... цветове.
предоставят уникални и интересни цветове. Антоцианините се извличат от
плодове и зеленчуци, като кожата на гроздето, бъз, червено зеле, червен репичка, виолетов царевица, виолетова захар и др.
червен репичка, виолетов царевица, виолетова сладка картоф, виолетова морков и др.
Приложения:
Напитки, Консерви, Конфитюри и Желирано, Сладкарство, Приготвена храна, Печене.
...алуминиево фолио, целофан или хартия запечене… Ето една екологична и безотпадна алтернатива!
Миещи се и многократни, тези опаковки заменят пластмасовото фолио, тъй като приемат желаната форма и я запазват след охлаждане. Всъщност, податливи на стайна температура, вашата опаковка за свежест приема формата на съдове или плодове, зеленчуци, остатъци от хляб, кекс или парче сирене… които искате...
...Palimex, gtossiste сушени плодове на скара - Печене в сърцето на нашите сушени плодове - Бадемът, КРАЛЯТ на сушените плодове. Независимо дали е белен, нарязан, суров, смлян... под всякаква форма, бадемът е експерт в здравословното отслабване!
Вашият експерт по отслабване и здраве.
Поддържа невроните в отлична форма
отличен антистрес
Добра за фигурата
Защитава сърцето...
... сянка. Подрязването трябва да се извършва два пъти годишно.","POLLINATORS":"Самоопрашващо се.","FRUIT SIZE":"Средно големи до големи.","COMMERCIAL USE":"Изобилен сорт, с плодове от високо качество и големи добиви. Идеален за прясна консумация, консервиране, приготвяне на сладко и желе, печене и др.","FRUIT APPEARANCE":"Плодовете са кръгли до конусовидни, лъскави, с черен цвят, с твърда текстура и сладък вкус и лек аромат. Плодовете не избледняват, не течят и не омекват дори при по-топло време.","HARVEST":"Юли до средата на август."}...
...Еластомерните профили се произвеждат с инструменти за устие, известни също от простото тесто запечене.
Профили от еластомери/ гума
Еластомерните профили се произвеждат с инструменти за устие, известни също от простото тесто запечене. Гумената смес се пресова през тези устия и така получава желаната форма. Суровият профил трябва да бъде вулканизиран, т.е. да бъде обработен под влияние на температура до компактна и еластична маса.
Профили от следните материали са налични:
- Силикон
- Витон
- NBR
- EPDM
- Мосгуму...
...Кокосовото масло е неконвенционална мазнина в нетропическите страни, но е здравословна и функционална алтернатива, която може да замени някои от типичните рафинирани растителни масла в западната диета. Може да се консумира в чист вид под естествената си форма, под формата на паста, която придружава филийки хляб или тостове. Освен това, може да се използва в кулинарни рецепти, като е идеално за пържене, печене, гриловане и сотиране, както и за подправяне на салати и други.
... състояние и крехък в сухо. Агар-агар на прах е бял до жълтеникаво-бял или светложълт. Степента на гела може да бъде стандартизирана чрез добавяне на декстроза и малтодекстрини или захароза.
Характеристики:
- термореversible
- pH-стабилен
- устойчив на температура до 90 °C
- желира след охлаждане
- вегетариански
- подходящ за веганска диета
- подходящ за лакто-вегетарианска диета
- без глутен
- без лактоза
- Кошер, ХАЛАЛ
Приложения:
- Сладолед
- Плънки за десерти
- Конфитюр
- Желирано
- Мармалад
- Плодови коктейли
- Глазура за торти
- Плънки за сладкиши и хлебни изделия
- Плодови компоти...
... печене и мариноване.
Тъй като за получаването на higholeic био слънчогледово масло се използват само определени, естествено отглеждани сортове слънчоглед, които имат много висок процент на мононенаситената олеинова киселина, то е термостабилно в сравнение с оригиналната форма, богата на линолова киселина. Поради това нашето higholeic био слънчогледово масло понася и по-високи температури на готвене. Чрез допълнителна рафинация, този вариант на слънчогледовото масло е идеален за пържене и готвене.
В контекста на олеиновото био слънчогледово масло, това масло впечатлява.
... цикъл на печене: смесване, разделяне, оформяне, втасване и печене.
Нашите предложения удовлетворяват нуждите на тези, които имат намерение да модернизират и реорганизират производствените си линии, както и на тези, които целят да подобрят и интегрират своето оборудване. Имаме значително предимство, когато става въпрос за иновации в продуктите, особено в идентифицирането на технологични решения...
Нашата основна дейност е производството и търговията с ФОРМИ ЗА СЛАДКИШИ под регистрираната марка „Майстор Сладкар“. Концепцията включва пълна колекция от форми за сладкиши с КЛАСИЧЕСКА или ФАНТАЗИЙНА форма, изработени от различни материали: покритие с високо качество TEFLON ® от Du Pont de Nemours; покритие с неналиващо се качество; професионален син стомана; бяло желязо. Всички тези продукти са представени в АТРАКТИВНА ОПАКОВКА с РЕЦЕПТА от Wittamer, цветна снимка на рецептата, инструкции за употреба на продукта и ваучер за безплатен сборник с рецепти.
DEMARLE е изобретателят на гъвкавата силиконова форма Flexipan. Ние произвеждаме гама от продукти и аксесоари за кухнята. Всички наши продукти са 100% френски и се произвеждат в нашите фабрики в Северна Франция. Нашите продукти са признати от професионалистите: продукти, произведени съгласно много строги международни стандарти, световно признато ноу-хау, повече от 50 години в услуга на професионалистите, екологично отговорна компания, която се бори срещу увеличаването на отпадъците от опаковки.
Кафеварни инсталации по целия свят – за малки, големи или средни кафеварни
NEUHAUS NEOTEC е сред водещите производители в световен мащаб в строителството на инсталации за обработка на кафе. С нашите технически решения покриваме големи области от веригата на обработка – от обработката на сурово кафе, през кафемелачки и иновативно печене до смилане, като единични машини или готови инсталации...
... влакна могат да бъдат формовани с помощта на нашите машини за вакуумно формоване. Този процес е подходящ за части с по-висок обем, които трябва да бъдат формовани в нетна форма, като по този начин се минимизира необходимостта от вторични механични операции. Инструменталната стая може да проектира и изработи форми, а различни партиди могат да бъдат формулирани, за да отговорят на вашите изисквания за температурен рейтинг, плътност и твърдост.
... безглутеновата смес BROTGEFUEHLE в купа за разбъркване. Добавете вода. Разбъркайте. След 5-6 минути добавете малко олио, разбъркайте отново - готово. Сложете тестото в форма, оставете да почине за кратко. След това печете 60-70 минути. Уникален безглутенов и безпшеничен био резултат с хрупкава коричка и красива структура/порьозност е стабилният резултат от печенето. Уникално вкусните хлябове и смеси за...
... уникални модели от восък, които ръчно скулптирам. Частта се поставя в специален цилиндър, който запълвам с огнеупорен гипс. След около дузина часа печене при различни температури, позволяващи първо разтопяване на восъка, а след това печене на покритието, цилиндърът е готов да приеме желаното разтопено метал. Резултатът ще бъде известен само след разрушаване на леярската форма. След това остава цяла...
... пасти); брашно "Кандел" (оптимално за по-твърди, но лесни за работа теста, хляб Кандел, чуроси и пържени теста); брашно "Средна сила" (за теста, които изискват добра консистенция и задържане на газове, идеално за багети в механизирани процеси); брашно "Специално" (много добро за контролирана ферментация, ръчно приготвени багети, тестени изделия и селски хляб); брашно "Голяма сила" (идеално за хляб в форма, роскон де рейес, енсаймади и тестени изделия с максимално качество). Произвеждаме също така пълнозърнесто пшенично брашно и ръжено брашно.
... соммакото в напълно натурални почистващи средства за лице и тяло, в течна или твърда форма, оцветител за бели коси, антиоксидантен крем за лице, червило за грим. Корпоративната визия е Иновации - Мисията е да произвеждаме и трансформираме в пълна КРЪГОВА ИКОНОМИКА и в абсолютен РЕСПЕКТ КЪМ ОКОЛНАТА СРЕДА.
Бедуин САС е компания за производство на суровини за професионалисти в био хранителната индустрия, основана основно на сушени плодове. Компанията предлага всички свои продуктови линии: Сушени плодове, Сушени плодове, Помощни средства запечене, Бадемова паста, Семена, Смески от сушени плодове, Енергийни барове,… и то под всякаква форма. Тези био продукти се произвеждат с пълно уважение към околната среда.
... инсталации за екструзия на зърнени култури с сушене и разполагаме със собствено производство на закваска в течна и суха форма. При установяване на взаимно сътрудничество, освен представянето на нашите продукти, предлагаме помощ при решаването на вашите запитвания, било то създаване на нови продукти или промени в съществуващия асортимент. С уважение, Горан Коларич...
ФУРНЕНА ГРУПА: Дюнер Кола Хляб Фурна - Многоетажна Фурна - Електрическа Многоетажна Фурна - Конвекционна Фурна Мини Конвекционна Фурна
ГРУПА ЗА ОБРАБОТКА НА ТЕСТО: Тесто Съд - Автоматичен Спирален Миксер - Автоматичен Спирален Миксер 2 - Машина за Рязане и Теглене - Конусна Овална Машина - Машина за Отдих на Тестото - Машина за Дълга Форма
ГРУПА ЗАПЕЧЕНЕ: Конвекционна Фурна - Мини Конвекционна...
Производство на незапалими, незалепващи кухненски принадлежности от алуминий. Незалепващ тиган от PTFE, PTFE тенджера, комплект за омлет, комплект за гювеч, формаза кекс, чайник, тава запечене, комплекти за зестра.