Германия, Bad Bentheim
... популярност, производството на киноа нараства всяка година, но не достатъчно, за да отговори на търсенето. Цената на киноа затова е повече от утроена през последните 15 години. Хранителни стойности на киноа Киноа е богата на следните хранителни стойности: протеини, хранителни влакна, различни витамини от група B, магнезий, фосфор и манган. Многофункционална употреба Брашното от киноа може да се използва в много различни ястия. То е изключително подходящо за печене на хляб, сладкиши и други вкусни печива. Например, направете тесто за торти, вафли и палачинки. При печене или готвене ...
Германия, Köln
...Нашето SUNGRANO пшенично брашно предлага най-високо качество и отговаря на всички европейски стандарти. На разположение са общо четири сорта, с които могат да се покрият множество приложения. SUNGRANO пшенично брашно е висококачествен източник на фибри от устойчиво екологично производство.
Германия, Oyten
...Ароматно био брашно от нахут, произведено от непечени нахут. При готвене и печене, био брашното от нахут обогатява разнообразни ястия по вкусен начин. То има важно място в ориенталската кухня и идеално свързва супи или сосове. За приготвяне на палачинки, тесто за пица, кюфтета и като добавка в теста за хляб и сладкиши, брашното от нахут е ценна съставка. При печене, до 25% от зърненото брашно...
Германия, Schlüsselfeld
...Нашето ядливо тесто за бисквити за частни марки се произвежда от висококачествени хранителни съставки и не съдържа яйца, набухватели или сурово брашно. Безопасно за консумация и идеално за печене, нашето ядливо тесто за бисквити се представя като функционално хранителен снак, който е "по-добър за теб".
Германия, Duisburg
...Брабендер Фаринографът определя водопоглъщането на брашно и реологичните свойства на тестото. Той отговаря на ключови национални и международни стандарти като ICC, AACCI и ISO. Осигурява увереност в качеството на зърно, брашно и тесто в цялата верига на стойността с универсално признат език: Брабендер/Фаринографски единици (BU/FU).
Съответстващи продукти
Brabender FarinoGraph
Brabender FarinoGraph
Германия, Badenweiler
...Смес от оризово брашно за теста с мая като хляб, хлебчета и тесто за пица...
Германия, Hamburg
...Ечемичните флейки са подходящи за гарниране на печива. В контекста на брашното, флейките влияят на структурата и добива на тесто на хляб и печива, освен на вкуса.
Германия, Berlin
...Слънчогледовото обезмаслено брашно е друго име за слънчогледовото мелено брашно. Това е нашият основен продукт от разтворителна екстракция, при която извличаме масло от слънчогледовото брашно. То е богато на хранителни вещества и е отличен избор за фураж за всички видове животни. ПАРАМЕТРИ - ХАРАКТЕРИСТИКИ Протеин - 28 до 30% Влага - 12% Макс Влакна - 17% до 20% Пясък и/или Силика - 2% Макс...
... хляба, смлян Подправка за хляб, която обогатява всеки хляб. Особено в днешно време много хора отново откриха печенето на хляб. Печенето на хляб не е трудно и с малко специално нещо, нашият подобрител на хляба, можете да получите и типичния оригинален вкус. Тази подправка за хляб е универсална и с нея можете да обогатите простото тесто за бял хляб или да придадете допълнителен вкус на силен и тъмен пълнозърнест хляб. Също така, подправката е истинско обогатяване и за специални брашна като, кестеново, нахутено, лещено, елдово, теф, соево брашно и др.
Германия, Wörrstadt
...Суровият хляб е един от най-старите видове тесто в света. Още преди 4000 години египтяните ферментирали зърнена каша в суров хляб за приготвяне на пухкави питки. Lecker’s Bio Vollkorn Sauerteig придава на всички смесени и пълнозърнести хлябове отлична структура и пълен, свеж вкус. И това не е случайно. • 100% ръжено пълнозърнесто брашно от контролирано биологично земеделие Съставки: Bioland РЪЖЕНО пълнозърнесто брашно* *= от контролирано екологично производство Алергени: Глутен Вегетарианско: Да Веган: Да...
Германия, Waldstetten
... правилата и изкуството на хранителната индустрия. Това започва още с композицията на нашето тесто за пица, което се състои от предварително тесто и по-късно добавено прясно тесто, на които – напълно "немодерно" – се дава по един цял ден за почивка, защото вкусът и удоволствието от храненето не могат да се подчинят на бързината на производството на конвейер. Разбира се, че нашето брашно идва от...
Германия, Hamburg
...нишесте и нишестени продукти - Ръкомер за тесто - NIR уред за анализ на брашно, зърно, фуражи и хранителни продукти - Измерване на обема на хляб, хлебни изделия, бисквити и много други продукти. - Системи за анализ на текстура - Система за анализ на единични зърна за определяне на твърдостта и равномерността - Лабораторни мелници Тези продукти намират приложение в следните индустрии: - Събиране...
... машини за рязане ► Машини за пресяване на брашно ► Месачки и повдигачи ► Планетарни миксери ► Машини за нарязване на остатъчен хляб ► Машини за разделяне и оформяне на тесто ► Устройства за смесване и дозиране на вода ► Оформящи маси JÜRGEN PETERS Maschinen und Anlagentechnik предлага също така фурни и охладителна техника.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play