...Тази коледна хартиена чанта е с подходящия размер за кутии с шоколад. Вашите клиенти ще бъдат доволни от малкия си подарък, а продажбите ви ще се увеличат мигновено!
Франция, Le Sen
...В парфюмерията или в продуктите за хигиена, той придава истински нотки на черен шоколад с дървесни нюанси в началото. Забележителен в комбинация с пачули в ориенталските акорди. Аромати Този "гурмански" продукт поддържа и заобля нотките на какао, ванилия, кафе или пралине. С автентична нотка, той може да се използва за ароматизиране или подобряване на вкуса на хлебни изделия, сладоледи, бонбони, млечни продукти или алкохолни напитки като "Бренди". Козметика Този продукт се използва рядко в козметични продукти.
Франция, Chassant
...) без недостатъците: премахва петната от тъканите, без да ги избелва и не уврежда влакната, без мирис е и не отделя хлор в околната среда. Той е биоразградим. Можете да го използвате в пералня, за накисване и с пулверизатор. Той премахва особено петна от: чай, кафе, вино, сос, плодове, доматен сос, шоколад, кръв, урина, пот, трева, пръст, дървесна смола, прополис, розови листенца, всички петна с органичен произход (храна, природа, хора, животни), ... Oxy'clear е идеалното допълнение за ПЕРАЛНИТЕ ТОПКИ и ПЕРАЛНИТЕ ОРЕХИ. Стандартно тегло: 500 г / 1 кг / 5 г...
Франция, Clichy
...Какаовото масло е естествена мазнина, извлечена от какаовите зърна (Theobroma cacao), същия плод, използван за производство на шоколад. То е известно със своята мека текстура, ниска температура на топене и лек шоколадов аромат. Какаовото масло се използва широко в хранителната, козметичната и фармацевтичната индустрия.
Съответстващи продукти
Какаово масло
Какаово масло
Други Продукти
Обелени кашу
Обелени кашу
Франция, Saint-Gaudens
...Сел детергент Избелва и премахва С активен кислород Френско производство Перкарбонатът на натрие е мощен многофункционален почистващ препарат и детергент. Активен при контакт с вода от 30°C. Без хлор, без фосфати, без консерванти, произведен от водороден пероксид и натриев карбонат. Много ефективен срещу вградени и упорити петна. Премахва всички органични петна: кръв, чай, кафе, вино, шоколад...
Франция, Grasse
Седалище в Грас, световната столица на аромати и парфюми, Sélectarôme е производител на хранителни аромати от над 30 години. Ние предлагаме над 3000 референции на аромати под формата на течности или прах, и също така сме разработили гама от сертифицирани био аромати. Предлагаме и гама от аромати, специално проектирани за e-liquides за електронни цигари в съответствие с действащото законодателство.
Франция, Saint Emilion
... ENTHUSIAST : 93/100 «Произведен от най-старите лозя на това имение, това е зрело и концентрирано вино. Отлежавало е 18 месеца в бъчва, развило е мощен печен и подправен характер, който все още доминира днес. Но с яркия плод и силната киселинност, то ще се развие в впечатляващо вино.» J. SUCKLING : 93-94/100 :«Това е великолепно вино с нотки на шоколад и черни плодове. Средно тяло и на плода...
Франция, Bellême
... сапунът на студено Шоколад не е нагряван, той е внимателно оставен да отлежи в продължение на един месец и по този начин запазва свойствата и ползите на всички свои съставки. Органичното масло от Какао: Органичното масло от Какао е антиоксидантно (против стареене), подхранващо и защитно.
Франция, Bessenay
...Сапунът с ценни масла Шоколад е съвършеният уютен и гурме сапун! Обогатен с карите, какаово масло и оцветен с чисто какаово прах, този сапун, изработен на ръка чрез студена сапонификация, е деликатно ароматизиран с етерично масло от сладък портокал*. Тегло: 100 грама...
Франция, Paris
...например с тоник, лайм и лед като "хибискусов спритц". Подходящите винени комбинации са шоколад, смокини, орехи и козе сирене. Алтернатива на Aperol Spritz - без алкохол. Перфектни подаръци за Великден и Коледа, особено за бременни жени, кърмещи майки и бебешки душове. Нетно тегло: 800 г Обем: 500 мл...
Франция, Saint-Pee-Sur-Nivelle
...La Begibeltz, нашето тъмно бира, е най-новото попълнение в семейството IXO. С красив тъмен цвят с рубинени отблясъци, тя разкрива тостирани аромати на кафе и шоколад с кремообразен вкус на кафе. Това е гурме бира с характер и много добра кръглост. С дълбокия си цвят и богати ароматни нотки, тази бира няма да ви остави безразлични и ще се хареса особено на любителите на специални бири.
Франция, Charmes
...Ароматната свещ с шоколад и фъстъци е ръчно изработена свещ, напълно съставена от слънчогледов восък. Много изненадваща с реализма си, тя е истинска илюзия на десерт в стъкленица. Тя ще обогати вашия интериор с уютна атмосфера благодарение на своята апетитна визия с шоколад и фъстъци, напомняща за сладостта на шоколадовите барчета с пълнеж, истинска наслада за затопляне на вашия дом. Осмелете се на уникална и изненадваща декорация! SKU: BOUCHOCAHUm Продължителност на разпространение: 30 ч...
Франция, Le Touquet-Paris-Plage
Chut YPTM е лидер в международната търговия и дистрибуцията, обслужващ централите за покупки GD и търговските точки на всички марки. С 17 години опит, ние предлагаме пълен набор от услуги: - Международно източване на качествени продукти с най-добрите цени във Франция. - Персонализирано съдействие от многоезични експерти в международната търговия. - Внос на Продукти от Голямо Потребление (PGC) и Б...
Франция, Rungis
...Нова формула без диоксид на титана. Подобрена стабилност при всички pH нива на пяната. Готова за употреба гореща глазура с вкус на бял шоколад, идеална за пълно глазиране на вашите десерти и добра устойчивост на декорации.
Франция, Cesson-Sevigne
...Избор от първокласна ванилия от Мадагаскар, нашата черна ванилия TK се отличава с червеникаво-кафява окраска и съдържание на влага. Открийте уникална алтернатива на гурме черната ванилия с този изключителен и търсен ингредиент. Цвят: Тъмно червеникав до черен Текстура: Гладка, влажна, леко маслена Аромат: Ясен вкус на ванилия и черен шоколад Размер: 18-22 см дължина Тегло: 3-5 г на шушулка Съдържание на влага: 28-33% Съдържание на ванилин: 1.6% до 2.4%...
Франция, Tassin-La-Demi-Lune
...Прахът от бохемска маслина или прахът от синджид е прах, получен от плода на бохемската маслина, произведен по традиционен начин. Той е натурален и не съдържа консерванти или добавки. Този прах придава и киселинна нотка на вашите сладкиши. В Иран и Афганистан този прах често се комбинира с шоколад. Този прах е много добра алтернатива на пшеничното брашно. Следователно е идеален за безглутенови, веган и вегетариански диети.
Франция, Paris
...перфектна за пиене в добра компания. Коледна картичка, изработена от дърво с изрязано текстово послание. Комплектът е представен в индивидуална кутия от картон с крафт завършек, маркирана Premium Gourmet. Чаша от керамика 350 мл. Пакетчета чай, 15 броя. Буркан мед 50 г. Плочка шоколад 40 г. Реф: 2706...
Франция, Pégomas
Компанията GAZIGNAIRE е производител от 1865 г. на концентрирани ароматични екстракти и натурални или биологични аромати, със специализация в производството на екстракти от ванилия, екстракти от какао, екстракти от кафе, екстракти от тонка боб. От повече от век нашите продукти се изнасят по целия свят за нашите клиенти от ароматната индустрия, агро-хранителната промишленост, козметиката или дистри...
Франция, Lyon
...Кафето Rugali е специално кафе от Руанда, по-точно от региона Нямашеке. Този регион е известен с производството на кафе с високо качество, оценявано за сложните си аромати и характерната си сладост. Кафето Rugali се отглежда на средни до високи надморски височини, което допринася за развитието на уникалните му вкусови характеристики. Често се описва с нотки на червени плодове, карамел, шоколад и понякога дори цветя, с ярка киселинност и балансирана сладост. Процеси налични: Измит, Мед Вид: Арабика Надморска височина: 1550 м до 1800 м Аромати: Слива, винен, цветен, интензивен Регион: Нямашеке...
Франция, Vallauris
...Eau de Parfum Ванилов Парфюм - Източен 5ml Връхни Ноти Бергамот - Мандарин Сърдечни Ноти Плод на Страстта - Праскова - Кайсия Базови Ноти Пачули - Ванилия - Шоколад - Карамел...
Франция, Yssingeaux
...Какао Ванилия, какаов Кафе Карамел/Курсé/Много печено Капучино Карамел Мляко/Масло Шоколад С нотка на какао, меден Крем брюле Клен Малц Кестен Мед Калисон Нуга Пралине Лешник, карамел Трюфели Какао, крем Патисерски нотки: Тарт Татен, Тарт Меренга-Лимон Ванилия, екстракти от ванилия, ванилия от произход...
Франция, Camphin En Carembault
... виждани: истински шоколадови парченца и бял шоколад, които само чакат да се разтопят в чашата ви. А ако ъглите все още не са достатъчно закръглени за вас, деликатен щрих от кокос допълнително омекотява всичко, за да предложи една от най-успешните смеси. Стил: 20 пакетчета по 2г Време за запарване: 4 мин Температура на запарване: 100°C/212°F Да се наслаждавате: Само горещо...
Франция, Appietto
...Картон, съдържащ 200 канистрели с лешници и шоколад, опаковани индивидуално. Тези вкусни малки корсикански бисквити ще бъдат идеалното допълнение към вашата кафе пауза. Индивидуалната им опаковка осигурява оптимално съхранение. Тегло: Картон от 1 кг 200 Съставки: Пшенично брашно, Захар, Слънчогледово масло, Лешник 8,5% Съхранение: Да се съхранява на сухо и далеч от топлина Декларация за хранителна стойност за: 100 г Енергия: 2056 kJ (490 kcal) Мазнини: 22 г Наситени мастни киселини: 4,0 г Въглехидрати: 65 г от които Захари: 28 г Протеини: 6,8 г Сол: 0,35 г...
Франция, Montenay
Основана през 1986 г., VIJAYA® е френска марка. Семейна компания, нашата пионерска в био сектора, е специализирана в вноса и разпространението на био сушени плодове. Vijaya избира най-вкусните сортове и размери, което придава на плодовете уникална мекота. Благодарение на над 35 години устойчиви отношения с производителите и партньорите си, Vijaya предлага продукти с постоянно качество и развива де...
Франция, Rungis
Специалист в областта на сушените плодове от 1982 г., нашата компания PALIMEX внася, преработва и опакова сушени плодове с най-високо качество в нашата фабрика, разположена на MIN в Рунжис. ▶ Нашата фабрика на MIN в Рунжис - На ваше разположение, на ваше обслужване! Разработихме през 2020 г. специфичен процес за печене на сушени плодове и подправяне. Умение, качество и иновации са нашите преди...
Франция, Malataverne
...Шоколадът с мляко е шоколад, който обикновено съдържа между 25 % и 40 % какао и какаово масло, мляко, обикновено под формата на мляко на прах, както и захар. Шоколадът с мляко е изобретен през 1875 г. от Даниел Питър в Веве, Швейцария. Как се произвежда шоколадът? Извличат се маслото, което е в течна форма, дезодорирано и излято в форми, и пресованата маса, която се счуква, за да стане какаова прах. Какаовата паста и какаовото масло, получени от пресоването, се смесват, за да получим шоколад. За черния шоколад се добавя захар; след това се добавя мляко на прах за шоколада с мляко.
Франция, Camaret Sur Aigues
Екипът: Амéно, това сме ние! Тибо Паян, арт директор в рекламна агенция и Арно Монин, логистичен директор в Лион и Марсилия. Двама приятели от семейства на винопроизводители, които се осмеляват да правят бира в страната на лозята. НАШИТЕ ЦЕННОСТИ - екологично отговорни: Нашите рецепти са разработени от био съставки. Като отглеждаме нашия хмел, ние сме автономни и намаляваме въглеродния отпечатък ...
Франция, Paris
... изключителен щрих към вашите кулинарни творения. За да я запазите, поставете я в херметически затворен съд в отделението за плодове и зеленчуци на хладилника. Оставете я за няколко минути на стайна температура, за да възвърне ароматичните и визуалните си качества. Външен вид: Шушулките са мазни, маслени, блестящи, гъвкави. Аромат и вкус: Шоколадова ванилия, интензивна и плодова. Използване: В настойка, крем, сладкарство, сладолед, йогурт, шоколад, солени и сладки рецепти.
Франция, Livry Gargan
...Пудинг (Шоколад) Код на продукта: 8101 Марка: Vesce Нетно тегло: 100g...

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play