...Произведен от семена на Корсика, отглеждани в Прованс, нашият био макерат от Безсмъртниче се получава чрез контролирана мацерация на цветята в растително масло. Това малко жълто цвете, ендемично за средиземноморския басейн, традиционно се използва от хилядолетия като съкровище за красота и успокояваща грижа.
Изключително богато на витамин E, естествен антиоксидант, макератът от Безсмъртниче е...
...Изработен от масло от баобаб и натурален жълт пчелен восък, маслото от баобаб се препоръчва за суха и/или увредена кожа и суха и/или безжизнена коса. Състав: Масло от баобаб, Жълт пчелен восък, Витамин E...
...Sortex-почистен (чистота 99,9%) • Без ГМО (без генетични модификации) • Влажност под 8% • Съдържание на масло под 3% • Преминал е през задълбочена проверка с мощен метален детектор • Опаковане в Big Bags или 25/50 кг PP торби • Само украински произход • Отговаря на изискванията за качество на ЕС • ISO-22000
Ние се грижим за всички експортни формалности и изпращаме вашата поръчка до вратата на...
...Митове и легенди
В ацтекската култура авокадото е считано за „плод на боговете“ и символ на плодородие. Името произлиза от ацтекската дума „ахуакатл“ (яйца) и се отнася до формата на плода.
13. Използване като лечебно средство
Авокадовото масло се използва за грижа за кожата, тъй като има противовъзпалително действие. Листата на авокадовото дърво се използват в някои култури като средство против...
... е също толкова отличен източник на омега-3 мастни киселини и е по-стабилно на окисление. Особено в студената кухня, то представлява висококачествено хранително масло, но не трябва да се нагрява. За храненето, особено на веганите, вегетарианците и почитателите на суровата храна, високото съдържание на α-линоленова киселина е от особено значение. Поради това хранителната индустрия използва био маслото от ленено семе за салатни дресинги, картофени ястия, намазки и дипове, песто или йогурти.
Нашето био масло от ленено семе има жълто-зеленикав цвят и маслено-тревист аромат.
...Майонезата е оцетна, жълта и лека кремообразна сос.
Често се използва за сандвичи, хамбургери, смесени салати и пържени картофи, майонезата е известна по целия свят.
Тя е сладка и се прави от жълтък, масло и оцет.
Майонезата е изобретена през 18-ти век и произхожда от испанския остров Менорка.
Маслото е млечен продукт, произведен от мляко.
То е жълто и солено и се топи, когато се нагрее до...
... симфония на нашата земя. От него се дестилира рядко и безкрайно ценно етерично масло, известно със своите мощни възстановителни свойства.
Традиционни употреби и начини на приложение (преглед на литературата)
Може да се използва чисто, в случай на спешност, травма, хематом, но също така се предлага, разредено в масажни масла, за облекчаване на натъртвания, болезнени мускули и стави, за успокояване на дискомфорта, причинен от възпаления или изменения на кожата и накрая, в синергия в препарати, полезни при циркулационни нарушения.
Реф: Him-5...
...Предоставяме рафинирано соево масло от клас А'.
Опаковаме нашето рафинирано соево масло в насипно състояние или в PET бутилки.
Външен вид: Златисто жълто, ярко и прозрачно маслено вещество
Мирис: Безвкусно, без мирис
Срок на годност: 12 месеца
1. Информация за продуктите
Тип: Рафинирано соево масло
Тип на обработка: Рафинирано
Използване: Готвене
Опаковка: Насипно, Пластмасова бутилка...
...Рафинираното масло е с жълто-кафяв цвят и блести. То е масло с ниска вискозитет и голяма мекота. Това е масло с висок обем на производство и се използва в различни сектори. Поради своята универсалност, непрекъснато се откриват нови приложения в техническите области.
... вещества и витамините в маслото, приготвено за козметична употреба - това масло може да се отличи с цвета си, тъй като е златисто жълто и има характерна лека миризма. Обикновено е по-скъпо.
Това масло се използва от древни времена от жените на берберите като овлажнител за суха кожа, като средство против бръчки и като подхранващо и възстановяващо средство за уморена коса, тъй като съдържа...
... остатък (соевото брашно) се използва за фураж за животни. Като сушилно масло, обработеното соево масло също се използва като основа за печатни мастила (соево мастило) и маслени бои.
Рафинираното соево масло е бледо и жълто. То съдържа предимно различни глицериди, линолова киселина, олеинова киселина, палмитинова киселина и линоленова киселина. Соевото масло е хранително, има висока температура на димене и е евтино масло.
Стандартна спецификация на рафинирано избелено дезодорирано соево масло.
... пресовано, студено пресовано органично
Външен вид: жълто до зеленикаво
CAS номер: 225234-12-8
INCI: Borago Officinalis Seed Oil
Срок на годност: 16 месеца
Съхранение: трябва да се съхранява на хладно, сухо и защитено от светлина място в оригиналната опаковка...
...Доставка на рафинирано соево масло от клас А.
Опаковаме нашето рафинирано соево масло в насипно състояние или в PET бутилки.
Външен вид: Златисто жълто, ярко и прозрачно масло
Мирис: Безвкусно, без мирис
Срок на годност: 12 месеца...
...Рафинирано дезодорирано слънчогледово масло, произведено от естествени слънчогледови семена без химическа обработка. Цветовата палитра на слънчогледовото масло варира от ясно светло жълто до златисти нюанси.
Слънчогледовото масло съдържа витамини и редица полезни вещества. Основната част е от витамин Е, съдържа също витамин А, D, растителни мазнини, които подобряват метаболизма и укрепват имунната система.
...Предлагаме олио от соя, клас А, преработено.
Опаковаме нашето преработено соево олио в насипно състояние или в пластмасови бутилки.
Външен вид: Златисто жълто, ярко и прозрачно маслено вещество
Мирис: Безвкусно, без мирис
Срок на годност: 12 месеца
1. Информация за продуктите
Тип: Преработено соево олио
Тип на обработка: Преработено
Използване: Готвене
Опаковка: Насипно, пластмасова бутилка...
...Масло за боядисване на дървени стени, тавани и други вътрешни елементи.
Препоръчва се за първоначално боядисване, повторно боядисване и реновиране на повърхности.
Цветове:
Бяло (H-01)
Небесносиньо (H-02)
Нежно розово (H-03)
Прасковено (H-04)
Лилав мъгла (H-05)
Зелен дим (H-06)
Слънчево жълто (H-07)
Мента (H-08)
Пудра роза (H-09)
Сив графит (H-10)
без напукване: без лющене
без отлепване: не...
...Зехтинът екстра върджин на едро е известен със своите високи нива на олеинова киселина. Зехтинът е много разпространено масло, извлечено от плодовете на маслиновото дърво. Има буквално безброй приложения за зехтина, които варират от използването му в кухнята до приложения в личната грижа и сапуните. Зехтинът екстра върджин произлиза от първото пресоване и маслото остава в естественото си нерафинирано състояние. Поради липсата на рафиниране, EVO е известен със зехтините с жълто-зеленикав цвят и характерен силен аромат на маслина.
...Кайсия (Prunus armeniaca) е храст с височина 2-10 м, с бодли и без косми. Цветовете й са бели или розови, а плодовете са жълто-оранжеви на цвят. Разпространила се е в Европа, Централна Азия, Америка и Африка, в страни близо до Средиземно море.
Метод на получаване: Маслото от кайсиеви ядки се получава от кайсиевите ядки чрез метод на студено пресоване. Студено пресованите масла са растителни масла, произведени само чрез механични процеси, без да се нарушава естеството на маслото.
Пишете ни на info@calikoglubitkisel.com и поръчайте продукти
Контакт по Whatsapp +90 (539) 819 0133...
...Това е нашата съвременна адаптация на рецепта за течен сапун, която вече е съществувала в нашия регион през 1850-те години. Всъщност, преди изобретяването на черния сапун, сапунарниците на север от Франция вече използвали рапично масло за своите меки сапуни.
Тегло: 1,1 кг
Размери: 13,5 × 100 см...
...Маслото от шеа е мазнина, извлечена от жълтия орех на африканското дърво шеа. То е слонова кост на цвят, когато е сурово, и обикновено се оцветява в жълто с корен от борутуту или палмово масло. Широко се използва в козметиката като овлажнител, мехлем или лосион. Маслото от шеа е годно за консумация и се използва в приготвянето на храна в някои африкански държави.
...Рапицата, научно известна като Brassica napus, е ярко жълто цъфтящо растение от семейството на Brassicaceae. Отглежда се заради семената си, богати на масло, които често се използват в различни индустрии. Рапичното масло е широко известно със своите хранителни качества и многофункционалност. Растението е едногодишна култура, която може да достигне височина до 1,5 метра. То има широки, дълбоко...
... по-сурови нотки.
Можем да предоставим хроматография по запитване.
Препоръчваме да се запознаете с литературата за ароматерапия и винаги да се консултирате с лекар.
Стъклен флакон от жълто стъкло, 5мл (с капкомер).
Масло от семена на Daucus carota.
...Чилият е дълъг зелен пипер, който се използва за мариноване. Когато се маринова с вода, сол и бял винен оцет, цветът на чилията става по-мек, наклонявайки се към жълто.
Винарната е създадена през 2004 г. от г-н Жан Пиер Понроа и сина му Роман, които са специализирани в производството на вино AOC Reuilly.
Винарната разполага с 5.50 хектара днес, а първите насаждения са извършени през 2006 г. на глинесто варовикови, варовикови мари и на високи тераси от чакъл и пясък.
Нашият Совиньон произвежда сухи и плодови бели вина, Пино Ноар дава меки червени вина, а Пино Гр...
...диуретичен, пречистващ, противопадане на косата, стомашен стимулатор
[Източник Уикипедия]
Citrus maxima (също Citrus grandis или Citrus decumana) е плодово дърво, наречено грейпфрут. То произхожда от Югоизточна Азия (Индонезия, Малайзия). Плодът му с дебела кора в зеленикаво, жълто или розово е годна за консумация ягода, състояща се от 16 до 18 сектора, пълни с семена. Малко соковит, горчивината и киселинността му го правят храна, използвана предимно в кулинарни приготовления.
Съдържа алкохол: Не
Общо тегло на единица (кг бруто): 1
Плътност: 0.916
Обем на единица в литри: 1.091703...
... типичния цвят, вариращ от златисто жълто до зелено. Зехтинът Soledòr Extra Virgin се трансформира от внимателно подбрани и набрани маслини, за да се запази качеството и вкусът, които след това се предават на многото, които избират нашия продукт.
...Силно, мощно и автентично масло, интензивно зелено с златисти нюанси.
Неговата особеност е, че съдържа три пъти повече антиоксидантни полифеноли от всяко друго масло. С жълто-зелен цвят, на мирис се представя с умерен плодов аромат, много горчив и пикантен. На вкус се усещат нотки на копър, артишок, черен пипер, сено и бадем. Впечатляващо завършва с вкусно, пикантно и с дълготрайна устойчивост...