Франция, La Chapelle Heulin
...-Луи BOSSARD, ръководи имението от 2007 г., успешно продължавайки семейното наследство. Нашата тайна за производството на изключителни Muscadet се крие в комбинацията от уникални тероари, внимателно подбрана реколта и бавни и контролирани ферментации. Тези фактори ни позволяват да създадем Muscadet с ясно изразен характер, богати и нежни, с прекрасна дължина в устата. Някои от нашите Muscadet парцеларни дори имат способността да остаряват елегантно в продължение на няколко години. Усърдната работа на нашия екип и качеството на нашите вина многократно са били награждавани на различни конкурси.
Франция, Duravel
... сортовете преди смесване, както и дъбови бъчви - пространство за съхранение при оптимални условия за запазване и отлежаване на нашите вина Технологиите MARCEL MEZY позволиха на лозарството да получи сертификат за Биологично Земеделие още от реколта 2015. Запален по лозарството, Marcel MEZY предпочита качествения подход при производството на своите вина. Внимание: прекомерната консумация на алкохол е опасна за здравето, консумирайте с умереност.
Франция, Banyuls Dels Aspres
... поддържането на ниски добиви. В момента, втора година на био конверсия, нашето производство ще бъде сертифицирано за реколта 2023. Нашите вина се винифицират, отлежават и бутилират на имота в нашата изба, оборудвана с термо-регулирани иноксни съдове и бъчви. Шато Монтана, в допълнение към винопроизводствената си дейност, която ви предлага да откриете чрез посещения и дегустации, предлага наем на своята зала и къщи, които могат да приемат всякакъв вид събития.
Франция, Bisseuil
... Манипулатор" в Шампан и ни позволи да произведем над 446 000 килограма грозде през реколта 2009. Това представлява общо почти 380 000 бутилки (в еквивалент 75cl). Виноградникът в Марна е засаден почти изцяло с Шардоне (бяло грозде) и частично с Пино Ноар (червено грозде). Виноградникът в Об е засаден основно с Пино Ноар. През 2009 г. средната възраст на нашите лозя беше около 22 години, като се взема предвид частичното обновление, извършвано всяка година.
Франция, Roubia
... управлението през 2014 г., за да разшири имота, да го преобразува в сертифицирано биологично земеделие, да развие известността си и износа. Вдъхновен от страстта си към вината на юг от Франция, Стефан Кандлер среща Бернар Хардий, произхождащ от друго винопроизводително семейство от Долината на Рон, за да направят първия общ биологичен реколта през 2016 г. на неговия тероар на Домаен дьо Пентелин, близо...
Франция, Arbois Cedex
...се присъединиха към тях преди няколко години. Благодарение на тази взаимодопълняемост, новият екип успя да внесе модерност в производството и да развие традиционните канали с вина, реферирани в престижни къщи и заведения. Именото е в режим на разумно земеделие: минимална употреба на фитосанитарни продукти благодарение на обработката на почвата и покритие с трева на парцелите. Виноградникът е по-природен, реинвестиран от множество насекоми, знак за живот и биоразнообразие. Винификацията е решително традиционна с преминаване в бъчви и дъбови фудри...
Франция, St Ciers D'abzac
...сладки бели вина и Креман дьо Бордо. Цялото производство е сертифицирано като органично вино от реколта 2012. Представяне с високо качество: естествена коркова тапа без запушване, етикет с златно фолио и персонализирана капсула. Задна етикета на желан език, баркод. Налични са магнум бутилки и, в зависимост от реколтата, двойни магнум, жерабоам, имперски... Освен картоните с 6 и 12 бутилки, можем да предложим подаръчни картонени кутии, дървени каси с печат на името на шато Риоблан. Поръчките се обработват бързо през цялата година.
Франция, Mercues
ШАТОТО ДЕ МЕРКЮС разполага с грандиозно, уникално и напълно функционално винарско помещение за ферментация и стареене: неговата модерна иноксова ферментационна зала приема гроздето всяка реколта, а строгият контрол на температурите е оптимизиран. Виното от Шатото е концентрирано, мощно, с комплексни аромати на черни плодове и кадифени танини. В ШАТОТО ДЕ МЕРКЮС се стремим към съвършенство.
Франция, Beaumes-De-Venise
... този златен труд по отглеждане и обединяване, на великолепна собственост от 25 хектара (основно засадена с Мускат) се настаняват техният син Тиери и съпругата му Марина. Възползвайки се от такова предимство, те решават да построят собствена изба, в която първият реколта ще се появи през 1996 г. Разположен в самото сърце на Прованс и долината на Рона, Дома обхваща четири престижни апелации: Muscat de Beaumes de Venise, Vacqueyras, Côtes du Ventoux и Côtes du Rhône. В красивия контекст на...
Франция, Floressas
Винарната на ШАТО ДЕ ШАМБЕРТ се намира на равно разстояние от Атлантическия океан, Пиренеите и Средиземно море. Тя се възползва от вятъра от югозапад, който играе благоприятна роля през септември и октомври за завършване на узряването на гроздето и позволява здравословна и късна реколта. Историческият сорт грозде на Кахорс, МАЛБЕК, представлява 80% от лозята. ШАТО ДЕ ШАМБЕРТ е внедрило разумно земеделие, което е в съответствие с околната среда, биодинамично земеделие и започна процес на сертификация Ecocert още през 2009 година. Така ШАТО ДЕ ШАМБЕРТ е най-голямото био лозарство в AOC КАХОРС.
Франция, Blaye
...ВИНОПРОИЗВОДСТВАТА НА КАНКАВ обединяват Шато Льо Кон, Шато Ла Войл д'Ор и Шато Маркиз де Вобан. Всеки от винопроизводителите на тези шата работи по традиционен начин: обработка на почвата, селективна реколта, избите отговарят на най-строгите хигиенни норми. Целта на ВИНОПРОИЗВОДСТВАТА НА КАНКАВ е да произвеждат натурално вино с много високо качество.
Франция, Les Riceys
...особено от големите крю на Кот дьо Блан, чиито шардоне участва хармонично в най-фините блендове. Тяхната цел винаги е била да контролират всяка стъпка от производството, като остават внимателни към всичко, което може да допринесе за подобряване на качеството на шампанските вина. Подготовката за създаването на велико шампанско остава занаятчийска работа, но също така и произведение на висока техника. Методите на производство в Александър Бонет остават непроменени.
Франция, Porte De Benauge
... известни и признати, търсим нови партньори за износ или на националния пазар. Относно нашето членство в Федерацията на независимите производители на вино във Франция, нашият кодекс ни задължава да уважаваме нашето тероар и да извършваме всички работи в лозето и в избата. Всеки реколта е крайният резултат от нашата работа през годината, извършена с passion за нашата професия.
Франция, Celles Sur Ource
Нашата собственост се намира в CELLES-sur-OURCE, на юг от Шампан, виноградникът Cellois се простира по слънчевите хълмове на долината на Ource. Нашите шампански вина отлежават в избата поне три години, пет за кюве престиж, преди да ви бъдат предложени в перфектна зрялост. Те са произведени от 3 благородни сорта шампанско: пино ноар, шардоне и пино мюние. Всяка бутилка съдържа минимум две години реколта, което допринася за постоянството на качеството на шампанските вина CHEURLIN-DANGIN.
Франция, La Cadière D'azur
Винарската изба Гро Норе в Бандол, която винаги е отворена за посещения и дегустации, приема своите клиенти, за да им покаже качеството на вината, произведени в нейния лозов масив: червено, бяло, розе, реколта. Общата философия е уважението към тероара, което е неоспоримо доказателство за традицията и старостта на лозята на Гро Норе.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play