Италия, Imperia
... е прост и автентичен продукт: това е типът зелено масло, характерен за древната традиция на нашата компания: когато е било създадено, преди повече от век, практически всичкото продавано масло е било нормално зелено масло. Това е отлично масло, особено за готвене: пърженето в зелено масло, например, няма равен! То е също така подходящо за подправяне за тези, които ценят масло с много лек вкус. Етикет на продукта В раздела 'Прикачени файлове' ще намерите етикета с хранителните данни и друга информация за продукта. Код:O 5...
Италия, MILANO
...Маслина Лечино. Маслина, събрана в агро Пулия. Има удължена форма, с цвят, вариращ от виолетово до тъмнозелено. С интензивен вкус и полутвърда консистенция. Отлична в кухнята за всякакво приложение и за пасти. “Leccino” маслини. Описание: Вкусна разновидност на малки черни маслини, типични за Италия. Използване: Идеални за аперитиви или като съставка за предястия и смесени салати. ОПАКОВКА ОТ 6 1 БР = ЕВРО 2,90 1 ПАЛЕТ 10 ОПАКОВКИ = 60 БР СРОК НА ГОДНОСТ 16/ 04/ 27 МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА 20 ПАЛЕТИ...
Италия, Firenze
...Срещата на печурките и маслините с черния трюфел е дала живот на отличен крем с силен и решителен вкус. Чувството за гора веднага щом се отвори бурканчето пронизва околната среда. Съставки: отглеждани печурки (agaricus bisporus), маслини, летен черен трюфел (tuber aestivum Vitt.). Съвети: Препоръчваме нашия трюфелов крем с меса, както бели, така и червени, с яйца, вкусен върху тостирани филийки хляб, канапета и крекери. Може да се използва и като плънка за тортелини и равиоли.
Италия, San Pietro Clarenza
...захар, екстра върджин зехтин, слънчогледово масло, оцет от вино, отлежавал 36 месеца. Може да съдържа парчета от костилка на маслина. АЛЕРГЕНИ: Целина, борова ядка. Опаковки: 190 г; 290 г; 950 г; 2.850 г ВЕГАН ГУРМЕ...
Италия, Castelfidardo
...Лек плодово екстра върджин зехтин с аромати на зряла маслина, напомнящи на жълто ябълка или бадемов плод. Има мек и деликатен вкус, по-малко устойчив в сравнение с другите масла. Идеален за всяко ястие; особено подходящ за ястия със средна структура като: ореките и рапите, боб и цикория, бели меса, на пара риба, салати и т.н…...
Италия, Maruggio
...екстра върджин зехтинът от маслина Армонико е подходящ за умерено вкусни ястия. Идеален е за употреба на трапезата, за обогатяване на деликатни ястия като Брезаола и свежи салати, също така е отличен в кухнята за подправяне на риба, ризото, паста и печива. Препоръчва се за всички ястия, в които маслото играе ролята на подобряване на есенцията, без да покрива ароматите.
Италия, Pisciotta
...Резортът е с изглед към морето, а стаите са оборудвани с климатик, който съчетава естетика, практичност, иновации и отличен комфорт. В ресторанта сервираме храни, произведени от нас. Зехтин, колбаси, сирена, меса и конфитюри, които са плод на труда на Земеделската компания и местни ферми, гарантирайки "0 км". Храни, които запазват целия вкус на селото и типичната кухня. Интериорът на ресторанта и всички мебели са от местен камък, верен на типичния селски стил на нашия район. Между печките обаче съчетаваме простите и естествени елементи на земята.
... маслините си, а тяхното смилане се извършва в рамките на 24 часа след това чрез механични процеси (студено извличане); този метод позволява получаването на екстра върджин масло с високо качество. На вид нашето масло, произведено изключително в района на Фарнезе, има смарагдозелен цвят с златисти отблясъци и излъчва плодов аромат, напомнящ на зряла маслина, току-що събрана. То се гордее с изразителен вкус, с нотки на артишок. При дегустация оставя приятно пикантно и горчиво послевкус с бадемови нюанси. Богато е на витамин E, полифеноли и други антиоксиданти.
Италия, Rocchetta Nervina
... зехтин е уникален и произлиза от най-добрия сорт в света: качеството тагиаска, което има мек вкус, напомнящ на бадеми, и финал с леко плодово усещане. Нашите древни маслинови градини се намират в Рокета Нервина, малко село на италианската Ривиера на 435 метра надморска височина. Изпращаме безплатно в цялото Обединено кралство при поръчки над 53£.
Италия, Caltabellotta
...Нашият зехтин произлиза от пресоването на маслини Бианколила от Калтебелота (култиварът Бианколила е местен за Калтебелота), които му придават неповторимия зелен цвят с златисти отблясъци и естествения му мътен вид. Той се цени за отличния си плътен и кръгъл вкус на зелена маслина с леко горчиво и пикантно усещане. Освен това притежава интензивен и балансиран плодов аромат с нотки на бадеми.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play