...Нашият сладък магазин предлага изискана селекция от продукти, които да задоволят най-взискателните вкусове. В JEM EXPORT предлагаме кафе, шоколад, сладкиши, захар, брашна, бисквити, торти, хляб и зърнени храни. Всеки продукт е избран заради своето високо качество и вкус, гарантирайки незабравимо кулинарно изживяване. Нашите сладки продукти са перфектни за супермаркети и дистрибутори, които искат...
...Ароматизираният карамел е течност или твърдо вещество с цвят от светло кафяво до тъмно кафяво, получено изключително чрез контролирано действие на топлината върху хранителни захари, и основната му цел е ароматизиране на хранителни продукти.
Ароматизираният карамел може да бъде сгъстен, неутрализиран, ароматизиран, под формата на прах, парченца или течност, също така е наличен в био вариант.
Възможни приложения:
• МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ
• СЛАДОЛЕДИ
• АРОМАТИЗИРАЩИ СРЕДСТВА
• СЛАДКИШИ И ПОМОЩИ ЗАСЛАДКАРСТВО
• СОСОВЕ И ГОТВЕНИ ЯСТИЯ
• АПЕРИТИВИ И ЛИКЬОРИ...
...Изработени от най-добрите сливи, нашите безкостилкови сливи предлагат вкусен, естествено сладък аромат и приятно дъвчаща текстура.
- Икономичен вариант: Разбираме важността на икономичните решения за вашите сладкарски нужди, затова нашите безкостилкови сливи са на ненадмината цена.
Независимо дали приготвяте пралини, сладкиши или енергийни барове, нашите безкостилкови сливи ще повишат рецептите ви с богатия си вкус и удобната си подготовка. Подобрете сладкарските си творения, без да правите компромис с качеството. Изберете нашите безкостилкови сливи днес!
...Кастелведере се занимава с производството на шоколад. Производството на шоколад е организирано на две линии, едната от които е автоматизирана, за да позволи по-голямо производство. Произвеждаме шоколад за всеки вкус, дори и в симпатични форми за Коледа и Великден.
В продажба в супермаркети, магазини, дистрибутори, бармани.
...Описание на продукта:
Ванилови шушулки Bourbon, качество Gourmet, клас A, с дължина над 18 см, неразделени, с изразен вкус, интензивни аромати и тъмен, маслен вид.
Те са известни със своя богат земен аромат на ванилия и нотки на маслен карамел и канела, идеални за сладоледи, десерти и сладкарство.
Вид / Произход: Planifolia. Произход SAVA, Мадагаскар.
Дължина: +18 см.
Минимално тегло на шушулка...
... храносмилането, намалява холестерола и понижава кръвното налягане.
За да разнообразите удоволствието, можете да използвате сиропа от цветове на хибискус с лимонена трева по множество начини: в студена или гореща напитка, в коктейли, в сладкарство или като гарнитура на вашите ястия, за да впечатлите вашите маси.
Удължете удоволствието от цветята на хибискус, откривайки желето, идеалната гарнитура за всички ваши ястия!
Стъклена бутилка от 50 cl.
Съдържание: 50 cl...
...Велуте текстурата на конфитюра носи сладост в устата, а леко киселият вкус на плода от баобаб събужда небцето.
Тази смес е особено ценена като сладко (закуска, сладкарство...) или солено (фоа гра, сирене...)
Това е традиционно ръчно производство, създадено изключително за Seneafood.
Конфитюрите на Seneafood са 100% натурални, без оцветители и консерванти, в съответствие с действащото законодателство.
Съставки: Плод от баобаб (буйе) 45%, захар 40%, пектин 15%
Основен вкус: сладък и велуте
Текстура: конфитюр с парченца...
...Нашите ценни малки плодови перли са изработени по традиционния метод засладкарство на плодова паста.
Всяка кутия съдържа 25 перли, всяка от които съдържа 10mg CBD, което прави общо 250mg CBD.
Тези вкусни бонбони имат интензивен вкус на малини и са покрити с кристализирана захар и леко киселинни за още повече удоволствие!
Форматът им в малка кутия е дискретен и лесно се носи навсякъде.
Освен това...
...Сусамовото семе е едно от най-старите семена, познати на хората. В древен Египет хората произвеждали хляб от брашно, направено от това семе. Сусамовото семе може да се добавя към ястията за повече вкус, а също така от него се извлича и масло. То е било използвано за първи път през 3000 г. пр.н.е. Сусамовото семе все още се използва в ястията в Близкия и Далечния изток. Обикновено се използва за...
..."Levaduras Lesaffre"
Въпреки че е невидима с просто око, маята е жив микроорганизъм, който е незаменим в процеса на приготвяне на хляб, присъстваща в тестото, и е съществена за регулирането на аромати и ферментацията му. Нашите маята се характеризират с редовност, качество и висока ферментационна мощ, винаги обръщайки внимание на детайлите на вкус, аромати, леснота на употреба и др.
Предлагаме различни формати, които се адаптират към нуждите на всеки бизнес:...
... изисквания за прозрачност и здраве на потребителите.
Ангажираме се в непрекъснати изследвания за подобряване на производителността на хлебните изделия, като същевременно осигуряваме безопасност на храните и постоянство в качеството. С разнообразна гама от персонализирани решения, Promix подкрепя професионалистите в хранителната индустрия да създават продукти, които подчертават автентичния вкус и...
...печено от нас. За тези, които търсят подарък за специален повод, ще могат да се възползват от подаръчните опаковки, които ще задоволят всяко изискване и вкус. Компанията Masoni Pietro се намира в местността Белведере в Коле ди Вал д'Елса.
... специалитети: - перлена захар за декорация или гофрети; - перлена захар, покрита с бяло или цветно и ароматизирано покритие; устойчива на разтопяване - фондан на прах за глазура или пълнеж - пудра захар - видове вержуаз, касонат, бастердсуикерс. - Beefondant: захар без HMF, идеална за хранене на пчелите. Ние сме сертифицирани по FSSC22000. Couplet Sugars предлага също и индивидуални и иновативни решения, клиентски ориентирано обслужване, авангардна технология и вкус на природата.
FLOREPI разработва и произвежда широка гама от традиционни сладкарски изделия, печени и замразени. Нашето ноу-хау съчетава строгостта на индустриалните процеси и вкуса на рецептите, разработени с уважение към занаятчийските ценности и изисквания. Ежедневното внимание, което отделяме на производството на нашите продукти, ни позволява да осигурим на нашите клиенти уникален вкус и постоянство в качеството. С разнообразие от формати и грамажи, нашите продукти са също така напълно адаптирани към различните пазари: GMS, търговско обществено хранене и специализирани мрежи за хлебарство и сладкарство.
Историята на създаването на Bercekız Servet сладкарство датира от 80-те години. През тези години, докато търгуваше с локуми, основателят ни Сервет Ердоган решава през 1987 година да създаде малка фабрика, за да произвежда по-качествени и различни вкусове. Тази производствена одисея, започнала по този начин, продължава до днешния ден с нарастващи вкусове и разнообразие. Внимателно следените етапи...
... изисквания на професионалистите и потребителите. Ванилията (известна и като „подводно“) е освежаващ традиционен десерт, който се сервира с лъжица сладко, пълна с ванилия, потопена в чаша студена вода. Сладкия вкус, меката текстура и естествения аромат на ванилията могат да задоволят и най-взискателния потребител. Лукумите са подходящи за придружаване на кафе и чай, да се предлагат на различни събития (сватби, кръщенета и др.), дори и като лек десерт след хранене. Вкусът им е...
... занаятчийска обработка, предадена ни от най-древните сицилиански сладкари. Ние сме постоянно ангажирани да осигурим свежест, качество и вкус, основни характеристики, които само внимателната и прецизна обработка на продукта може да гарантира: от избора на съставките до тяхното замесване, до печенето, ние се грижим за всеки един детайл и всяка фаза на обработката, без да пропускаме нищо. Нашите сладкарски...
... ресторантьорството. Сладкарство и висша неаполитанска сладкария, пържени храни, закуска, риба, месо, пълнени пасти, до безглутенови храни: широка гама от вкусни ръчно изработени изделия, за да задоволим всеки вкус. През 2020 година Групата реализира своя онлайн магазин, позволявайки на всички доставка до дома.
... постоянно разширяване и обновление. Изследване и развитие на персонализирани продукти и услуги за трети лица. Гамата включва замразени и сухи храни с вкус, подобен на традиционните, по консистенция, вкус, вид и аромат. Разпределение на територията на Италия чрез собствени средства или партньори. Възможност за демонстрации, кулинарни шоута, уроци и теоретично-практическа кулинарна школа в собствената...