за да опиша вниманието, необходимо за всяко парче. Чувствам се много горда от резултата, постигнат при създаването на всеки един сапун.
Гаспачо е студена, нежна и освежаваща напитка или супа, произхождаща от Средиземно море, която се консумира основно през лятото. Разликата между салморехо и гаспачо е, че традиционната рецепта за гаспачо води до напитка, т.е. гаспачото може да се пие директно от чаша, за разлика от салморехо, което се яде с лъжица и гарнитура. Рецептите за гаспачо са евтини, освежаващи и много питателни и тук ще...
...а с уважение към традицията, занаятчийството и честното земеделие.
2. Ceval Healthfood
Ceval Healthfood пече здравословни и вкусни бисквити вече повече от 35 години. Днес Ceval Healthfood предлага широка гама от продукти: от здравословни бисквити с трици до плодови сокове.
3. Maison Biscuits d'Or
В Maison Biscuits d’Or тайните на производството на спекулос се предават от баща на син. Вече повече от 100 години оставаме верни на рецептите на прародителя Леополд. Днес продължаваме тази традиция, като използваме само най-добрите съставки.
...Сикас е основана през 1984 г. Произвеждаме кожени изделия с майсторство и италиански вкус. Суровината се обработва в нашата страна, а нашите изделия се шият от висококвалифициран персонал. Специализирани сме в винтидж изделия, ръчно обработени и в много видове пране, извършвани "в готов вид". Процесите на стареене се извършват изцяло в компанията според рецептите, които сами сме създали, с...
...Нашите ядки бяха представени на XXVIII издание на "Салон на гурметата" (издание за тази година 2014), получавайки всякакви похвали и различни награди от различни готвачи и самата организация. Този успех стана възможен благодарение на написаното по-рано и на нашата иновация в рецептите. Успяхме да накараме нашата "Лилава бадемка" (бадем сорт "Ларгуета", приготвен с лилава захар) да бъде избрана...
... специалист! След края на работилницата ще получите достъп и до онлайн модула на работилницата. Това е включено в цената за всяка работилница. След това можете спокойно да прегледате всичко отново, да гледате обучителни видеа и да пресъздадете рецептите сами. Държим групите умишлено малки, за да можем да обърнем много внимание на всеки. През цялата работилница имате възможност да задавате въпроси. Налични са вода, кафе, чай и безалкохолни напитки, както и вкусни закуски. Целта е да се забавляваме заедно и да научим нещо ново.
...Добри семейни традицииДейността, започнала през 1991 г. благодарение на волята на Марко Перо и семейството му, открива и оценява рецептите на баба Лучия, която още в началото на века е приготвяла и продавала на пазарите в Пиемонт вкусни сладкиши и изисканите "Пасте ди Мелига". Малката работилница за ръчно приготвяне на сладкиши днес е предприятие с площ над 2000 квадратни метра с най-съвременни технологии, което продължава да запазва непокътнати занаятчийските характеристики на продукта и отлични качествени нива.
... планирача на менюто и някои вариации в Med in 28 почти година. Чувствахме се по-фит, по-здрави и по-слаби след около шест седмици. Влизахме и излизахме от диетата и теглото ми остана стабилно, а холестеролът ми постепенно се подобри. Наистина оцених фокуса на Алекс върху обслужването на клиентите и ангажимента му да ни помогне. Ястията бяха наистина вкусни. Преди мразех домати, но сега очаквам с нетърпение рецептите, които имаме с тях. Като цяло съм много доволен."...
Горди с почти 75 години дейност в сърцето на гората Фонтенбло, дам Жоан-Шалет Жобер приготвя всеки ден вкусни ястия, оценявани от всички. Традицията се спазва, рецептите се пазят ревностно.
... функциониращи машини позволяват да се запази магията и оригиналността на рецептите, предавани от поколение на поколение, и да се пренесе цялата страст, която винаги е съпътствала Stroppiana в пътуването към съвършенството. Съвършенство, което е резултат и от използването на висококачествени суровини, избрани и селектирани сред най-добрите италиански производители, с които от години сме изградили отношения на приятелство и доверие.