...100% италианска пореста и набръчкана ръчно приготвена паста, перфектна за събиране на всякакъв сос, изтеглена с бронз с бавен процес насушене, за да се запази напълно нейният вкус и аромат.
... формата на тиксотропна паста, която след старателно смесване може да бъде приложена незабавно. Препоръчват се два слоя на приложение, всеки с дебелина, която не надвишава размера на калциевото зърно, съдържащо се в продукта. След нанасянето на втория слой, когато продуктът започне етапа насушене, продължете с плаване с гъбест инструмент.
Индикативна консумация в зависимост от различните размери...
...Не е просто паста с шамфъстък, а традиция, която произлиза от твърдата сицилианска пшеница и благоприятни климатични условия. Естественото, бавно сушене ѝ придава несравним вкус и аромат. Ръчното производство гарантира автентичност, а бронзовото пресоване осигурява отлична устойчивост при готвене и „задържане“ на сосовете. Само сицилиански зърна и висококачествен шамфъстък за постигане на уникален и разпознаваем вкус, винаги. Разнообразие от формати: Бузиате, Пенне, Казеречи, Ригатони, Пакери, Фусили.
...Пици - Пакери - Спагети - Пене от твърда пшеница:
Това е паста, произведена изключително от семолина от твърда пшеница, събрана по хълмовете на Волтера от фермерите на кооперацията.
Обработката се извършва по традиционни методи, с бронзова форма и сушене при ниска температура.
Тортелони, Зелени Тортелони, Марамани от ръчно приготвена прясна паста.
...Биологичната Мoringa на прах от Vegantis, предлагана в опаковки и на едро, е 100% натурална, сертифицирана като биологична.
Произведена в Индия от листа на Moringa Oleifera, това е яркозелена прах, получена след бавно сушене при ниски температури.
Това е универсална и полезна храна, с високо съдържание на минерали като желязо и калций, източник на фибри и витамин A.
Разтворима и с характерен остър и пикантен вкус, тя е подходяща за употреба в теста и приготвяне на сладки и солени ястия, от хлебни изделия до паста.
...Платиненият HUB е мащабируема платформа, която можете да персонализирате в зависимост от вашия процес на запояване. Можете да настроите разположението, добавяйки множество станции за: флукс, нанасяне на запоителна паста или предварително формован запоителен сплав, измиване, сушене и охлаждане на частите, които обработвате, маркиране с галво лазерна технология и автоматично зареждане и...
... традиционни рецепти от региона, т.е. на тази „сельска“ тосканска гастрономия, която се е утвърдила в света. В съответствие с екологичната устойчивост, се използват предимно местни продукти с нулев километър. Някои рецепти се основават на биологични продукти като домашно приготвени сладкиши, паста и конфитюр от местни плодове. Освен това предлагаме избор от вегетариански ястия и по заявка можем да...
... 1.000 кг/час с автоматични екструдери, комбинирани с инсталации за статично сушене при ниска температура или непрекъснато сушене.
Множествена линия, една инсталация за производство на къса паста, дълга паста, възли, лазаня и специални формати (пакери, лумакони, канелони, пастини, квадручци, фарфали, вълнообразна лазаня и фестонати и др.), налична в версии от 150 до 500 кг/час.
Процесните...
... паста.
Машини, инсталации и оборудване за местни или етнически продукти като себадас, емпанадос, пироги или подобни...
Инсталации за пастьоризация, предварително готвене и сушене, проектирани според нуждите на клиента.
На територията на Алтамура, на границата между Апулия и Лукания, в зеленината на Мурджа Бари, се произвежда ПАСТА JESCE, която е изцяло ръчно изработена. Вниманието и грижата при избора на суровини, всички сертифицирани от международно признати организации, придават вкус и качество на нашата паста. Прилагаме дълги процеси насушене, които варират от 12 до 18 часа, при ниски температури, които...
...Земеделската компания Сабатино е млада предприемаческа реалност, основана през 2013 г., с цел да произвежда и търгува с паста от високо качество.
За производството се отглежда и обработва в Марке древна и не хибридизирана пшеница... Пшеницата 'Сарагола'.
Обработва се с каменно смилане, след което преминава към производството напаста с бронзово формоване и с бавно сушене при ниска температура...
...Пастифичо Ди Бари Тарал'оро е основан през 1982 г.; през 2014 г. възобновява линиите си за печива с важни новини, без да губи основния си бизнес с ръчно изработена паста. Пастата Тарал'Оро, около 100 артикула в 10 различни вкуса, е направена изключително от семена от твърда пшеница от най-високо качество, формована е с бронзови матрици и е получена чрез бавен процес насушене при ниска...
...това е тайната на нашите Храни за благосъстояние. Това, което ни отличава и характеризира на пазара, е ФУНКЦИОНАЛНАТА ЛИНИЯ, специална паста, произведена от семолина от твърда пшеница, обогатена с екстракти от андинско-амазонски растения с ценни хранителни свойства. Пълнозърнестата паста, освен това, е произведена от пълнозърнеста семолина от твърда пшеница, която притежава схема на смилане...
... пшеницата. Етап на пресоване и формоване: от пресата, тестото се избутва бавно от шнек срещу бронзова матрица, с умерено налягане, за да се запазят характеристиките на глутена и въглехидратите. За всеки формат паста има специална бронзова матрица. Използваме изключително бронзови матрици, които придават типичната грапавост на най-добрата ръчно изработена паста. Етап насушене: винаги при ниска...
... сертифицирани лаборатории. По време на производствения процес рискът от замърсяване е нулев благодарение на лаборатория, посветена изцяло на биологични и безглутенови продукти. За да се избегне и напълно да се елиминира рискът от замърсяване, лабораторията за производство е изцяло посветена на биологични и безглутенови продукти. Всички готови продукти и/или използвани суровини се анализират предварително в сертифицирани лаборатории. Производството напаста се извършва по занаятчийски начин, само с биологични брашна и бутилирана олигоминерална вода, с бронзови матрици и сушене при ниска температура.
...като бавно месене, бронзови матрици, ръчно разточване на рамки и сушене при ниски температури (максимум 45° за сушене до 36 часа), вярвайки в традицията на производството напаста, в подходяща среда, спазваща всички норми.
Зърната, които избираме за нашата паста, се отглеждат и обработват предимно в Сицилия.
Откакто съществуваме, се опираме на нашата ръчна изработка, гъвкавост и опит, натрупан...
ОТГЛЕЖДАНЕ, ЖЪНЕНЕ, СУШЕНЕ, ОБРАБОТКА НА ЗЕЛЕНЧУЦИ 100% КЪС ИТАЛИАНСКИ ВЕРИГА, ТИПИЧНИ ПРОДУКТИ ОТ АПУЛИЯ, НАТУРАЛНА ДОМАТЕНА ПАСТА БЕЗ КОНСЕРВАНТИ, СУШЕНИ ДОМАТИ САН МАРЦАНО.
... уважихме, наблюдавахме времето, процедурите и старинните рецепти, които направиха традицията велика." Съчетаването на историческа машина с модерен технологичен принос беше основна стъпка за насочване на погледа към новите граници, далечните хоризонти и амбицията на тези, които вярват в изключителността и автентичния вкус. Днес машините са две: една за дълга паста и друга за къса. Бронзовите матрици и дългото и деликатно сушене при ниска температура разказват историята на Антика Макеронерия.
... фермери. Занимава площ от около 5 000 кв. м, в която се съчетават занаятчийството и модерността на производствените съоръжения. Компанията се гордее с производството на типична и автентична занаятчийска паста, получена чрез характерната обработка на древните традиции за производство напаста, използвайки най-добрите семена от твърда пшеница, бавно замесване с хладка, бактериологично чиста вода и бавно сушене при ниска температура. А за някои формати обработката се извършва с използването на бронзова матрица.
Нашата компания произвежда паста от семолина от твърда пшеница по занаятчийски начин, но с най-съвременни машини, извършвайки напълно занаятчийска обработка, като бавно и дълго сушене (около 3-4 дни) при много ниски температури (40°-45°). Формите са изцяло от бронз, за уникална порьозност. Всичко това, съчетано с нашия специален избор на семолини и умението на нашия майстор пастиер, създава уникален продукт.