С над 40 години опит в сектора, Bioaltech е лидер в областта на екологичните биотехнологии, ангажиран с разработването на иновационни и устойчиви решения.
Родена от страстта към естествените технологии, компанията се фокусира върху изключителните възможности на растенията и биоактивните съединения, произхождащи от водорасли, за подобряване на човешкото благосъстояние чрез естествени и авангардни ...
...Тази смес запазва интензивния и дълбок вкус на истинско италианско еспресо. Декофеинираното кафе Paranà е с висока смилаемост, има намалено съдържание на кофеин и включва висококачествени зърна арабика, обработени с един от най-добрите методи за декофеиниране. Резултатът е плътна и ядкова крема, с пълноценно карамелено аромa и нотки на шоколад и ванилия.
Рафел представлява най-доброто от сладкарските изделия на основата на кестени, получени чрез следване на стари и благородни рецепти, с помощта на иновационни методологии и напреднали техники, които запазват неизменени старите вкусове на най-добрата занаятчийска традиция.
Кестените на продуктите Рафел произхождат от най-добрите производствени райони в Италия: Пиемонт, Тоскана, Лацио, Калабрия, Камп...
...Кафето, отгледано от Карлос в неговата плантация в Хондурас, има доста богат ароматен и вкусов профил. Благодарение на 48 часа естествена ферментация, с това кафе можем да се насладим както на сладки нотки на млечен шоколад и карамел, така и на по-фруктови нотки на портокал и зелена ябълка. Експлозивна смес, която винаги остава балансирана с умерена киселинност.
Местоположение: Коркин, Копан
Финка: Карлос Естевес Мехия
Височина: 1450 – 1550 м над морското равнище
Варитет: Червен Катуай
Процес: Анаеробна ферментация 48 часа
Органолептичен профил: Портокал, бял шоколад, зелена ябълка и карамел...
...LICOR DE GINJA PASSIONALE предлага на небцето характерните аромати и ухания на плода, които са още по-изразени, ако ликьорът се консумира студен, но не замразен. Много ценен след хранене с дегустация на черен шоколад, отличен е и при смесване за приготвяне на аперитиви и коктейли.
...PANDORO CIOCCOLATO LAMPONE.
Традицията на Pandoro Balocco с плънка от шоколад с вкус на малини, поръсена със захарен какао.
КОНФЕКЦИЯ ОТ 12 БР
1 БР = EURO 3,50
1 ПАЛЕТ 12 КОНФЕКЦИИ ОТ 12 БР
СРОК НА ГОДНОСТ 30/04/ 2025
МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА 30 ПАЛЕТИ...
... загрява до температура 72°С.
След като контейнерите са напълнени, рикотата се прехвърля в камера за бързо охлаждане, за да се намали температурата до 2°С за много кратко време. Отлична на вкус, или изключително вкусна с добавка на шоколад, захар или ром. В кухнята може да се използва за приготвяне на много вкусни десерти или тартове, но също така и за вкусни солени ястия като равиоли и канелони, пълнени с рикота и спанак. Налична в термосалдена опаковка с тегло 0,150 кг при фиксирано тегло.
...Пиньолата месинезе е типична рецепта от сицилианската традиция, която се приготвя особено по време на празниците Коледа или Карнавала. Става въпрос за малки парчета тесто, които се пържат (или в някои случаи се пекат на фурна) и се глазурират, покривайки ги с две различни глазури - една бяла с вкус на лимон и една черна с тъмен шоколад. Двойната комбинация от цветове е една от задължителните характеристики за създаването на този десерт.
...Il Tuber Melanosporum VITT Prima Scelta е ценен черен трюфел с високо качество, подбран заради редовната си форма и интензивния аромат. С черна и брадавична кора и тъмен пулп, предлага сложен аромат, който напомня на влажна земя, шоколад и подправки. Тази категория е идеална за изискани ястия, където вкусът на черния трюфел трябва да блести. Трюфелите от Prima Scelta гарантират отлично равновесие между качество и цена, което ги прави отличен избор за готвачи и любители на кулинарията.
...Хрупкавият вкус на грисини среща най-добрия тъмен шоколад. Zulù е иновативната и удобна шоколадова закуска, предлагана в 6 индивидуални опаковки по 2 грисини. Достъпна е и в безглутеновата версия с оризови грисини.
...Кастелведере се занимава с производството на шоколад. Производството на шоколад е организирано на две линии, едната от които е автоматизирана, за да позволи по-голямо производство. Произвеждаме шоколад за всеки вкус, дори и в симпатични форми за Коледа и Великден.
В продажба в супермаркети, магазини, дистрибутори, бармани.
...Мисела Форте
Мисела 100% Робуста.
Тъмна и плътна крема.
Силна, решителна, упорита.
Тъмно печене.
Втората най-производена разновидност кафе в света след Арабика, сместа Форте се характеризира с интензивен и упорит аромат, плътен и с "шоколадов" вкус. Благодарение на тъмното печене, това е кафе с решителен и упорит характер... класическо неаполитанско еспресо.
Съставки: 99% кафе 1% аромат шоколад
Забележка: КАПСУЛИТЕ КАФЕ КОРТЕЗЕ СА СЪВМЕСТИМИ С МОДО МИО АРОМАТИЗИРАНИ И СЕ ПРОДАВАТ В ОПАКОВКИ ПО 10 КАПСУЛИ.
МИСЕЛА: ФОРТЕ
АРОМАТ: ШОКОЛАД...
...На носа е кремообразен с нотки на шери, черен шоколад и лека димна нотка от торф. На вкус е богат и сиропиран с нотки на карамел, малц, кедрово дърво и димящо послевкус. Финалът е здрав и сложен с пикантни нотки и шери.
Код: 00125
Категория: Уиски
Алкохолно съдържание: 43% об.
Държава: Шотландия...
Bio Mondo се предлага на международно ниво като предпочитан партньор между селското стопанство и индустрията за преработка в областта на висококачествените суровини, с особено внимание към Стевията и нейните производни.
През последните години Bio Mondo е установил директни и индиректни партньорства с основните производствени реалности в Италия, които отглеждат биологични или конвенционални култури...
...Нашите обелени и печени лешници са внимателно подбрани, за да гарантират максимално качество на храните. Разполагаме с BRCGS сертификат, който е необходим за износ на продуктите и за насърчаване на безопасността на храните в цялата верига.
Вкусната шоколадова обвивка прави нашите лешници с шоколад много апетитни.
Можете да използвате този продукт, за да приготвите съвременен сладкиш, тъй като е добра алтернатива на традиционните бонбони, или да ги хапнете като закуска сами или в комбинация с йогурт.
... използване при приготвянето на хранителни продукти, течности, полутечности и твърди вещества, благодарение на отличната си разтворимост.
Подходящо за приготвяне на напитки, сладолед, шоколад, хлебни изделия, паста и много други.
...Истинското изражение на италианското кафе Ристрето, смес от арабики
Сантош Бразилия, съпроводени от ценни арабики от Перу, излъчват
незабравим аромат на бадеми и черен шоколад; малките проценти
Робуста от Виетнам и изключителната робуста от Уганда, които съставят
тази смес, създават плътна крема, а пълното тяло придава
постоянен послевкус, правейки това кафе уникално и незабравимо изживяване за всички небца. Уникалната употреба на зърна от 18 повишава изключителното качество на продукта за тези, които наистина искат да се насладят на истинския италиански Ристрето.
...Капсулите CAFFE' BARBARO ви позволяват да приготвите вкусен шоколад с аромат на портокал за секунди. Те съдържат разтворима смес от мляко, постно какао и портокалов аромат за вкусна напитка.
...Нашите сиропи са идеалното допълнение за всички напитки на основата на кафе и мляко: еспресо, капучино, шоколад, макиато, мокачино, кафе лате, мляко, американско кафе и др. Нашите "Coffee syrup" (Сиропи за кафе) са резултат от години изследвания и разработки. С максимална грижа и страст, които винаги ни отличават, сме подбрали най-добрите суровини, за да предоставим на нашите потребители...
...Възглавнички, изработени от мека хартия за кутии с шоколад, бисквити и за опаковане на сладкарски изделия в общи линии.
Мека, гъвкава и екологична опаковка, изработена от релефни слоеве хартия от 2 до 9 с ефект на омекотяване.
Основната функция на възглавничката за кутии с шоколад е механичната защита срещу натиск и удари вътре в кутиите, но тя също така служи като стабилизатор по време на...