...INDAG Интензивен инлайн миксер тип DLM/S се използва за ефективно смесване, емулгиране, диспергиране и пяна на различни течности и течности с газове. Някои примери от редица приложения са: производствона емулсии от масло + вода + емулгатор; масло + киселина; емулсии от силиконово масло + вода + емулгатор; дисперсии от полимер + гореща пара; пяни от латекс + вулканизационна паста + желеобразуващи...
...Епоксидна стъклопластова FR4 1.50 мм
Двустранна 35 µm Cu
Пробити отвори (PTH)
Повърхностна химия Ni/Au с маска за спиране на запояване
Стъпка 0.40 мм (15.7mil) и 0.50 мм (19.7 mil.)
Адаптационна платка за 23 различни SMD-QFP
Диаметър на отвора 1.00 мм
Предварително начертано точка на счупване за отделяне на индивидуални модули от платката
Данни Gerber за производствона маски за запояване и отпечатък на запойна паста ще бъдат предоставени безплатно по искане
Размер 132 x 203 мм...
...Шоколадов бонбон с паста от бадеми и портокал 1080 г
Количество в кашон: 1
Минимално количество за поръчка: 1
Тип на минималното количество за поръчка: Единица на кашон
SKU: BBC-14-P
Страна напроизводство: Франция
Предварителна поръчка: Да
Бестселър: Не
Персонализация: Не
Тегло (lbs): 2.38
Дължина (инча): 9.21
Ширина (инча): 6.81
Височина (инча): 2.76...
...Сосът "pronto alla mediterranea" е произведен от пресни черешови домати, отглеждани според най-високите стандарти за биологично земеделие, и е обогатен с подбрани ароматни подправки, като риган, босилек и чили.
Готова подправка за паста, която е само за загряване. Не изисква готвене. След отваряне, съхранявайте в хладилник и консумирайте в рамките на 3/4 дни.
Биологичен, без глутен и веган.
Без консерванти и без добавени захари.
Етикет на 4 езика: италиански, английски, немски и френски.
Срок на годност: 36 месеца от датата напроизводство.
... производството се поддържа широк спектър от приложения на яйчния прах. Подходящ за приготвяне на всички ястия, в които се използват яйца от кокошки: сладкарски изделия, печива, кулинария, сосове, производствонапаста и др.
... Elettronica:
"Ние предлагаме иновационни индустриални продукти с прост и модерен потребителски интерфейс."
Тези характеристики съчетават и разширяват всички нови функционалности на "Platinum App" за събиране, сравняване, съхранение и контрол на всички ключови данни от вашето производство, като време на цикъл, температура и други.
...Вино, получено от 100% Примитиво. Зона напроизводство: Саленто, между провинциите Бриндизи и Лече.
Винификация в червено с термо регулиране на ферментационния процес.
Характеризира се с мекотата на танините си и дълготрайността на вкусово-олфактивните усещания.
В аромата изпъкват нотки на зрели червени плодове като ягоди, малини и къпини, също и под формата на желета.
Идеално е с зрели сирена като Качиокавало Подолику, Кастелмано, Проволоне дел Монако, паста с болонезе сос, бели меса по ловджийски.
... коефициент на триене, изключително устойчив, водо- и корозионноустойчив, действа уплътняващо срещу корозивно действащи газове и течности.\n\napplication_areas:\nОбласти на приложение:\nАвтомобилна и мотоциклетна индустрия, строителство на трактори, двигателна и електрическа индустрия, турбини и ядрени електрически станции, машиностроене и производствона предавателни механизми, хранителна индустрия...
... хранителна стойност, тъй като е богато на калций и витамин B12.
Тапиоковото нишесте може да се прилага в различни храни, включително:
1. Супи, сосове и дресинги
2. Печени изделия, напр. сладкиши и пайове
3. Екструдирани храни
4. Готвени меса
5. Производствона сладолед и вафлени конуси
6. Нудли и паста
Външен вид: Свободно течащ кремаво-бял прах...
... букет от пъпеш и мандарина с нотки на мента и няколко цветни нюанса
ВКУС: Усеща се известна стягащост, но почти незабележима, с отлична плодова свежест
ХРАНА: Всички ястия на основата на риба, супи, паста и ориз, бели меса
АЛКОХОЛНО СЪДЪРЖАНИЕ: 13% об.
ТЕМПЕРАТУРА НА СЕРВИРАНЕ: 10/12° C...
Добре дошли в PARSMEGA, вашият първи адрес за най-новите технологични решения в голямото селскостопанско производство. Нашият специализиран отдел за научноизследователска и развойна дейност води иновациите в областта на зърнените силози, зърносушилните, мелниците, мелничните системи, машините за производствонапаста и индустриалните охладителни системи. Като жизненоважна част от семейството на...
... ЖИВОТНИ И СА ПРОИЗВЕДЕНИ Във Франция:
- хени и 100% растителни бои
- шампоани
- кремове за грижа с и без изплакване
- стилизанти в паста, гел или спрей
- детокс маски с глини и растения
- твърда козметика без отпадъци
Предлагаме козметика с пълно обслужване (готов продукт с DIP, опаковка, етикетиране). Ние осигуряваме пълно или частично управление на пускането на вашата гама на пазара под името...
Открийте нашата пълна гама от продукти и зърнени закуски за закуска, междинни закуски и аперитиви, включваща мюсли, гранола, овесени каши, солени или сладки бисквити, зърнени барове, прах за горещ шоколад, предварителни смеси за палачинки, шоколадова или фъстъчена паста за намазване.
С нашето модерно оборудване за производство и опаковане можем да отговорим на вашите нужди, независимо дали става...
... храни;
- Бои за аерограф;
- Блестящи сухи бои за храни;
- Натурални бои за храни на основата на какаово масло, разтворими в мазнини, в капки;
- Идентични на природата ароматизатори;
- Премиум клас пудра захар (с размер на частиците 80 микрона);
- Захарна паста за моделиране (мастика за изработка на фигури и декориране на сладкарски изделия);
- Глазура, суха смес за приготвяне на глазура;
- Широк спектър от сладкарски съставки.
La Guala Dispensing е водеща компания в международна група, която оперира в сектора на пластмасовата опаковка. Компанията от години насочва вниманието си към всички тези пластмасови материали, които новите технологии предлагат като алтернатива на хартията. Дейността включва инженеринг и производствона диспенсери за паста за зъби и кремове, както и на спрейове. Тя е специализирана в пластмасовата опаковка, обработката на пластмаси и формоването на пластмаси.
... Франция IGP. Днес "Pâturages Comtois" е също така производител на канкоилот.
Кооперацията за сирене на Hauts du Val de Saône преработва всяка година 35 милиона литра мляко в сирене с мека и пресована варена паста. Кооперацията изнася 75% от своето производствона меки сирена. Нейният опит й позволява да предоставя в много кратки срокове над 3 500 тона меки сирена на петте континента. Сиренарят...
... разработваме за вас високофункционални системи за стабилизация.
Чрез нашето гъвкаво производство гарантираме постоянство и високо качество.
Нашето портфолио включва: рибни зрели средства (с или без подправки и билки) за напр. херинга и сьомга, инжектиране на риба, рибна паста, рибни кюфтета, рибна наденица, ...
... 1.000 кг/час с автоматични екструдери, комбинирани с инсталации за статично сушене при ниска температура или непрекъснато сушене.
Множествена линия, една инсталация за производствона къса паста, дълга паста, възли, лазаня и специални формати (пакери, лумакони, канелони, пастини, квадручци, фарфали, вълнообразна лазаня и фестонати и др.), налична в версии от 150 до 500 кг/час.
Процесните...
... на клиента продукт с отлична производителност, дълготрайност, лесна за употреба работа и без необходимост от поддръжка. Първата и единствена Линейна машина за катайфи в света, цифрово контролирана. Иновационна, или както някой би казал, революционна машина, за най-високо качество на катайфи, канефе, кнафе. Кунефе, кунафа, кунфа, конфа, кадаиф, кадайф, кадайфи, кантаиф, кадайфи, паста от ангелски коси, нарязано фило тесто, капелини. Производственият капацитет може да достигне до 400 кг на час!
... хранителни декорации, така и инструменти за сладкарство. Така, от април 2024 г., ние станахме първият производител на захарна паста във Франция. Цялото производство се извършва изцяло в нашите помещения във Фондет, от смесването, през производството на блокове до опаковането и етикетирането.
Нашият подход към качеството е тясно свързан с нашето желание да произвеждаме възможно най-близо до нас, като по...
... брашно и всички други видове специални брашна и паста. Освен това, предлагаме ензими с различни концентрации, за да отговорим на всяко искане.
Относно подобрителите за печене:
За производителите предлагаме: Концентрати на подобрители.
За търговците/дистрибуторите предлагаме: • Готови опаковани продукти с нашата марка „TRIMEGA“ (опаковка: чувал от 10 кг, или 20 кг, или пакетчета от 500 г в...
...Студио и изграждане на машини и инсталации за производствона прясна, суха, пълнена паста, равиоли, агнолоти, ньоки, чикке, малфати и др..
Машини за паста, екструдери, ламиниращи машини, разточващи машини, равиолатори, ньокатори и други видове машини за производствона хранителни пасти от 5 до 200 кг/ч.
Автоматични готварски машини за паста и станции за готвене за бързо хранене на основата на...
Компанията Machine Food е сред водещите италиански компании на пазара за купуване и продажба на индустриални инсталации от всички сектори. Основана като компания за продажба на индустриални машини, като: линии за производствона хляб, линии за производствонапаста, линии за производствона млечни продукти, линии за производствона сладкарски изделия, линии за бутилиране на вода и напитки, линии за обработка на храни по принцип.
...Фирмата се занимава с производствона системи за съхранение и транспорт на къса паста и/или гранулирани продукти. Фирмата използва: полуавтоматични или напълно автоматични системи с PLC или компютъризация (със специализиран софтуер от Cusinato); повдигачи и транспортьори с чаши за къса паста, за гранулирани продукти и различни (бобови култури, бонбони) дори за високи капацитети (до 40 м³/ч) с...
...които могат да се похвалят с IFS сертификат. Освен това LIMBUA е сертифицирана по Fair for Life, Bio Suisse, NOP, Кошер и Халал.
Портфолиото включва цели и половинки макадамия, парчета, паста, брашно и масло. Също така има възможност ядките да бъдат печени, солени, подправени или подсладени с мед.
Освен това се предлагат авокадово масло и сушени манго от собствено производство.
... споделяме.
Също така работим с лица, свързани с селскостопанския сектор, благодарение на което
от години влияеме на нашето производствонапаста, брашно, олио и други продукти.
Въвеждаме иновации, подобряваме много производствени фактори, създавайки полуфабрикати и готови продукти за търговски и дребно клиенти.
Разполагаме с подбрани продукти от хранителната, химическата, селскостопанската и не само...
... от твърда пшеница, произхождаща изцяло от Сицилия. Това е „ръчно изработена паста“ с дълъг срок на годност, около 24 месеца от производството. Бавният процес напроизводство чрез бронзово пресоване генерира груб и порест продукт, способен да задържа по-добре соса. Пастата, поставена на рамки за храни, се суши в статични камери при ниска температура, максимум 38°, последната операция позволява запазването на органолептичните свойства на продукта. Освен традиционната паста от семола от твърда пшеница, Пастифичо Милацо произвежда и други специалитети с добавка на натурални аромати.