Белгия, Marchienne Au Pont
...“ позволява обмен между всички елементи и предлага автентичните вкусове на храните. Лесна и функционална „Martin’s Cook“ не изисква големи кулинарни таланти, а любов към продуктите и удоволствие от масата, от съвместността,... Формулите на рецептите са безброй благодарение на простотата на използването й от всички.
Италия, Taormina
...Насладете се на истинско сицилианско кулинарно изживяване, посещавайки един от най-старите хранителни пазари в Сицилия и научете тайните и рецептите на една от най-добрите кухни в цяла Италия. Прекарайте един ден като местните жители в автентична топла атмосфера в истинския дом на Сиракуза. Вашият приятелски готвач-екскурзовод ще Ви посрещне директно в хотела, ако настаняването Ви е в Ортиджа...
... мастни киселини: < 1 г Въглехидрати: 35 г • от които захари: < 1 г • от които многоалкохоли: – • от които нишесте: 34 г Фибри: < 1 г Протеини: 3 г Сол: 50 г Транспорт, съхранение и минимален срок на годност: Съхранявайте добре затворено, на сухо, между 6° и 25° C. В неотворена оригинална опаковка, срокът на годност е минимум 18 месеца от датата на производство. Възможни варианти Bouillon&Co Ясна супа BIO получавате в размери на опаковките 25 кг и 12 кг, както и по желание в рецептите „Ясна супа“, „Премиум“ или „без добавен глутамат“.
...Компетентността, вниманието и непрекъснатото търсене на качество са в основата на процесите на печене и на услугите, предлагани на клиентите. Caffè Paranà продължава историята на изследвания и опит, изцяло италианска в печенето на кафе, където желанието да останем "занаятчии на кафето" е останало непроменено с времето. Поддържането на процесите на печене, както и рецептите, предавани от три поколения, са...
Франция, Castelnaudary
Със своето местно присъствие в южна Франция, Група Ривиер, от три поколения, създава и разработва вкусни и иновативни готови ястия, базирани на традиционни френски рецепти. Проектирани от натурални съставки, рецептите им са без оцветители, без консерванти и без изкуствени аромати. Чрез своите марки, Група Ривиер показва своята привързаност към качеството на продуктите си и ангажимента си към...
Франция, Port-Sainte-Foy-Et-Ponchapt
FRAICHE CUT е специализирана в приготвянето на свежи нарязани ябълки от Перигора, произход Югозапад в Нова Аквитания. Ние предлагаме ябълки, измивани, белени или с кора, нарязани на четвъртинки или кубчета и опаковани в индивидуални пакети или в насипни пакети. В зависимост от опаковката, нашите продукти се адаптират към вашите нужди за готвене или консумация в суров вид като съставка в рецептите...
Франция, Strasbourg
BRASSERIE 3 MATS е занаятчийска пивоварна от Страсбург, разположена в Елзас от 2016 година. Използваме качествени суровини, подбрани в зависимост от рецептите. Нашият малц идва от френска малцова фабрика. Съставките, които добавяме в нашите бири, не са преработени и не са сушени. Произвеждаме нашите бири в формати 33cl, 75 cl и бъчва от 30 литра. Страстни сме по създаването на бири във всичките...
България, Sofia
Гръцки ресторант Yamas предлага автентични и класически гръцки ястия, винаги прясна риба на дървени въглища, морски дарове, гръцки специалитети приготвени от пресни и висококачествени продукти. За рецептите и тяхното стриктно изпълнение се грижи главният готвач, който е работил дълги години в Гърция.
България, Ruse
Дон Джелато е специализиран в производството на сухи смеси за мек сладолед и сухи смеси за печене. В нашия каталог ще откриете смеси за Bubble waffle гофрети, смеси за палачинки, смеси за понички и хот дог. Ние предлагаме и висококачествени топинг сосове и захарни декорации. Don Gelato България подбира най-доброто от опита, традициите и рецептите на водещи италианските майстори джелатиери, за да...
Франция, Grigny
... 22000), PÏNJA осигурява автоматизирано производство на всички свои продукти: високотехнологична производствена линия, тунел за замразяване, опаковане и пакетиране. Компанията PÏNJA предлага също така производство на продукти под собствена марка. Всички тези рецепти са разработени в стриктно спазване на традициите и рецептите на големите китайски и японски готвачи.
Италия, Firenze
...единственият начин, по който знаем, за да реализираме мечтата си: да подарим малки, неочаквани моменти на радост за себе си или да ги споделим с другите. Избираме най-добрите продукти, изучаваме свойствата на растенията, формулираме рецептите и предоставяме на всички нашата страст. Това е Saybio.
Франция, Morrières Les Avignon
Truffières de Rabasse е компания, която се занимава с трюфели от 1996 година. Компанията е основана от Ален Бро, настоящия й ръководител, с помощта на звездния готвач Кристиан Етиен за някои от рецептите. Разположена в Прованс, тя произвежда и търгува с продукти на основата на трюфели или аромати на трюфели в зависимост от търсенето на клиентите си. Продуктите, които се предлагат, включват пресни...
Чехия, Plzeň
... - сред които и майсторът Карел Гот. Рецептите, които раздаваше, бяха проверени от много пациенти през дълги години. Съжалихме да оставим мъдростта на билкарите да потъне под слоя прах и затова произведохме сиропи, които са не само вкусни, но и в това хектично време, готови за употреба. Който не обича сладки сиропи, може да опита билкови тинктури. Тинктурите и сиропите могат и е подходящо да се допълнят с пиене на чайове. Вярваме, че и на Вас нашите продукти ще Ви харесат и ще подкрепят Вашето здраве и имунитет.
Франция, Genay
... хигиена както за тялото, така и за лицето и косата. Сапунът от Алеп е произходът на първите твърди сапуни в света. SARYANE произвежда също в своята сапунена фабрика във Франция, органичен течен сапун на базата на натурални съставки с високо качество, с най-голямо уважение към традициите. Тези течни сапуни са събрани в колекция под марката OLIVE & MOI. В стремежа си да предложи уникални продукти, рецептите за течни сапуни са разработени на базата на органичен зехтин от първо пресоване. SARYANE предлага сапуни от Алеп и течни сапуни с бяла етикетка и на едро, адаптирани към нуждите на всеки.
Турция, Istanbul
... Milkien, споделяме прекрасното чувство, че правим нещо полезно както за нашето здраве, така и за животните и природата. Нашите продукти са с ниско съдържание на калории и вкусни. При създаването на рецептите на нашите продукти използваме най-добрите суровини и супер храни. Нито един продукт на Milkien не съдържа животински произход. Всички наши продукти са подходящи за хранене «100% Веган». Най...
Франция, Lyon
...винаги в сезона. Искате оригинална закуска, бранч или просто да подготвите кошницата си за пикник за летните си излети, имаме какво да ви зарадваме. Идеи за всички ваши желания Позволете си да опитате нашите чатни, за да персонализирате рецептите си. Смело опитайте предястия от патица с чатни от Сушени кайсии с Ром. За любителите на бургерите, чатни от Манго и Круши ще бъде предимство за...
Германия, Hamburg
... отклонения в рецептите, с индустриални стандарти за произведени продукти. - Специализирани в производството и преработката на дипове, маслини и антипасти за свободна продажба от щанда. - Производство по поръчка, което гарантира дълъг срок на годност без добавки. - Всички продукти се произвеждат без усилватели на вкус и консерванти. - Над 30 години опит в този сектор. - Обучение за B2B клиенти в...
Испания, Benidorm
... ИТАЛИАНСКА КАФЕТОРИЯ, КОЯТО ПРЕМИНАВА ПРЕЗ ИДЕЯТА ЗА КЛАСИЧЕСКИ БАРОВЕ И ЗАВЕДЕНИЯ. КОНЦЕПЦИЯ ЗА ТРАДИЦИОННА ИТАЛИАНСКА КАФЕТОРИЯ. КУРСОВЕ ЗА БАРИСТИ - ЕФЕКТИВЕН ИНСТРУМЕНТ ЗА УЧЕНЕ НА ДОБРИТЕ НАЧИНИ ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА КАФЕ. СЕМИНАРИ, В КОИТО ДА НАУЧИТЕ РЕЦЕПТИТЕ ЗА ПЕРФЕКТНО ЕСПРЕСО, РЕЗУЛТИРАЙКИ В КОМПЕТЕНТЕН И КВАЛИФИЦИРАН ПЕРСОНАЛ. ДИЗАЙН, ИЗПЪЛНЕНИЕ, РЕМОНТ И РЕФОРМИ НА КАФЕТОРИИ И БАРОВЕ. КОНЦЕПЦИЯ...
Франция, Peyruis
... какаово масло е представен в над 100 сладки изкушения. Рецептите и техниките остават традиционни. Калисонът е празник на бадема от Прованс. Неговата деликатност го прави едно от най-ценените сладкиши в Прованс. Открийте нашите калисони, мини калисони, традиционни, с боровинки, с генепи... Нугатът намира цялата си финеса в съчетанието на бадема от Прованс и лавандуловия мед. Пред вас се открива богат избор, над 70 референции, с конфитюри от смокини, малини, карамел... Цяла палитра от вкусове за откриване!
Италия, Vizzini
...Италианска хранителна компания с регистрираната марка Buon Appetito Chef! произвежда замразени предястия, основни ястия и фингър фууд, основно на базата на риба. Рецептите и ястията са създадени и реализирани от известния звезден шеф готвач Пиетро д'Агостино, който е избрал съставките и е приготвил за нас най-добрите ястия от средиземноморската традиция, преработени в съвременен стил. Компанията...
Франция, Châtillon
... на бара, и преработени, за да ги направят уникални. Рецептите са разработени и произведени във Франция в "Френската долина на спиртните напитки", където се събират големите експерти в производството на спиртни напитки. Компанията е създала гама коктейли "Произведено във Франция", замислена и изработена от главния барман на 5-звезден хотел, както в голям коктейл бар. Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация!
Франция, Faverolles-Sur-Cher
...за да ви предложим уникален продукт (марка, форма, етикет). Нашата работилница е отворена за посещения от вторник до четвъртък от 10:30 до 18:00 или по предварителна уговорка. Редовно приемаме групи, за да им покажем нашата работилница, нашите продукти и рецептите, които могат да се приготвят с медени сладкиши.
Франция, Albas, Occitanie
...Рецептите на OXXiTAN "Les Remparts" и "Littoral" разкриват най-добрите свежи и гурме аромати на Лангедок. Кръгъл и гладък алкохол на небцето, изразителен нос с растителни и цветни нотки, подсилен с удар от цитруси за Littoral. Да се наслаждавате чист, в джин и тоник, придружен от резен лимон и ледени кубчета, или в разнообразни и вдъхновяващи коктейли. Незабавно пътуване за проветряване, люлеещо се от слънцето и вятъра на Лангедок. OXXiTAN, Лангедок по природа.
Франция, Die
Създадена през 2020 г., L’HERBORISTERIE DE JEANNE е марка, родена от семейно наследство. Да върне живота на рецептите на Жан Гомон - билкар, роден през 1895 г. и завършил Факултета по медицина и фармация в Лил - беше задължение на неговия правнук, обучен в натуропатия и лечебни растения от Лионската школа по лечебни растения и природни знания. Откритията в стария му тетрадка за аптека вдъхновиха...
Германия, Birstein
Много хлебари все още работят днес с рецептите за пълнозърнести храни на Deffland. Основният елемент беше и остава Елзаската мелница с корундови камъни Naxos. Тази мелница е и днес актуален стандарт в мелничарската техника и в прякото сравнение няма алтернатива на пазара. Универсалният зърнени флейкър, предлаган от Deffland Backtechnik, е разумно допълнение към зърномелачката за всички хлебари...
Германия, Billerbeck
Удоволствието носи успех. А удоволствието произтича от добри съставки. Продуктите на д-р Сувелаки предлагат отлични условия за успешни продукти на нашите индустриални клиенти. Това, което прави д-р Сувелаки толкова специален, е комбинацията от постоянно високо качество и уникална компетентност в технологията и рецептите, която позволява изключително добри вкусови преживявания. Така работим...
Франция, Paris
Компанията RESONE, основана през 2010 г. от Жан-Филип Колне, основава своята дейност в създаването и търговията с алкохолни напитки, вариращи от коктейли и спиртни напитки до готови за пиене, бира и вино. Днес, присъстваща в повече от тридесет държави, тя се характеризира с експертизата си в областта на рецептите и философията си за търсене на печеливши партньорства. От раждането на първото си...
Франция, St Alban Leysse
... суровини - Планирайте и организирайте производството си по партиди - Следете рецептите в производството и влияйте на тяхното протичане - Контролирайте, алармирайте и записвайте всички събития от процеса - Осигурете пълна проследимост на вашите произведени партиди www.decobecq-automatismes.fr...
Испания, Massanes
Huijbregts е холандска компания с над 80 години опит и непрекъснати иновации в смесването на прахообразни съставки за агро-хранителната индустрия. Не продаваме съставки, а само ги смесваме. Не проектираме формули или рецепти: подготвяме смесите изключително според рецептите на нашите клиенти. Фокусираме всичките си технологични и логистични усилия в бързото приготвяне на формулите на нашите...
Франция, Cologne
... е гарантирано благодарение на ръчното производство, следващо ритъма на сезоните. Пресните плодове се подбират внимателно и се обработват в пълна зрялост, за да освободят всички свои аромати. Рецептите са 100% натурални, без добавяне на аромати или оцветители. Плодовете се нарязват фино, за да се максимизира техният ароматен потенциал, като същевременно се осигурява хомогенна продукция. Бутлирането...

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play