...Оризово брашно. Безглутенова храна. За приготвяне на тесто без свързващи вещества. - Оризово брашно.
Безглутенова храна.
За приготвяне на тесто без свързващи вещества.
Без добавени консерванти.
...ОБЛЕАС, ПРИГОТВЕНИ С ВЕГЕТАЛНА МАРГАРИНА И ПРЕМИУМ ПШЕНИЧНО БРАШНО.
ПОДХОДЯЩИ ЗА ПЕЧЕНЕ ИЛИ ПЪРЖЕНЕ. ОПАКОВАНИ СА ПО ДУЗИНА В БЛИСТЕРИ С РАЗДЕЛИТЕЛИ.
СРОК НА ГОДНОСТ: ШЕСТ МЕСЕЦА В ЗАМОЗИЛНИ УСЛОВИЯ ПРИ -18ºC.
ИЗПРАЩАТ СЕ В КУТИЯ ПО 16 ДУЗИНИ.
РАЗМЕР 14 СМ ДИАМЕТЪР - ТЕГЛО ПО ДУЗИНА 450 ГР.
ИЗПРАЩАНИЯ ДО ЦЯЛА ЕВРОПА.
...Проектиран за производство на хляб с висока хидратация (70-90% вода).
Поради специалния си процес: твърдо брашно, важен период на почивка, по-малко увреждане при рязане и др., позволява производството на хляб с високо качество и различни форми.
TXA-MAN-ROLL разполага с "мултиролер", който ламинира и разпределя парчето тесто, придавайки на тестото допълнителна сила от 40-50%. Събирането на продукта, вече нарязан и оформен, е ръчно.
Видове хляб: класическата "чиабата" във всичките й форми: бастон, багета, рустик с остри краища, мини и др.
...Вкусни гурме панетони с оригинални съставки и най-високо качество. Нашето тесто е резултат от спонтанна ферментация на пшенично брашно, вода, мляко и плодове. Закваската, която използваме, съдържа много високо количество микроорганизми, които се размножават, стимулирайки оптимална ферментация, която може да елиминира всякакви патогенни микроби. След 72 часа усилена работа се получава меко и...
... всички топчета тесто на пазара са тестени топчета за хлебопекарство, които имат тегло и форма за приготвяне на пица. Поради това, че не са проектирани за пица, професионалистите ги отхвърлят. Thinkingfoods е създала "Единственото професионално топче тесто за пица" 100% натурално с квас, манитобска брашно и зехтин екстра върджин. Резултатът: - Автентичен и занаятчийски вкус - Персонализиран и по мярка продукт - Изгоден, последователен и професионален.