Франция, Paris
...Плътна текстура, лек хрупкавост и силен плодов вкус, черната маслина Каламата завладя света на аперитивите, и не само с чаша узо или ципуро! Отглеждана в Пелопонес, недалеч от региона Каламата, тази маслина е разпознаваема по своя черен/виолетов цвят, бадемовата си форма и гладката си кора. Нашите реколти се берат изключително на ръка и в зрялост, когато плодът придобива красивите си цветни...
Испания, Úbeda-Jaén
...Тази мазнина има интензивен аромат на зелена маслина и нюанси на зелена трева (току-що нарязана). В устата запазва същността на Picual с балансиран вкус на горчивина и пикантност с умерена интензивност, напомня на зелена артишок, зелена бадем и домат. Цветът е много интензивен и чист зелен.
Франция, Saint Maur Des Fosses
...Премиум студено пресовано. ВИРГИН EXTRA от висока категория. Получено от моно-вид маслина 'La Niçoise'. Произход Тунис, зона Монастир. Сертифицирано BIO от ECOCERT Франция. Много нежно, балансирано, плодово вкус, пълно с аромати, приятно на небцето и златист цвят. Наличен във Франция в стъклени бутилки с тъмен цвят от 1L и 75cl. Прието от деликатесни магазини в Париж.
Съответстващи продукти
Био зехтин от Тунис
Био зехтин от Тунис
Италия, Castelfidardo
...Лек плодово екстра върджин зехтин с аромати на зряла маслина, напомнящи на жълто ябълка или бадемов плод. Има мек и деликатен вкус, по-малко устойчив в сравнение с другите масла. Идеален за всяко ястие; особено подходящ за ястия със средна структура като: ореките и рапите, боб и цикория, бели меса, на пара риба, салати и т.н…...
Гърция, Chalkidiki
...Ако все още не сте го направили, опитайте маслините от Халкидики, пълнени с чесън, и открийте нов вкус, който оставя след себе си интензивната миризма на неразбран, но много здравословен чесън. Пълнената маслина е мека и толкова хрупкава, че е прекрасно лакомство. С леко пикантен послевкус, въпреки че всяка маслина съдържа цяло обелено скилидка чесън. Може да придружава всяко ястие или напитка.
Турция, Gemlik / Bursa
...Кавлак Първо Брано Студено Пресовано Зехтин е зехтин с ароматен вкус и интензивен аромат на зелени маслини, получен от маслини от региона Едремит в най-голямата фабрика за студено пресован зехтин с каменна преса в Турция. Кавлак Първо Брано Студено Пресовано Зехтин се произвежда чрез смилане в каменни мелници и суха преса, след което се бутилира или се налива в кенчета без човешка намеса и се...
Италия, Maruggio
...екстра върджин зехтинът от маслина Армонико е подходящ за умерено вкусни ястия. Идеален е за употреба на трапезата, за обогатяване на деликатни ястия като Брезаола и свежи салати, също така е отличен в кухнята за подправяне на риба, ризото, паста и печива. Препоръчва се за всички ястия, в които маслото играе ролята на подобряване на есенцията, без да покрива ароматите.
Испания, Cijuelas (granada)
...сирена или коктейли или за добавяне на щипка креативност към вашата рецепта. Нашият производствен процес ни позволява да напълваме всяка маслина по желание на клиента и да я опаковаме в избрания от него формат.
Германия, Dortmund
...Подправката. Свободна от всякакви добавки, маслината от земеделски производители на Jean Jartin Oliva del Sol® все още се обработва по същата рецепта, както преди векове. Маслина от земеделски производители – Подправката. Свободна от всякакви добавки, маслината от земеделски производители на Jean Jartin Oliva del Sol® все още се обработва по същата рецепта, както се поддържа и предава от векове. За любителите на подправения маслен вкус. EAN: 4260394015547 Тегло нето: 4.000 г Тегло на опаковката: 2.500 г Опаковка: 6 Брой кашони на слой: 6 Брой слоеве на палета: 4 Брой артикули на палета: 144...
Италия, Pisciotta
...Резортът е с изглед към морето, а стаите са оборудвани с климатик, който съчетава естетика, практичност, иновации и отличен комфорт. В ресторанта сервираме храни, произведени от нас. Зехтин, колбаси, сирена, меса и конфитюри, които са плод на труда на Земеделската компания и местни ферми, гарантирайки "0 км". Храни, които запазват целия вкус на селото и типичната кухня. Интериорът на ресторанта и всички мебели са от местен камък, верен на типичния селски стил на нашия район. Между печките обаче съчетаваме простите и естествени елементи на земята.
... маслините си, а тяхното смилане се извършва в рамките на 24 часа след това чрез механични процеси (студено извличане); този метод позволява получаването на екстра върджин масло с високо качество. На вид нашето масло, произведено изключително в района на Фарнезе, има смарагдозелен цвят с златисти отблясъци и излъчва плодов аромат, напомнящ на зряла маслина, току-що събрана. То се гордее с изразителен вкус, с нотки на артишок. При дегустация оставя приятно пикантно и горчиво послевкус с бадемови нюанси. Богато е на витамин E, полифеноли и други антиоксиданти.
Италия, Rocchetta Nervina
... зехтин е уникален и произлиза от най-добрия сорт в света: качеството тагиаска, което има мек вкус, напомнящ на бадеми, и финал с леко плодово усещане. Нашите древни маслинови градини се намират в Рокета Нервина, малко село на италианската Ривиера на 435 метра надморска височина. Изпращаме безплатно в цялото Обединено кралство при поръчки над 53£.
Гърция, Thassos
...Velouitinos е компания, разположена на северния егейски остров Тасос в Гърция. Ние отглеждаме, берат и произвеждаме специалните маслини "Маслина Трумба Тасос PDO", както органични, така и биодинамични, с по-малко сол и минимална обработка. Продукт, богат на антиоксиданти, подходящ за суровоядци, непастьоризиран и здравословен. Тук ще намерите и органично и биодинамично "Зехтин от ранна реколта на Тасос PGI". Това е свободно течен жълто-златист зехтин с мек плодов вкус и пикантен аромат, също богат на антиоксиданти.
Испания, Alcalá La Real
В Aceite Novecientos сме взискателни, затова предлагаме продукт, основан на зехтин от най-високо качество и вкус. Нашата маслина, отглеждана в Alcalá La Real (Jaen), расте при оптимални климатични, орографски и хидроложки условия за отглеждане на маслини, на приблизителна височина от 900 метра над морското равнище. Факт, който дава име на нашето уникално и различно масло. От внимателно подбраните...
Испания, Villacarrillo-Jaén
...Селскостопанската кооперация Nuestra Señora del Pilar, заедно с още 9 кооперации от региона, съвместно търгува с бутилирано масло под марката "CAZORLIVA". Крайната продукция от целия процес на внимателно производство и бутилиране е зехтин Extra Virgin, CAZORLIVA, с всичките си вкус, аромат и цвят, основни характеристики на ненадминатата маслина, отглеждана в този район.
Испания, Villa Del Prado
... ароматен вкус, с плодови нотки на маслина и други плодове като ябълка. Има леко горчив вкус. Опаковаме нашия зехтин екстра върджин Оро Мадрид в различни формати PET (1 литър, 2 литра и 5 литра) и също в стъклени бутилки с формат 500 мл.
... пресоване, се запазват както характерните им черти, така и хранителните стойности на зехтина. BSNS Tarım, която никога не прави компромиси с качеството на продуктите си и винаги се стреми да изведе индустрията напред, носи маслина, естественост, слънце и вкус на вашата маса с производството на зехтин.
Гърция, Athens
Лесбос, чисто студено пресовано зехтин от адрамитинска маслина, която се среща само в северната част на остров Лесбос. ЛЕСБИЙСКО ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРЕЧИСТЕН ЗЕХТИН Маслото, което носи името на своя произход, идва от маслиновите горички на Лесбос. Вариантът на маслиновите дървета, адрамитинска маслина, която се среща на много малко места, заедно с почвените и климатични условия на северната страна на...
Испания, Valverde Del Fresno
...Алмазара Ас Понтис се занимава с производството, смилането и опаковането на 100% екстра върджин зехтин от сорта Манзанила Касерена. Този вид маслина е уникален за нашия район (Сиера де Гата, Екстремадура) и се характеризира с плодовия си вкус и голямата си устойчивост на окисляване (до 2 години). В портфолиото ни се намират екстра върджин зехтин "Вейру" (конвенционален), екстра върджин зехтин...
Гърция, Messolonghi
... Каламон, известен и като кралицата на маслините, е най-вкусната и хрупкава естествена черна маслина. Биологичният метод на производство и преработка - в комбинация със солта от солниците в Месолонги - създава продукт с ненадминато качество. В нашия клон на улица Спирос Мустакис 32 в Месолонги можете да видите, да опитате и да се информирате за нашите продукти. Технологите по храните от нашето...
Испания, Calatorao-Zaragoza
... вземе предвид химическият му състав, за да постигнем продукт с високо качество. Резултат от тази работа е нашата гама продукти Албарес и Премиум. Получени от традиционни насаждения на сорта маслина арбекина, те се характеризират с аромати на билки, домати и ябълки. На вкус се отличават с баланс и текстура, завършвайки с леко пикантно усещане, характерно за сорта арбекина.
... натурални черни и зелени маслини са основни продукти на Елайв. Солените черни маслини узряват и омекотяват до пълна зрялост, използвайки морска сол, и са известни със своя богат, силен вкус. Маслените черни маслини се оставят да узреят напълно и да се развият естествено, след което се консервират с масло, за да се гарантира, че всяка маслина, която достига до масата на потребителя, е изпълнена...
Италия, Caltabellotta
...Нашият зехтин произлиза от пресоването на маслини Бианколила от Калтебелота (култиварът Бианколила е местен за Калтебелота), които му придават неповторимия зелен цвят с златисти отблясъци и естествения му мътен вид. Той се цени за отличния си плътен и кръгъл вкус на зелена маслина с леко горчиво и пикантно усещане. Освен това притежава интензивен и балансиран плодов аромат с нотки на бадеми.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play