...Маслото от висша категория, известно също като зехтин екстра върджин, се получава директно от маслини чрез механични процедури, без намесата на химически продукти. Този тип масло се характеризира с високо качество, интензивен вкус и свеж аромат. То е богато на антиоксиданти и здравословни мастни киселини, което го прави идеален избор както за готвене, така и за подправяне. Процесът на извличане гарантира запазването на хранителните вещества и естествения вкусна маслините, предлагайки чист и отличен продукт.
...Открийте зехтина екстра върджин Франсоа Ромео, който е едновременно нежен и плодов, а неговата ексклузивна рецепта радва почитателите от 1972 г.
Произведен от първично студено пресоване, неговото производство и произход от ЕС гарантират качеството и най-добрите вкусови качества. Зехтинът екстра върджин Франсоа Ромео ще бъде най-добрият съюзник в кухнята ви, както за готвене, така и за подправяне на ястията ви. Освен неповторимия си вкус, ще се възползвате и от ползите на зехтина за здравето; яжте вкусно и здравословно.
Нетно тегло: 3,1 KG
Капацитет: 3L...
...Кристал Екстра Върджин Зехтин е студено пресован зехтин, произведен от най-вкусните маслини от Южноегейските хълмове. Известен със своя богат и интензивен вкус, Кристал Екстра Върджин Зехтин ще подобри всяко ястие. Препоръчва се за студени ястия, салати, сосове и дипове. Зехтин от висша категория, получен директно от маслини и единствено чрез механични средства.
...Милд Мансаниля маслини от Севиля * Кралицата сред маслините.
Поради отличния си вкус, Мансаниля е най-популярната маслинена храна в света. Традиционното място на произход на този сорт е селото „Дос Ерманас“ в Севиля. Само плодовете с най-висок търговски клас влизат в избора на нашата Мансаниля Севиляна. За любителите на оригинала.
EAN: 4260394012546
Тегло нето: 4.000 г
Тегло на опаковката: 2.500 г
Опаковка: 6
Брой кашони на слой: 6
Брой слоеве на палета: 4
Брой артикули на палета: 144...
...Както подсказва името, тези черни маслини се отглеждат в близост до град Каламата в южната част на полуостров Пелопонес. Те са известни и като Каламон. Те са удължени, с форма на бадем, тъмновиолетови, сочни и имат тънка кора. Мариновани са в солен разтвор, зехтин и винен оцет, което им придава фин винен аромат и уникален вкус. Те са толкова големи, че могат да се използват за готвене, тъй като не се разтапят.
4.2 кг...
...Маринована аншоа с зелени маслини: Подобрена с комбинация от зехтин, оцет и сол. Един от най-класическите и обичани морски вкусове, аншоата се предлага в маринована форма, носейки уникалния си вкусна вашите маси.
... рафинирането, това масло е подходящо и за пържене.
Нашето екстра върджин био зехтин има зелени до тъмнозелени нюанси и плодов, интензивен вкуснамаслини. Нашият рафиниран био зехтин има жълт до зелен цвят и плодов, мек вкуснамаслини.
Био зехтинът се получава от месото на плодовете на маслиновото дърво Olea europaea чрез механично студено пресоване, отделяне от водната фаза и филтрация. След това, при необходимост, той се рафинира.
...Поради топлите ветрове и плодородната почва на Егейския басейн, получаваме уникалния вкус и аромат на нашето зехтин.
Ръчно набраните пресни маслини се транспортират незабавно от маслиновата градина до завода, където започва процесът на смилане. Благодарение на този бърз процес, поддържаме ниско ниво на киселинност на нашето зехтин.
... типичния цвят, вариращ от златисто жълто до зелено. Зехтинът Soledòr Extra Virgin се трансформира от внимателно подбрани и набрани маслини, за да се запази качеството и вкусът, които след това се предават на многото, които избират нашия продукт.
...На склоновете на планината Вултур, деликатността на маслото, произведено от маслини Оглиарола, се съчетава перфектно с това, произведено от други местни сортове, създавайки продукт, който е балансиран и хармоничен. Ароматно масло с деликатен аромат и леко плодова вкус. Обикновено меко и кадифено, с тревисти нотки, приятно навкус и с леки пикантни и горчиви нюанси.
Наличен в опаковки от 1 ЛТ, 2 ЛТ, 3 ЛТ и 5 ЛТ.
...BAG IN BOX Новата система за опаковане, удобна и екологосъобразна - Маслото, получено от маслини Ночелара дел Беличе, с зеленикав цвят и златисти отблясъци, предлага аромат на току-що смлени маслини с нотки на свежа трева и чушка. Много интензивен зелен плодов аромат. Навкус, голяма концентрация навкус с приятно съчетание на горчиво и пикантно с умерена интензивност.
... е Manzanilla cacereña, която се среща основно на север от Естремадура.
Този био зехтин многократно е бил обявяван за "Най-добър био зехтин от Естремадура" (включително 2014/2019), най-добър испански био зехтин през 2005 г. и е носител на много международни награди.
Маслините се берат на ръка в оптималния момент на узряване, от био култивирани маслинови дървета, без използване на торове, синтетични продукти, хербициди и пестициди.
Интензивен плодов вкусна зелени маслини, зелена ябълка, зелена трева, банан, бадем, зелено дърво, сладък, мек, слабо горчив и леко...
...Контур с елегантен вкус и интензивни аромати, идеален за комбиниране с месни ястия или за приготвяне на отлични предястия. Всички патладжани и другите съставки се избират индивидуално.
ИНГРЕДИЕНТИ:
Пресни патладжани (задушени отделно в екстра върджин зехтин), пресни червени чушки (задушени отделно), доматено пюре, каперси, пресни моркови, лук, пресен целина, зелени маслини, борова ядка, стафиди...
...
Ранно прибрания екстра върджин зехтин, който произвеждаме, има ниски нива на киселинност, богат е на полифеноли и има дълбок зелен цвят. Има мек, плодороден аромат и се отличава с леко горчив вкус и пикантен послевкус.
Може да се използва за готвене, в свежи салати, като част от дресинг и е идеален за директна консумация.
Това е зехтин с висока хранителна стойност и полезни свойства за организма, предимно поради увеличеното количество полифеноли, които се борят с холестерола.
...Това е висококачествено масло, извлечено на студено от най-добрите маслини, събрани в плодородните хълмове на Тебурсук в Тунис. Регион с контролирано наименование за произход "AOC".
Това масло е известно със своя богат вкус и копринена текстура с плодови нотки и леко пикантен нюанс.
... качество, което се състои от сока на две сортове маслини, Arbequina 80% и Arbosana 20%, добавяйки допълнителни плодови аромати и свеж вкус, който ме прави един от най-балансираните екстра върджин зехтини в Испания.
По миризмата на жасмин, акации, портокали, цветни и тревисти аромати, които изпълват въздуха, когато ме изсипеш върху твоите ястия. Ще ти напомня за магическите моменти, в които ще...
...Зехтин, произведен директно от маслини и само с механични методи. Зехтинът KTIMA NTOUKA Extra Virgin от избрани сортове Athinolia и Koroneiki, от плодородната земя на Пелопонес и Превеза, има мек вкус и ниска киселинност.
...Био екстра върджин зехтин, 100% сицилиански. Продукт за ценители на изгодна цена.
Предлага се в кутия от 5 литра, съдържа ароматите и интензивния вкусна Ночелара Етнеа. Както всички наши продукти, и в този случай говорим за зехтин, произведен от маслини, отглеждани без използването на пестициди. Като компания от веригата на доставки, ние гарантираме продукта от отглеждането до опаковането. Всяка бутилка съдържа историята на 4 поколения и страстта, която ни отличава от 1904 година.
...Масло от студено пресован зехтин с високо качество, признато международно с множество награди.
Маслото от студено пресован зехтин с високо качество 900 ORIGEN е купаж от сортовете пиквал, пикудо и хойбланка, получено от маслини, отглеждани на идеална надморска височина и климатични условия, събрани в оптималния момент на зрялост, което придава на сока му този вкус и аромат на прясно нарязана трева и домат, толкова ценен за небцето.
...Ментовото зехтин, произведено в Тунис, ви позволява да се насладите на концентрирания вкусна свежа мента по всяко време на годината. За тази специалност, свежата мента се отглежда и събира от фермата в Тунис. Веднага след като бъде набрана, тя се пресова с узрели маслини, за да се получи изненадващо ароматно зехтин.
Страхотно за кухнята и десертите!
... бадеми. Сладките бадеми са подходящи за консумация в суров вид и се използват за сладкиши, за декорация, като плънка (например за маслини) или за производство на ликьори и марципан. Горчивите бадеми не трябва да се ядат в суров вид. Те съдържат амигдалин, гликозид, който произвежда циановодород. Въпреки това, на специализирани плантации се отглеждат горчиви бадеми. От тях се извлича – след отстраняване на циановодородните съединения – горчиво бадемово масло, с което се ароматизират ликьори и печива.
...Клиция е нашата деликатна зеленчукова майонеза, приготвена със сицилиански бадеми.
Бадемът е главният герой на вкусна, мека и деликатна крема, алтернатива на класическата майонеза. Целият аромат на нашите сицилиански бадеми и интензивният вкусна екстра върджин зехтин от нашите маслини се срещат в преосмислянето на известния сос в стил, подходящ за вегани.
...LINEA GOCCIA PREMIUM
Олио Екстра Вирджин от Маслини 100% Италианско
Олио екстра вирджин от маслини 100% италианско с високо качество, извлечено на студено. Олиото е получено от специално подбрани маслини, смлени в правилния стадий на зрялост.
Перфектната комбинация от сортовете му придава балансиран вкус, добавяйки стойност на ястията. Олиото не е прекалено интензивно от плодова гледна точка и е...
...КАЧЕСТВО И ТРАДИЦИЯ, НАШАТА ГАРАНЦИЯ
С деликатен и мек вкус, Боромео е екстра върджин зехтин, произведен в сърцето на слънчевите маслинови горички на Андалусия.
Този зехтин дължи своя чудесен и цветист аромат на студеното пресоване на най-добрите маслини, внимателно подбрани.
Хармоничен и добре балансиран, този великолепен екстра върджин зехтин ще оживи вашата ежедневна кухня и най-изтънчените ви дресинги.
Зехтин от висша категория, получен директно от маслини и само чрез механични процедури.
...Зехтин екстра върджин, извлечен от маслини от сорта Пикуал, отличаващ се с отличен състав на мастни киселини и количество естествени антиоксиданти. Високото съдържание на мононенаситена олеинова киселина помага за предотвратяване на сърдечно-съдови заболявания, а ниското съдържание на линолова киселина и високото съдържание на полифеноли го правят най-стабилното масло, което съществува; това е зряло масло с голямо тяло. Навкус е балансирано в горчивината и пикантността, напомнящо на доматеното растение и зеления бадем.
...Пиперът пиквилио, от градината на Лодоса (Наварра), се пече с директен пламък. Обелва се един по един, на ръка, и запазва всичките си свойства и автентичен вкус.
Тегло: 135g...
...-интензивният вкус в сравнение с пресните гъби ги прави незаменими като съставки за пайове или пици. Супа от такива гъби се оказва необичайно ароматна и вкусна.
Използване за
Използвайте в супи, сосове, маринати, ястия от месо, птици и дивеч.
Вкус
Подправена гъба
Хранителна стойност на 100 гр.
Протеини (г / 100г)… 42
Мазнини (г / 100г)… 9,5
Въглехидрати (г / 100г)… 1,0
Енергийна стойност (ккал / 100г)… 260...
...Маслиново масло от висша категория, получено директно от маслини само чрез механични процедури. Студено пресовано, Пикуал, събрано през октомври.
Със златисто-зелен цвят, то притежава интензивен плодов аромат и цвят с зеленикави нюанси. Има дълготрайна устойчивост, доминирана от приятен парещ вкус, разкривайки по този начин високото си съдържание на полифеноли, като гаранция за запазване на...
...Екзотичен, флорален и плодов, шоколадът от произход Сен Доминго има кръгъл вкусна горчиво какао с изключителна дължина в устата, обогатен с ароматни нотки на подправки, вино и маслини.
Размер - Ш 16 x Д 8 x В 1,5 см
Количество в кашон: 10
Минимално количество за поръчка: 10
Тип на минималното количество за поръчка: Единица на кашон
Артикулен номер: TO-SD
Държава на производство: Франция
Предварителна поръчка: Да
Бестселър: Не
Персонализация: Да...