... популярност, производството на киноа нараства всяка година, но не достатъчно, за да отговори на търсенето. Цената на киноа затова е повече от утроена през последните 15 години.
Хранителни стойности на киноа
Киноа е богата на следните хранителни стойности: протеини, хранителни влакна, различни витамини от група B, магнезий, фосфор и манган.
Многофункционална употреба
Брашното от киноа може да се използва в много различни ястия. То е изключително подходящо за печене на хляб, сладкиши и други вкусни печива. Например, направете тесто за торти, вафли и палачинки. При печене или готвене ...
...Нашето SUNGRANO пшенично брашно предлага най-високо качество и отговаря на всички европейски стандарти. На разположение са общо четири сорта, с които могат да се покрият множество приложения. SUNGRANO пшенично брашно е висококачествен източник на фибри от устойчиво екологично производство.
...Ароматно био брашно от нахут, произведено от непечени нахут. При готвене и печене, био брашното от нахут обогатява разнообразни ястия по вкусен начин. То има важно място в ориенталската кухня и идеално свързва супи или сосове. За приготвяне на палачинки, тесто за пица, кюфтета и като добавка в теста за хляб и сладкиши, брашното от нахут е ценна съставка. При печене, до 25% от зърненото брашно...
...Нашето ядливо тесто за бисквити за частни марки се произвежда от висококачествени хранителни съставки и не съдържа яйца, набухватели или сурово брашно. Безопасно за консумация и идеално за печене, нашето ядливо тесто за бисквити се представя като функционално хранителен снак, който е "по-добър за теб".
...Брабендер Фаринографът определя водопоглъщането на брашно и реологичните свойства на тестото. Той отговаря на ключови национални и международни стандарти като ICC, AACCI и ISO. Осигурява увереност в качеството на зърно, брашно и тесто в цялата верига на стойността с универсално признат език: Брабендер/Фаринографски единици (BU/FU).
...Ечемичните флейки са подходящи за гарниране на печива. В контекста на брашното, флейките влияят на структурата и добива на тесто на хляб и печива, освен на вкуса.
...Слънчогледовото обезмаслено брашно е друго име за слънчогледовото мелено брашно. Това е нашият основен продукт от разтворителна екстракция, при която извличаме масло от слънчогледовото брашно.
То е богато на хранителни вещества и е отличен избор за фураж за всички видове животни.
ПАРАМЕТРИ - ХАРАКТЕРИСТИКИ
Протеин - 28 до 30%
Влага - 12% Макс
Влакна - 17% до 20%
Пясък и/или Силика - 2% Макс...
... хляба, смлян
Подправка за хляб, която обогатява всеки хляб.
Особено в днешно време много хора отново откриха печенето на хляб.
Печенето на хляб не е трудно и с малко специално нещо, нашият подобрител на хляба, можете да получите и типичния оригинален вкус.
Тази подправка за хляб е универсална и с нея можете да обогатите простото тесто за бял хляб или да придадете допълнителен вкус на силен и тъмен пълнозърнест хляб.
Също така, подправката е истинско обогатяване и за специални брашна като, кестеново, нахутено, лещено, елдово, теф, соево брашно и др.
...Суровият хляб е един от най-старите видове тесто в света. Още преди 4000 години египтяните ферментирали зърнена каша в суров хляб за приготвяне на пухкави питки.
Lecker’s Bio Vollkorn Sauerteig придава на всички смесени и пълнозърнести хлябове отлична структура и пълен, свеж вкус. И това не е случайно.
• 100% ръжено пълнозърнесто брашно от контролирано биологично земеделие
Съставки: Bioland РЪЖЕНО пълнозърнесто брашно*
*= от контролирано екологично производство
Алергени: Глутен
Вегетарианско: Да
Веган: Да...
... правилата и изкуството на хранителната индустрия.
Това започва още с композицията на нашето тесто за пица, което се състои от предварително тесто и по-късно добавено прясно тесто, на които – напълно "немодерно" – се дава по един цял ден за почивка, защото вкусът и удоволствието от храненето не могат да се подчинят на бързината на производството на конвейер. Разбира се, че нашето брашно идва от...
...нишесте и нишестени продукти
- Ръкомер за тесто
- NIR уред за анализ на брашно, зърно, фуражи и хранителни продукти
- Измерване на обема на хляб, хлебни изделия, бисквити и много други продукти.
- Системи за анализ на текстура
- Система за анализ на единични зърна за определяне на твърдостта и равномерността
- Лабораторни мелници
Тези продукти намират приложение в следните индустрии:
- Събиране...
... машини за рязане
► Машини за пресяване на брашно
► Месачки и повдигачи
► Планетарни миксери
► Машини за нарязване на остатъчен хляб
► Машини за разделяне и оформяне на тесто
► Устройства за смесване и дозиране на вода
► Оформящи маси
JÜRGEN PETERS Maschinen und Anlagentechnik предлага също така фурни и охладителна техника.