...Замразените продукти на Panfruit са иновативен начин за сушенена пресни плодове, ягоди и зеленчуци, като същевременно запазват полезните, ароматни и вкусови характеристики на продуктите. За да се произведе прах от замразени банани, нашите усърдни технологи първо подбраха и замразиха естествените плодове. След това те бяха нежно изсушени, като се изпариха всички водни кристали, и натрошени. Около 200 грама натурален продукт бяха използвани за създаването на 15 грама прах от замразени банани. Нашите замразени продукти имат способността да запазват 97% от здравословните ползи за срок до 15 години.
...Платиненият HUB е мащабируема платформа, която можете да персонализирате в зависимост от вашия процес на запояване. Можете да настроите разположението, добавяйки множество станции за: флукс, нанасяне на запоителна паста или предварително формован запоителен сплав, измиване, сушене и охлаждане на частите, които обработвате, маркиране с галво лазерна технология и автоматично зареждане и...
... традиционни рецепти от региона, т.е. на тази „сельска“ тосканска гастрономия, която се е утвърдила в света. В съответствие с екологичната устойчивост, се използват предимно местни продукти с нулев километър. Някои рецепти се основават на биологични продукти като домашно приготвени сладкиши, паста и конфитюр от местни плодове. Освен това предлагаме избор от вегетариански ястия и по заявка можем да...
... 1.000 кг/час с автоматични екструдери, комбинирани с инсталации за статично сушене при ниска температура или непрекъснато сушене.
Множествена линия, една инсталация за производство на къса паста, дълга паста, възли, лазаня и специални формати (пакери, лумакони, канелони, пастини, квадручци, фарфали, вълнообразна лазаня и фестонати и др.), налична в версии от 150 до 500 кг/час.
Процесните...
... паста.
Машини, инсталации и оборудване за местни или етнически продукти като себадас, емпанадос, пироги или подобни...
Инсталации за пастьоризация, предварително готвене и сушене, проектирани според нуждите на клиента.
На територията на Алтамура, на границата между Апулия и Лукания, в зеленината на Мурджа Бари, се произвежда ПАСТА JESCE, която е изцяло ръчно изработена. Вниманието и грижата при избора на суровини, всички сертифицирани от международно признати организации, придават вкус и качество на нашата паста. Прилагаме дълги процеси насушене, които варират от 12 до 18 часа, при ниски температури, които...
... на плодове, линии за доматен сос, кетчуп и конфитюр. В допълнение, предлагаме опаковъчни машини за хранителни и нехранителни продукти. Имаме специален опит в линиите за преработка на фурми. Произвеждаме линии за паста от фурми, меласа, сироп и прах и др. Освен това произвеждаме сладкиши от фурми, като Маамул. Също така произвеждаме персонализирани машини по поръчка на нашите клиенти. Нашата...
... го продал на своя бизнес партньор Йозеф Куиблиер. Той превърнал визията в компанията Milerb AG през 1979 година.
Milerb предлага широка гама от подправки, маринати, намазки и сосове за паста за всякакви поводи.
За всички наши продукти използваме само най-доброто качество на суровини и ги приготвяме винаги свежи и с голямо внимание.
Представете си: изведнъж на вратата ви стои гост - прекрасно...
...Земеделската компания Сабатино е млада предприемаческа реалност, основана през 2013 г., с цел да произвежда и търгува с паста от високо качество.
За производството се отглежда и обработва в Марке древна и не хибридизирана пшеница... Пшеницата 'Сарагола'.
Обработва се с каменно смилане, след което преминава към производството напаста с бронзово формоване и с бавно сушене при ниска температура...
...Пастифичо Ди Бари Тарал'оро е основан през 1982 г.; през 2014 г. възобновява линиите си за печива с важни новини, без да губи основния си бизнес с ръчно изработена паста. Пастата Тарал'Оро, около 100 артикула в 10 различни вкуса, е направена изключително от семена от твърда пшеница от най-високо качество, формована е с бронзови матрици и е получена чрез бавен процес насушене при ниска...
...това е тайната на нашите Храни за благосъстояние. Това, което ни отличава и характеризира на пазара, е ФУНКЦИОНАЛНАТА ЛИНИЯ, специална паста, произведена от семолина от твърда пшеница, обогатена с екстракти от андинско-амазонски растения с ценни хранителни свойства. Пълнозърнестата паста, освен това, е произведена от пълнозърнеста семолина от твърда пшеница, която притежава схема на смилане...
Обединеното кралство, Crossways Business Park, Dartford.
2016
5-9
Доставка: В световен мащаб
Дистрибуция
... на клиентите си продукт с чист етикет, който е и по-питателен. Идеално е за приложения, които изискват вискозитет или адхезия и свързване на вода.
Може да се използва във всяко производство, независимо дали става въпрос за течности, печива, брашна, шейкове, паста, покрития и др.
Също така предлагаме висококачествени ванилови зърна и ванилов прах на едро на конкурентни цени. Можем да изпратим до всяка дестинация. Моля, изпратете ни имейл за допълнителни подробности. Имаме също шоколад от един произход. Моля, свържете се с нас, за да обсъдим как можем да ви доставим.
... пшеницата. Етап на пресоване и формоване: от пресата, тестото се избутва бавно от шнек срещу бронзова матрица, с умерено налягане, за да се запазят характеристиките на глутена и въглехидратите. За всеки формат паста има специална бронзова матрица. Използваме изключително бронзови матрици, които придават типичната грапавост на най-добрата ръчно изработена паста. Етап насушене: винаги при ниска...
... сертифицирани лаборатории. По време на производствения процес рискът от замърсяване е нулев благодарение на лаборатория, посветена изцяло на биологични и безглутенови продукти. За да се избегне и напълно да се елиминира рискът от замърсяване, лабораторията за производство е изцяло посветена на биологични и безглутенови продукти. Всички готови продукти и/или използвани суровини се анализират предварително в сертифицирани лаборатории. Производството напаста се извършва по занаятчийски начин, само с биологични брашна и бутилирана олигоминерална вода, с бронзови матрици и сушене при ниска температура.
...като бавно месене, бронзови матрици, ръчно разточване на рамки и сушене при ниски температури (максимум 45° за сушене до 36 часа), вярвайки в традицията на производството напаста, в подходяща среда, спазваща всички норми.
Зърната, които избираме за нашата паста, се отглеждат и обработват предимно в Сицилия.
Откакто съществуваме, се опираме на нашата ръчна изработка, гъвкавост и опит, натрупан...
ОТГЛЕЖДАНЕ, ЖЪНЕНЕ, СУШЕНЕ, ОБРАБОТКА НА ЗЕЛЕНЧУЦИ 100% КЪС ИТАЛИАНСКИ ВЕРИГА, ТИПИЧНИ ПРОДУКТИ ОТ АПУЛИЯ, НАТУРАЛНА ДОМАТЕНА ПАСТА БЕЗ КОНСЕРВАНТИ, СУШЕНИ ДОМАТИ САН МАРЦАНО.
... уважихме, наблюдавахме времето, процедурите и старинните рецепти, които направиха традицията велика." Съчетаването на историческа машина с модерен технологичен принос беше основна стъпка за насочване на погледа към новите граници, далечните хоризонти и амбицията на тези, които вярват в изключителността и автентичния вкус. Днес машините са две: една за дълга паста и друга за къса. Бронзовите матрици и дългото и деликатно сушене при ниска температура разказват историята на Антика Макеронерия.
... фермери. Занимава площ от около 5 000 кв. м, в която се съчетават занаятчийството и модерността на производствените съоръжения. Компанията се гордее с производството на типична и автентична занаятчийска паста, получена чрез характерната обработка на древните традиции за производство напаста, използвайки най-добрите семена от твърда пшеница, бавно замесване с хладка, бактериологично чиста вода и бавно сушене при ниска температура. А за някои формати обработката се извършва с използването на бронзова матрица.
...закуски, зърнени закуски, пържени паста, хлебни трохи, плодови чипсове, храна за бебета, текстурирани соеви протеини (TSP), рибен фураж и храна за домашни любимци. Разнообразие от продукти, поддържащи производствената линия за закуски. В същото време, оборудването за дозиране, сушене, лющене, печене, пържене и пръскане, съвместимо с двойно-винтовата екструзионна система, е постигнало независим дизайн и...
Нашата компания произвежда паста от семолина от твърда пшеница по занаятчийски начин, но с най-съвременни машини, извършвайки напълно занаятчийска обработка, като бавно и дълго сушене (около 3-4 дни) при много ниски температури (40°-45°). Формите са изцяло от бронз, за уникална порьозност. Всичко това, съчетано с нашия специален избор на семолини и умението на нашия майстор пастиер, създава уникален продукт.