Франция, Merville
... разделен на 3 категории: - блондин карамел, с вкус на мед и бонбони, с много малко карамелизация - традиционен карамел, стандартният карамелен вкус, който лесно идва на ум, често използван в топинги и сосове - плътен карамел, с много изразен вкус, използван в смеси в бисквити или млечни продукти, за да се получи добър карамелен вкус. ГЛАВНИ ПРИЛОЖЕНИЯ: - Млечни десерти - Зеленчукови десерти - Сладолед - Бисквити - Торти - Сосове - Топинг - Кондитерски изделия...
Франция, Rouen
...Ние предлагаме лимонена трева - ценен натурален продукт за хранителната индустрия: в сладкарската индустрия, за домашно печене, в комбинация с други подправки, в производството на сокове, чайове, чайни смеси, смутита и др. Има кисел и лимонов вкус. Сух. Цитрусов аромат. Лимонената трева съдържа комплекс от биологично активни съединения, витамини и микроелементи. Тя притежава антимикробни...
Франция, Pégomas
...( Coffea Robusta & Arabica seed extract ) Нашата гама от кафе екстракти е богата и разнообразна. Тя предлага множество различни вкусове на кафе, произхождащи от селекция на произходи и смеси (Арабика или Робуста), с различна степен на печене, за да позволи създаването на автентични аромати на кафе: Извличане с летлив разтворител: конкрети и абсолютни екстракти от кафе. Извличане с етилов алкохол: олеорезини и екстракти от кафе с различни концентрации. Меко извличане с етилов алкохол: инфузии от кафе. Алкохолна дестилация: алкохолати от кафе.
Франция, Cosne Sur Loire Cedex
... вулканизацията (печене), като подготовка на предварителни смеси, които след това се поставят в отпечатъците на формата или в трансферна камера преди компресията. Продължителността на цикъла на формоване е свързана с естеството на еластомера и геометрията на детайла. След завършване на вулканизацията, гуменият детайл се изважда от формата и след това се контролира. • Преси за компресия от 70T до 1 000T • Нови машини, редовно обновявани • Специфично оборудване на пресите • Платформи с много големи размери • Комплекти за изваждане от формата...
Франция, Marseille
... от сушени плодове. Сушените плодове се печат в нашата работилница в Марсилия. Печем ги в фурна без масло, без добавяне на мазнини, без аромати, без добавки и без консерванти, след което ги оставяме да се охладят. Тази техника на печене позволява да се подчертаят ароматите на сушените плодове. Сушените плодове, маслините и антипастите са предназначени само за търговци на едро, полутърговци и дистрибутори. Малки буркани: 200гр Кутии: 150гр Пакети: 100гр - 1кг Чанта: 5кг...
Франция, L'union
... муселин кремове - Подготовки за баварски мусове (много широк избор от аромати) - Подготовки за маслен крем (чисто масло) - Миксове за бадемов крем - Разнообразни премиксове (кекс, шоколадов торт, мъфини, бисквити и др.) - Миксове за натурална или шоколадова генуезка - Много миксове (меренга, вафла, палачинка, поничка и др.) - Глазури (натурални или ароматизирани)...
Франция, Paris
...Първоначално тези смеси са създадени специално за шотландска сладка вода. Взаимодействието на внимателно подбрани "Brocken Teas", отглеждани органично и произхождащи от Асам, африканския континент и високите плато на Северна Индия, придава на тази смес изключителен характер. За познавача на чая, всяка индивидуална произход говори сама за себе си, но тази комбинация развива наистина уникално вкусово възприятие след запарването. ТЕМПЕРАТУРА НА ВОДАТА: 100° C ВРЕМЕ ЗА ЗАПАРВАНЕ: 3 до 5 минути...
Франция, Paris
... директно от местните производители, което ни позволява да гарантираме свежестта и качеството на нашите кафе зърна. Нашият екип от експерти по печене работи с ентусиазъм, за да разработи профили на печене, които подчертават уникалните характеристики на всяко кафе. Предлагаме също така селекция от чайове с произход и ароматизирани смеси. Независимо дали сте любител на освежаващото зелено кафе, на...
Франция, Devecey
...С повече от 25 години опит в областта на хотелското оборудване и по-специално в кафетерията, семейството Жираде създава през 1997 г. компанията TECHNI-CAFE. През 2002 г. компанията се развива, създава единица за печене на кафе, марката "LES CAFES DE LA DAME BLANCHE" и се настанява в Девеси в просторни и подходящи помещения за нашите различни дейности: магазин, печене, търговска и техническа...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play