...Ние сме професионален мелничар, разположен в Чешката република. С патентована технология за смилане можем да предоставим фино пълнозърнесто брашно от елда и много други видове. Смелим според стандартите на RAW, при температура под 40°C = студено смилане, уникален метод за запазване на хранителните вещества, аромата, цвета и най-важното - ензимите, които са изключително важни за перфектните резултати при смесване на тесто. Ние смелим само безглутенови суровини (ориз, боб, леща и др.). Не се колебайте да запитате за повече информация.
...Брабендер Фаринографът определя водопоглъщането на брашно и реологичните свойства на тестото. Той отговаря на ключови национални и международни стандарти като ICC, AACCI и ISO. Осигурява увереност в качеството на зърно, брашно и тесто в цялата верига на стойността с универсално признат език: Брабендер/Фаринографски единици (BU/FU).
... тенденция да изсъхва веднага след готвене.
Нашите референции започват от основа, съставена от:
мляко, яйца, брашно, сол, пипер, както и свинска мас, за да се подобри слоестата структура.
От нашите основи на Crefole sfogliate подготвяме различни референции: интегрални Crefole sfogliate, Crepole с тесто от полента, интегрални Crefole sfogliate, Crefole sfogliate от спелта.
От тях произлизат и нашите вкусни закуски: Crefolini и Crepolini.
... брашно, Захар, Слънчогледово масло)
Съхранение: Да се съхранява на сухо и на хладно място
Декларация за хранителна стойност за: 100 г
Енергия: 2241 кДж (537 ккал)
Мазнини: 34 г
Наситени мастни киселини: 5,7 г
Въглехидрати: 52 г
от които Захари: 30 г
Протеини: 5,3 г
Сол: 0,30 г...
...Рецептата за тази торта заменя традиционните съставки за торта – масло и олио – с мазнината, която се съдържа в разбитата сметана. Със своето влажно тесто и разтапяща се текстура, тя със сигурност ще ви накара да искате още. Можете да използвате разнообразие от плодове по ваш избор, за да направите разбитата сметана по-вкусна.
1 чаша масло без сол на стайна температура
2 1/2 чаши захар
6 яйца на стайна температура
3 чаши универсално брашно
½ чаена лъжичка кошерна сол
1 чаша тежка сметана за разбиване
2 чаени лъжички ванилов екстракт...
...Проектиран за производство на хляб с висока хидратация (70-90% вода).
Поради специалния си процес: твърдо брашно, важен период на почивка, по-малко увреждане при рязане и др., позволява производството на хляб с високо качество и различни форми.
TXA-MAN-ROLL разполага с "мултиролер", който ламинира и разпределя парчето тесто, придавайки на тестото допълнителна сила от 40-50%. Събирането на продукта, вече нарязан и оформен, е ръчно.
Видове хляб: класическата "чиабата" във всичките й форми: бастон, багета, рустик с остри краища, мини и др.
...Капацитет: 100-500 кг/ч
Количество слоев тесто: до 288
Суровини: брашно
Източник на енергия: електричество
Контролна система с контролер и ТАЧСКРИН
Ключови характеристики на производствената линия:
- предвидена е автоматизирана система за дозиране на суровини
- широка гама от продукти, предоставена от сменяеми единици на формовъчната машина:
подаване на течна пълнеж
поръсване с захар...
... на закваска за бира и квас, за печене на меденки и бисквити. Но основният продукт винаги е бил хлябът, който се пече от традиционно или кремообразно тесто.
Хранителна стойност в 100 г от продукта:
Протеини: 9 г
Мазнини: 1.7 г
Въглехидрати: 61.5 г
Енергийна стойност: 300 ккал.
...НИЕ СМЕ ИЗНОСИТЕЛ НА ПЕЧИВНИ ПОМОЩИ И ВСИЧКИ ОСНОВНИ ХРАНИ ОТ ТУРЦИЯ, КАКТО СЛЕДВА:
Печивни помощници
Брашно и нишесте
Смески за торти
Десерти
Помощници за тесто
Подобрители на вкус
Супи
Инстантно кафе
Лешников крем
Професионални продукти
Тахини и халва...
...Специално пшенично брашно за пица, с неговото съдържание на глутен, осигурява цялата необходима еластичност за приготвяне на вашето тесто за пица.
То намалява проблема с изгорялото брашно във фурната и подобрява външния вид и вкуса на вашите пици.
...{"It releases a leavening gas from the baking soda when mixed with flour. This results in fine grains in the resulting leavened dough for baking.":"Той освобождава втасващ газ от содата за хляб, когато се смеси с брашно. Това води до фини зърна в полученото втасано тесто за печене.","Chemical application and strengths:":"Едно от най-популярните приложения на монокалциевия фосфат е като втасващ...
...Ечемичните флейки са подходящи за гарниране на печива. В контекста на брашното, флейките влияят на структурата и добива на тесто на хляб и печива, освен на вкуса.
...Съставки: пшенично брашно, захар, масло, яйца, захаросани лимонови кори, набухвател, натурален лимонов аромат, сол. Палетът е сух бисквит от маслено тесто. Той е дебел, около 1,5 см, и съдържа средно 20 % масло, както и ванилова захар. Името му произлиза от играта с палети, чиито метални елементи имат формата на бисквита.
...Използването на професионалната машина за производство на прясна паста е на разположение на всеки, тя прави всичко сама; просто трябва да добавите съставките и за няколко минути пастата е готова в желаните видове и формати.
След като изсипете яйца, брашно и вода в купата, машината автоматично замесва за около 5 мин., след което започва формоването.
Машината вече е налична в много ресторанти...
...Слънчогледовото обезмаслено брашно е друго име за слънчогледовото мелено брашно. Това е нашият основен продукт от разтворителна екстракция, при която извличаме масло от слънчогледовото брашно.
То е богато на хранителни вещества и е отличен избор за фураж за всички видове животни.
ПАРАМЕТРИ - ХАРАКТЕРИСТИКИ
Протеин - 28 до 30%
Влага - 12% Макс
Влакна - 17% до 20%
Пясък и/или Силика - 2% Макс...
... подправки, такъв какъвто обичаме да споделяме.
Първо работим меда с подправките и ръжено и пшенично брашно, за да образуваме основно тесто. След това добавяме пресни яйца и щипка масло от нашия регион за мекота и запазване.
След като сме дозирали хлябовете с подправки в техните дървени форми, произведени в ЛоиреШер, следва бавно и нежно печене.
След това идва заслуженото почивка за нашите хлябове с подправки, които след добра нощ ще бъдат опаковани и изпратени.
Нетно тегло: 150г
Опаковка: прозрачна торба
Срок на производство: 15 дни...
...Твърдата пшеница е сорт пролетна пшеница, който обикновено се смилат на семолина и се използва за приготвяне на паста. Може също да се смели на по-фино брашно и да се използва за приготвяне на хляб или тесто за пица.
...Кой иска да пече бисквити и да ги раздава? Всички съставки, необходими за приготвянето и сервирането на вкусни бисквити, са налични в този красив комплект миксер. Комплектът съдържа един цветен миксер с бъркалка, която наистина може да се върти, една чиния с бисквити, една купа за тесто, две половинки яйца, едно шишенце мляко, един пакет захар и един пакет брашно.
Това ще бъде прекрасно печене...
...25 KG Kraft Bag. Предназначение Смес за хляб Sudem (10 кг), съставката мая (за хлебчета 300 г, за големи хлябове 400 г) и вода (6 литра) се смесват, за да се получи тесто. Температура на тестото 25-27 °C, замесване 10 минути бавно, 7 минути бързо. За 1. Ферментация 15 минути (на плота). За 2. Ферментация, отнема 30 минути за ферментация. Пече се 30-35 минути. 1 година съхранение на хладно и сухо място.
...Вкусни гурме панетони с оригинални съставки и най-високо качество. Нашето тесто е резултат от спонтанна ферментация на пшенично брашно, вода, мляко и плодове. Закваската, която използваме, съдържа много високо количество микроорганизми, които се размножават, стимулирайки оптимална ферментация, която може да елиминира всякакви патогенни микроби. След 72 часа усилена работа се получава меко и...
... образува гумена свързваща структура, подобна на рожковото брашно или гуарово брашно. Освен това, LeinPRO Organic FM е изключително силен емулгатор. Затова е подходящ като заместител на яйца в майонеза и като заместител на цели яйца и яйчен прах в печива като бриош, бисквитно тесто и мъфини. Във вегански заместители на месо, свързването на LeinPRO в сътрудничество с нашия FavaPRO 25 прави използването на метилцелулоза излишно и ненужно.
На склад: Германия
Произведено в: Германия
Чанта: 25кг
Палета: 600кг...
...Нови пристигания в категорията на бисквитите, за да увеличим избора на тези, които търсят безглутенови вегански опции. Безглутенови бисквити, ароматни, леки и вкусни, обогатени с какао и бадеми, без лактоза и яйца.
Приготвени ръчно с тесто на основата на оризово брашно, царевично нишесте и захар с добавка на растителни фибри.
Налични в удобни порции от 38 г или в опаковки от 150 г.
... хляба, смлян
Подправка за хляб, която обогатява всеки хляб.
Особено в днешно време много хора отново откриха печенето на хляб.
Печенето на хляб не е трудно и с малко специално нещо, нашият подобрител на хляба, можете да получите и типичния оригинален вкус.
Тази подправка за хляб е универсална и с нея можете да обогатите простото тесто за бял хляб или да придадете допълнителен вкус на силен и тъмен пълнозърнест хляб.
Също така, подправката е истинско обогатяване и за специални брашна като, кестеново, нахутено, лещено, елдово, теф, соево брашно и др.
...Суровият хляб е един от най-старите видове тесто в света. Още преди 4000 години египтяните ферментирали зърнена каша в суров хляб за приготвяне на пухкави питки.
Lecker’s Bio Vollkorn Sauerteig придава на всички смесени и пълнозърнести хлябове отлична структура и пълен, свеж вкус. И това не е случайно.
• 100% ръжено пълнозърнесто брашно от контролирано биологично земеделие
Съставки: Bioland РЪЖЕНО пълнозърнесто брашно*
*= от контролирано екологично производство
Алергени: Глутен
Вегетарианско: Да
Веган: Да...
...Без аромати и оцветители, тяхното натурално фуражно тесто на основата на малиново пюре ще ви напомни за добрия вкус на детството, като същевременно запазва хрупкавостта на бисквитката!
Съставки: Оризово брашно, глюкозен сироп, малиново пюре 17 %, царевично брашно, тръстиков захар, пълнозърнесто оризово брашно, концентриран лимонов сок, желатин: Пектин
Следи: Соеви продукти, Мляко, Ядки, Фъстъци...