...W: 120 - 130. Тип '00' брашно, получено от подбрани италиански и европейски зърна. Идеално за бързи теста. Позволява получаването на хрупкаво и вкусно тесто. Препоръчва се за всички приготвяния на основата на тесто: тарталети, сладки, канестрели и малка сладкарска продукция, сухи бисквити, вафли.
10КГ...
... тенденция да изсъхва веднага след готвене.
Нашите референции започват от основа, съставена от:
мляко, яйца, брашно, сол, пипер, както и свинска мас, за да се подобри слоестата структура.
От нашите основи на Crefole sfogliate подготвяме различни референции: интегрални Crefole sfogliate, Crepole с тесто от полента, интегрални Crefole sfogliate, Crefole sfogliate от спелта.
От тях произлизат и нашите вкусни закуски: Crefolini и Crepolini.
...Използването на професионалната машина за производство на прясна паста е на разположение на всеки, тя прави всичко сама; просто трябва да добавите съставките и за няколко минути пастата е готова в желаните видове и формати.
След като изсипете яйца, брашно и вода в купата, машината автоматично замесва за около 5 мин., след което започва формоването.
Машината вече е налична в много ресторанти...
...Нови пристигания в категорията на бисквитите, за да увеличим избора на тези, които търсят безглутенови вегански опции. Безглутенови бисквити, ароматни, леки и вкусни, обогатени с какао и бадеми, без лактоза и яйца.
Приготвени ръчно с тесто на основата на оризово брашно, царевично нишесте и захар с добавка на растителни фибри.
Налични в удобни порции от 38 г или в опаковки от 150 г.
...Фокачата Бaresе се получава от тесто, състоящо се от следните висококачествени суровини: смляна твърда пшеница, брашно от мека пшеница, соев лецитин, зехтин, олио от слънчогледови семена, сол, бирена мая, вода, подобрител. Съдържа глутен и соя.
Подправки: чери домати от хълмовете, черни маслини, риган.
Изработена ръчно, опакована в ATM и поставена в пластмасово фолио за храни.
...Избор на брашна, произведени от Mulino Denti. Брашна с различни характеристики за различни нужди. Кратко тесто, сладкарски изделия и закуска, големи втасали продукти. Брашно за неаполитанска пица.
... за производни на бобови култури, синтез (бордоска смес, гипс, калциеви фосфатни соли…), вулканизация, химическа модификация на нишесте…
Turbo-Гранулатор за агломерация, произвеждаща компактни, устойчиви, свободно течащи, сферични частици.
Turbo-Замесвачка за всякакво производство на тесто.
Turbo-Готвач за производство на ньоки, сосове, кремове, месни или зеленчукови пълнежи...
Turbo...