...PvP PETERS е семейна компания, която вече в трето поколение произвежда чаши от хартия. Портфолиото включва био чаши за напитки, чаши за сладолед, чаши за закуски и хартиени форми запечене.
Вашият мотив е нашата мотивация. Ние печатаме и произвеждаме изключително в Германия на нашето местоположение в Радебул. Произвеждаме собствени хартиени чаши в стандартния асортимент, както и индивидуални...
...Неz
сложна палитра от подправки и анасонови аромати с нотка на печене
Бузка
мека атака, плодова, малко дървесна нотка, елегантни танини, очарователен
Съчетание с храна вино червено месо, бяло месо, сирене
Винификация ферментация от 25 дни с контрол на температурата, 14 месеца 100% в бъчви
Око: интензивен гранатов цвят
Съвет на енолога: да се сервира между 16 и 18°C
Съдържание на алкохол: 13,5%
Време за съхранение: 14 години
Опаковка: Картон с 6 бутилки от 75cl
Дomaine: Château Prieuré-Lichine
Апелация: Margaux
Реколта: 2014
Култура: Разумна
Етикет: Контролирано наименование на произход...
...Био кокосовите стърготини могат да се използват по много начини. Или запечене, готвене или дори в мюсли. Интересно е, че в Австрия кокосовите стърготини също се наричат 'Кокосет'. Ние получаваме нашите кокосови стърготини от Шри Ланка или Виетнам.
...Хрупкави панети с зехтин, приготвени с добавяне на щипка захар, която придава деликатен и леко сладък вкус. Висока усвояемост, благодарение на дългото втасване и бавното печене. Идеални за консумация за закуска и следобедна закуска.
...Под регулирана атмосфера; Температура до макс. 1.050 °C; Макс. размери Ø 5.000 x 5.000 мм
ПЕЧЕНЕ (напр. облекчаване на напрежението, нормализиране)
Процесите на печене се използват за подобряване на якостта и обработваемостта на метални материали и за намаляване на вътрешните напрежения в детайла или компонента. ХАРДЕРЕЙ РИЙС предлага всички стандартни процеси на печене.
Това включва освен нормализиране, дифузионно, облекчаване на напрежението, рекристализация и BG печене, също така феритизиране и перлитизиране, както и специално печене на отливки.
... дуплексна система, съгласно DIN 55928 или за тежка корозионна защита, по запитване. Алуминий за вътрешна употреба.
По принцип почти всички части, които могат да издържат на температура на печене от 140 - 180°C и имат дебелина на стената <=100 мм, могат да бъдат покрити за вътрешна и външна употреба.
Предлагаме ви обширна цветова програма.
Тя включва всички RAL цветове (включително RAL-Design и RAL-Effect), както и много ефектни лакове, като Hammered, Antique, Metallic, Gold и Silver.
...Услуга за програмиране на карти с памет, програмиране на компоненти, тестване и маркиране, lean сканиране/3D коаксиалност, сухо печене/сухо опаковане, лента и макара, прехвърляне на медии от/към тръба, тава, лента.
...Суровите обелени шамфъстъци са истинска деликатес. Те не са подлагани на солене или печене и затова са изключително полезни за нашето здраве: достатъчни са само 3 на ден, за да се запълнят най-важните свойства за здравето: витамин A, B1, B2, B3, B5, B6, C, желязо, фосфор, калий и мед.
Освен това, обеленият шамфъстък е много универсална съставка и широко използвана в кухнята, особено в...
...Безкостно месо от крака е феморалната част на свинския крак. Състои се от напречнополосати мускули, без мазнини и вени. Идеално е запечене или готвене на шиш.
Производител: Украйна
Характеристика: Охладено, Замразено
Охладени продукти: 12 дни при 0 +4 ºС
Замразени продукти: 6 месеца при -18 ºС...
... Опаковки С Валвa, Подходящи За Храни, За Да Запази Своята Свежест Като В Първия Ден.
%90 Арабика %10 Робуста
Зърно: Високо Качество
Тяло: Средно - Високо
Киселинност: Ниска Средна
Вкусови Ноти: Сладък Шоколад, Лешник, Карамел
Височина: 1300-1500 м
Печене: Full City
Пиене: Плътно И Дълготрайно Завършване, Мека Тяло И Висока Кремавост...
...Това е готвене и печене на скара на чугун или алуминий. Около открития огън. Изживяване за вашите гости.
Като аксесоар за вашата огнище или като комплект.
Пригответе цялата вечеря заедно с вашите гости на огъня. Това може да се реализира с огнената кухня от чугун. Огнената кухня е съвместима с нашите огнища с диаметър 80 см или може да се поръча като комплект с капак. Чугунът отлично съхранява и разпределя топлината. Около 50 кг тежкият пръстен се леят в Швейцария.
...Тези фурни са идеални за малки пекарни, но също така могат да работят много добре и в по-големи пекарни като втора фурна запечене на по-малки продукти като баклава, пица, пай, тестени изделия, торта, гъбесто тесто и всички други видове тесто с мая. Контролният панел е произведен в вариант с тъчскрийн или ръчен тип. Могат да се използват до 5 нива на всяка фурна и има оборудване, което осигурява...
...Парафиновият восък се използва широко, основно за свещи, дъски, пластмаси, гума и други стоки като восъчна хартия, цветни моливи, свещи, карбонова хартия, компоненти и опаковъчни материали, съдове запечене с покритие, използва се за електрически компоненти, изолационна гума с устойчивост на стареене и увеличена гъвкавост и др.
...Тази куркума впечатлява не само с много високото си съдържание на куркумин, но и с мощния си аромат, който е топъл и приятен.
Важна съставка в къри смеси, тя не само оцветява храните, но и ръцете и дрехите!!! Използва се запечене, за сосове, подправки за мариноване на птиче месо. Прави също така спätzle и торти "жълти". БИО DE-ÖKO-006...
... произход Франция.
Чипсове с Nutriscore A и Yuka 94/100!
Постигнато благодарение на качествени съставки + балансирани рецепти + иновативен метод на печене във фурна.
Срок на годност: 8 месеца
Нетно тегло: 70 г...
...Кафе на зърна с високо качество.
Пакет с херметично затваряне отпред и клапан за гарантиране на най-доброто запазване на ароматите.
Ароматът на белгийски вафли е кафе, което ще ви изненада с вкусния и сложен си вкус. Кафе с умерено печене. Капка мляко може да разкрие богатството на вкуса на това кафе.
Селекция: Пакет - 250 гр...
...Открийте уникално предложение за съставки запечене. Обратна захар, шоколад с високо качество или декоративни елементи... Всички лабораторни продукти са представени в този раздел.
... Напомняне на тропическия вкус на манго
Blueberry Плодов и кисел аромат на боровинка
Lemon Skunk Интензивен цитрусов вкус
Оптимална температура за детайл 35 40°C
Инструмент за детайл Спринцовка, лъжица или шпатула, предварително почистени 1g ≈ 1,05 mL
Съвет за детайл / опаковка Да се постави в силиконов контейнер, в лист хартия запечене или в спринцовка (luer lock).
СЪХРАНЕНИЕ
Тип на...
... няколко десетични степени
- Няма промяна в вкуса или цвета
- Хомогенно третиране
- Определено намаляване на влажността
- Печене с желаната степен на покафеняване
- Минимизиране на риска от прегряване на повърхността на продукта
Успяхме да предизвикаме вашия интерес? Тогава се свържете с нас.
Възползвайте се от предимствата на микровълновия метод и се доверете на безопасната дезинфекция на подправки и други хранителни продукти от Jade Food!
... момента след първия трясък на кафееното зърно и отвъд печенето на монашески роби, за да се получи чаша с малко повече тяло за сметка на киселинността, срещана в по-светлото печене.
SCA оценка: 85,75 – Реколта 2023/24 – Височина: 1700м – Вид: 100% арабика от Колумбия – Сорт: Кастило – Произход: Санта Роса де Кабал. Рисаралда...
...Добро брашно е необходимо за домашно печене, деликатни торти в сладкарници и вкусни десерти в ресторанти. Ръж, пшеница, ечемик и просо ще се докажат както в производството на сладки, така и на солени ястия. Затова в асортимента на нашия хранителен търговец на едро ще намерите много видове продукти, които са сред най-важните съставки в кухнята.
...Нашето органично студено пресовано масло от конопено семе Body and Mind Botanicals е фантастична алтернатива на зехтина, чудесно за салати или печене. То осигурява високо количество витамин E, Омега 3 и 6, антиоксиданти и хлорофил.
... скара.
Unagi се нарязва надлъжно, напълно се обезкостява и едва след това се нанизва на шиш. Подготвена по този начин, unagi е готова да бъде изпечена на binchotan или бял въглен (типичен растителен въглен от Япония, предпочитан от готвачите на unagi и yakitori, тъй като не отделя дим и абсорбира неприятните миризми). След първоначално печене, което извежда умами от месото, unagi се обработва на пара, за да се премахне излишната мазнина.
... място? Просто невероятно. За да добавим още един завършек:
Печене на подправките
Просто запечете подправките в сух тиган без мазнина, докато започнат да ухаят, след това сложете подправките в хаванче и още при смилането ще бъдете очаровани от ароматите. Особено семената от сминдух обичат печенето и стават по-мек и приятен.
...Като световен лидер в производството на оборудване за полупроводници, VISION SEMICON неуморно работи с управленската философия за сливане на технологии, ориентирани към бъдещето, с днешните технологии, с надеждата да предостави щастие и удовлетворение на всички хора. В резултат на това VISION SEMICON е получила отзиви от клиенти по целия свят за своето оборудване за плазмено третиране, което е най-важната процедура в производствения процес на полупроводници, системата запечене и безпилотния производствен процес на полупроводници.
... предотврати кондензация, могат да бъдат монтирани изолирани покриви и фасадни облицовки на силоза.
Докато клетката може да бъде подсилена, профилираната стена също така позволява постигането на по-големи повърхности на клетка в сравнение с гладкостенен силоз. Това означава, че силози с обем от 1,000 м³ на клетка са възможни. Разбира се, дизайнът ще бъде напълно съобразен с вашите изисквания.
Нашите профилирани стенни силози могат да бъдат намерени, например, в заводи запечене на кафе и пивоварни, където се използват за процесно съхранение на (печени) кафе зърна и (малцуван) ечемик.
...Бентонитната глина е естествен минерал и има слоеста структура. Влажността се абсорбира между тези слоеве. Бентонитната глина е икономично решение за температури до 50 °C. Когато температурите надвишават 50 °C, бентонитната глина освобождава абсорбираната влага обратно в атмосферата. При печене при температура от 120 °C, този десикант може да бъде реактивиран за повторна употреба.
Зеолитните...