Виña Елена, изба и магазин за вина от Хумиля (Мурсия), от 1948 г. Освен виното, в нашия каталог на продуктите влизат и зехтин от първокласен клас и бадеми от собствена реколта. Запознайте се и се насладете на Винарската маршрута на Хумиля, организирани посещения на избата и дегустации. Качествен винен туризъм в региона Мурсия.
...се присъединиха към тях преди няколко години. Благодарение на тази взаимодопълняемост, новият екип успя да внесе модерност в производството и да развие традиционните канали с вина, реферирани в престижни къщи и заведения. Именото е в режим на разумно земеделие: минимална употреба на фитосанитарни продукти благодарение на обработката на почвата и покритие с трева на парцелите. Виноградникът е по-природен, реинвестиран от множество насекоми, знак за живот и биоразнообразие. Винификацията е решително традиционна с преминаване в бъчви и дъбови фудри...
... балансирано смесват различните сортове, изненадващия и особен моноваритетен грасиано, завършвайки с Избрана реколта (крианса и резерва), произведен в изключителни години.
За повече информация и за да откриете нашата пълна гама от вина и продукти, не се колебайте да посетите нашия уебсайт.
...сладки бели вина и Креман дьо Бордо. Цялото производство е сертифицирано като органично вино от реколта 2012. Представяне с високо качество: естествена коркова тапа без запушване, етикет с златно фолио и персонализирана капсула. Задна етикета на желан език, баркод. Налични са магнум бутилки и, в зависимост от реколтата, двойни магнум, жерабоам, имперски... Освен картоните с 6 и 12 бутилки, можем да предложим подаръчни картонени кутии, дървени каси с печат на името на шато Риоблан. Поръчките се обработват бързо през цялата година.
ШАТОТО ДЕ МЕРКЮС разполага с грандиозно, уникално и напълно функционално винарско помещение за ферментация и стареене: неговата модерна иноксова ферментационна зала приема гроздето всяка реколта, а строгият контрол на температурите е оптимизиран. Виното от Шатото е концентрирано, мощно, с комплексни аромати на черни плодове и кадифени танини. В ШАТОТО ДЕ МЕРКЮС се стремим към съвършенство.
Както подсказва името, La Volnaysienne се фокусира върху Бургундия. Разгадаването на сложността на този регион е много трудно, но многобройните обиколки, дегустации и контакти доведоха до няколко забележителни референции. В постепенното разширяване на асортимента, все повече водещи имения се присъединиха: - Pierre Moncuit - Meyer-Fonné - Vincent Pinard - Bachelet-Monnot - F. Carillon - S. et V. Morey - David Duband - Arlaud ... Бордо беше предложено в премиерна продажба от реколта 1999. По-скоро наскоро имаше нарастващо внимание към Испания и Италия.
... този златен труд по отглеждане и обединяване, на великолепна собственост от 25 хектара (основно засадена с Мускат) се настаняват техният син Тиери и съпругата му Марина. Възползвайки се от такова предимство, те решават да построят собствена изба, в която първият реколта ще се появи през 1996 г. Разположен в самото сърце на Прованс и долината на Рона, Дома обхваща четири престижни апелации: Muscat de Beaumes de Venise, Vacqueyras, Côtes du Ventoux и Côtes du Rhône. В красивия контекст на...
Винарната на ШАТО ДЕ ШАМБЕРТ се намира на равно разстояние от Атлантическия океан, Пиренеите и Средиземно море. Тя се възползва от вятъра от югозапад, който играе благоприятна роля през септември и октомври за завършване на узряването на гроздето и позволява здравословна и късна реколта. Историческият сорт грозде на Кахорс, МАЛБЕК, представлява 80% от лозята. ШАТО ДЕ ШАМБЕРТ е внедрило разумно земеделие, което е в съответствие с околната среда, биодинамично земеделие и започна процес на сертификация Ecocert още през 2009 година. Така ШАТО ДЕ ШАМБЕРТ е най-голямото био лозарство в AOC КАХОРС.
...ВИНОПРОИЗВОДСТВАТА НА КАНКАВ обединяват Шато Льо Кон, Шато Ла Войл д'Ор и Шато Маркиз де Вобан. Всеки от винопроизводителите на тези шата работи по традиционен начин: обработка на почвата, селективна реколта, избите отговарят на най-строгите хигиенни норми. Целта на ВИНОПРОИЗВОДСТВАТА НА КАНКАВ е да произвеждат натурално вино с много високо качество.
... BAHÍA. Нашето вино Албариньо е 100% от сорта Албариня, който произлиза от собствените ни лозя. Всяка реколта е напълно различна, зависи от всяка жътва, а вкусовете винаги са плодови, с интензивна суха или полусуха нотка, нормалната киселинност на Албариня и гроздето му успява да „плаче“ в чашата, а златистият оттенък, който е вроден, се подчертава с финото декантиране и се добавя като жив орган в бутилката. Просто изключително.
... отлежаваме нашите вина в продължение на 18 месеца в френски дъбови бъчви. Нашите кави Art Pur и Castell dels Sorells са с отлично качество; Brut и Brut Nature Reserva и Gran Reserva. Резултатът е перфектен, тъй като ни дава вина с високо качество, което е потвърдено от наградите, получени на международни конкурси, и високите оценки, получени от ръководството Peñín.
Освен това разполагаме с междинна...
...особено от големите крю на Кот дьо Блан, чиито шардоне участва хармонично в най-фините блендове.
Тяхната цел винаги е била да контролират всяка стъпка от производството, като остават внимателни към всичко, което може да допринесе за подобряване на качеството на шампанските вина.
Подготовката за създаването на велико шампанско остава занаятчийска работа, но също така и произведение на висока техника. Методите на производство в Александър Бонет остават непроменени.
... известни и признати, търсим нови партньори за износ или на националния пазар. Относно нашето членство в Федерацията на независимите производители на вино във Франция, нашият кодекс ни задължава да уважаваме нашето тероар и да извършваме всички работи в лозето и в избата. Всеки реколта е крайният резултат от нашата работа през годината, извършена с passion за нашата професия.
Нашата собственост се намира в CELLES-sur-OURCE, на юг от Шампан, виноградникът Cellois се простира по слънчевите хълмове на долината на Ource. Нашите шампански вина отлежават в избата поне три години, пет за кюве престиж, преди да ви бъдат предложени в перфектна зрялост. Те са произведени от 3 благородни сорта шампанско: пино ноар, шардоне и пино мюние. Всяка бутилка съдържа минимум две години реколта, което допринася за постоянството на качеството на шампанските вина CHEURLIN-DANGIN.
Bodegas Igarmi е семейна компания, чиято страст и отдаденост към виното ги е довела до бутилиране и търговия с вина с ненадминато съотношение цена-качество, с добра оценка на пазара и от страна на потребителите.
Бяло от солера - Вермути - Червено реколта...
... специални и нишови Ламбрски с убеждението, че дори от "обикновен" сорт, какъвто често се счита Ламбрското, могат да се получат изключителни емоции.Оттук произлизат нашите вина, сред които, освен "традиционните" Ламбрски, можем да се похвалим с Ламбрско по класически метод червено и розе, късна реколта Ламбрско и сладко Ламбрско.
Винарската изба Гро Норе в Бандол, която винаги е отворена за посещения и дегустации, приема своите клиенти, за да им покаже качеството на вината, произведени в нейния лозов масив: червено, бяло, розе, реколта. Общата философия е уважението към тероара, което е неоспоримо доказателство за традицията и старостта на лозята на Гро Норе.
... любители на отличното вино. В момента, в историческите рафтове на винотека има около 3000 етикета, а страстта към виното, познанията за сортовете грозде, тероара и методите на обработка и съхранение, които постоянно влияят на нашите предложения. Във винотека можете да намерите нашите най-добри избори между бели и червени вина, международни вина, ценни и реколтавина, шампанско, пенливи вина, дестилати, отлежали и торфени уискита, граппи от най-добрите национални и чуждестранни марки.