... дегустира всеки ден: правилният спътник за започване на деня или за вашите паузи от работа или учене.
Важно е да запомните, че кафето има своя сезонност, така че в зависимост от наличностите ще бъде възможно да се дегустират различни смеси, които да се експериментират.
...на Латерасана кокциопесто (варова мазилка с натрошена керамика) спрямо компонентите на безводни смеси на основата на естествена хидравлична вар, ботичино и кокциопесто (варова мазилка с натрошена керамика), е улеснен от факта, че съставът на Латерасана основно се състои от гранулати от антикварни тухли и плочки, произведени при температури на печене, които не надвишават 1000°C. Така качеството на...
... съставки. Въпреки това, е възможно да се обработят допълнително, за да се получат необичайни ястия, както сладки, така и солени. Например, като се смелят и смесват плодовете с малко вода и няколко капки лимонов сок, се получава отличен заместител на крема сирене. Кашуто може да бъде също така смляно на трохи и добавено в приготвянето на ориенталски ризото заедно с щедри смеси от запържени зеленчуци, подправки и аромати. Налични са в опаковка от 1 кг, за да имате необходимото количество за парти или аперитив с приятели.
...Твоят ориентир за кремообразно кафе с мек и устойчив вкус на лешник. Перфектно съчетание с мляко за всички любители на капучиното.
Тип на зърната: 25% Арабика - 75% Робуста
Произход: Арабика: Бразилия - Робуста: Колумбия, Уганда и Индия
Профил на печене: средно печене
Продават се в опаковки от 1 кг - Картон от 8 опаковки 8 кг...
...ЕЛИТНИ КАФЕ ЗЪНА 100% АРАБИКА, перфектният продукт за марки, които искат да добавят висококачествена кафе смес към своята линия на частни етикети. Тази премиум кафе смес е направена изключително от най-добрите зърна арабика, внимателно подбрани, за да осигурят перфектен баланс между вкус, аромат и текстура. Нашият италиански процес на печене гарантира, че зърната са изпечени до съвършенство...
...Избираме само най-добрите кафе зърна от 8 държави, за да произведем суперior кафе, произведено в Италия с традиционни методи. Чрез години опит в печенето произвеждаме смеси, които удовлетворяват всяка палитра.
...Ценна смес с нежни ароматни нотки, с кръгъл вкус и хармония от аромати.
Тя се отличава с ароматните си нотки и приятния послевкус, качества, които я направиха една от най-ценените ни смеси.
Специалната средна степен на печене е способна да подчертае в чашата всички качества на най-добрата арабика от Индия и Бразилия, създавайки с всяка приготвяне изключително преживяване.
Седдио е синоним на изключителност и иновации в кафето от 60-те години на миналия век. Всеки зърно разказва история за страст и отдаденост, преведена чрез нашия занаятчийски процес на печене. Резултатът е кафе, което съчетава традиция и иновации в всяка глътка. Благодарение на срещата между италианския опит и бразилското богатство, произвеждаме уникални смеси и иновативни решения, винаги с...
Brasil Moka произлиза от традицията и дългогодишния опит. От 1966 г. внимателно селектира най-добрите кафета от цял свят, за да предложи ненадминат вкус и аромат на своите ценни смеси. През четиридесет години никога не е изоставяла традиционната италианска система на печене и благодарение на съвременните технологии успя да съчетае качеството на ръчно изработен продукт с новите изисквания на...
... зърна за барове и смляно кафе за домашна консумация, придружавайки клиентите си в откритията на малки сензорни преживявания. В чаша Caffè Cortese става възможно да се уловят всички аромати, да се оцени перфектното печене и да се насладите на различните интензивности на вкуса. Всичко това с уважение към традицията на неаполитанското еспресо и културата на различните стилове на дегустация: кафе, оценявано навсякъде, кремообразно и ароматно, приготвено и консумирано стриктно на момента.
Разполагаме с най-съвременните съоръжения запечене и опаковане на нашите ценни смеси, спазвайки древната традиция на италианското еспресо. Кафетата, с които работим, произхождат от най-добрите плантации в Южна и Централна Америка, Африка и Азия.
ИСТОРИЯТА ЗАПОЧВА В КРАЯ НА 40-ТЕ ГОДИНИ...
…в сърцето на Рим, срещу Колизеума, се ражда малка кафе печка, която с времето се утвърдява, разпространявайки своите смеси в най-добрите барове в Рим и постепенно по целия свят.
СЛЕД 75 ГОДИНИ, ДОСТИГНАЛИ ДО ЧЕТВЪРТОТО ПОКОЛЕНИЕ
запазваме тайната на страхотното кафе, запазвайки традицията непокътната.
Посвещаваме живота си на кафето.
Знаем ДНК-то на нашите зърна и знаем как да се грижим за тях,
за да извлечем най-доброто от тях.
Уважаваме суровината на всички етапи.
Изучавали сме кривите на печене и времето за дегазация на всяко отделно произход,
с цел да подобрим органолептичните му свойства.
Извършваме дегустация на всяко отделно произход и разработваме уникални смесиза нашите любители на кафе.
... известните смесизапечене, за меса и панировки. Огромното разнообразие от продукти успява да задоволи всички, от най-традиционния клиент до вегана, от голямата индустрия до малкия предприемач. Днес нашата компания е лидер в вноса и износа на подправки, от които разполага с голямо разнообразие по вид и нарязване. Имаме система за качество, отговаряща на стандартите ISO 9001:2015, BRC и HACCP. Освен това сме сертифицирани с ECCELLENZE ITALIANE 2018 и 2019.
Essse Caffè е компания запечене на кафе, лидер в сектора HoReCa, която произвежда кафе смесиза приготвяне на най-доброто еспресо. Мисията на компанията се основава на две основни точки: първата е да донесе качество на всяка стъпка от цикъла на кафето, от зеленото кафе до чашата еспресо; втората е обслужването и голямото усилие за всички наши клиенти и дистрибутори. Производствената система спазва контрол на качеството в чисто уважение към околната среда и с особено внимание към безопасността и благосъстоянието на своите служители.
... приятния, дълготраен послевкус. Знанието за процеса на обработка и произхода на зеленото кафе ни позволява също така да създаваме персонализирани смеси с високо качество, за да задоволим и най-взискателните потребители. Нашата компания е основен компонент на асоциацията "КАФЕ ЛАТИНО", създадена в рамките на програма на Министерството за сътрудничество с Централноамериканските държави, насочена към подобряване на социалните условия на жените производители на кафе.
... на качеството. Целта е да се търсят специализирани канали и взискателни клиенти, на които да се предложи продукт с високо качество. Dolmen Caffè извлича своите смеси от различни моноизточници, арабика и робуста, всички стриктно подбрани. Удивителната внимателност към детайлите, майсторството в дозировките, познанията за методологии и техники на печене, правят Dolmen Caffè продукт, който успява да...
...Управлението на екологичния отпечатък е приоритетна дейност, която извършваме стриктно, например, с приведението в съответствие на всички инсталации и редовното измерване на отпадъците. Имаме 7 смеси, които произлизат от кафе, селектирано от реколти с високо качество, характеризиращи се с изключителен състав и специфично печене, което подчертава естествените свойства на използваните сортове, и дори имаме възможност да създадем смеси по поръчка.
...Мока Кения, основана от кавалер Марко Чинело, от 1953 г. в Дезио (МИ), с над 65 години опит, ръчно пече висококачествени кафе с единичен произход и смеси, с мек вкус, резултат от традиционното нежно печене на бавен огън, с естествено охлаждане на въздуха за подобряване на качеството в чашата, за да бъде всяко кафе емоция от вкусове, аромати и ухания: истинско удоволствие. Работим по "рецепти" по...
... напреднали технологии и е напълно автоматизиран. Качеството, опитът и иновацията са комбинирани, за да направят кафето отлично. За да отговори на нуждите на потребителите, Zicaffè произвежда широка гама от смеси, както на зърна, така и смлени, без кофеин и с кофеин; кафето се опакова в различни размери за канала Horeca, търговия на дребно, капсули и пакетчета за автоматизирани машини.
Нашата компания е основана през 1962 г. от занаятчийската страст на братята Фантино. Вече две поколения произвеждаме смеси от кафе с високо качество за секторите Ho.Re.Ca, търговия на дребно, OCS и вендинг. Процесът на занаятчийско печене, съчетан с модерни технологии, внимателен подбор на суровините и строги анализи на крайния продукт, правят нашето производство истински шедьовър на италианското...
... запазва характеристиките на традиционния метод на обработка: "класическия венециански метод", предаван от майстора торефактор, основател на компанията.
От дълго време Торефакцията Кафе дел Додж предлага в допълнение на традиционните смеси и широка селекция от чисто кафе, подходящо за традиционната италианска екстракция. Тази особеност отличава Кафе дел Додж от практиките на италианските торефакции (специализирани в различни видове смеси, но не обикновено предлагащи уникални произходи в чашата), правейки марката Кафе дел Додж разпознаваема като "торефакция на култура".
... запечене, за тостиране и за трансформация на продукта означава да разкажем за група хора, които заедно работят, за да създадат успешни и престижни смеси. Сложна работа, която изисква технически умения и постоянни изследвания. И следвайки тази насока, Гопион е създал своята култура на кафето.
...От повече от 20 години PuroKaffè, чрез деликатен процес на печене "в ротационен барабан", съчетан с опит и страст към кафето, основава своята компания на културата на вкуса и качеството.
Перфектна комбинация за кафе, което да се наслаждавате глътка след глътка.
Защото кафето е живот. Топла прегръдка, перфектна във всеки момент от деня.
Получено от кафе от първо качество и изпечено, както...
... печене на кафе (a tostatura lenta), който подчертава вкуса и аромата на нашите кафе смеси, Caffè Mauro предлага на пазара широка гама от висококачествени продукти, чиито характеристики са добре подчертано представени в опаковка, която е ясна и "прозрачна", информираща потребителите за това, което пият. Нашата марка оперира на всички канали за разпространение: РЕТЕЙЛ - ХОРЕКА - ВЕНДИНГ/ОС, също така произвежда продукти с частни етикети, като същевременно гарантира същите производствени процеси, използвани за производството на техните смеси.
Вече повече от двадесет години и чрез опита и компетенцията на четири поколения, Kiccocaffè предава дълбоката и искрена любов към кафето, знанието и тайните на неговата обработка, произвеждайки винаги най-добрите смеси. Kiccocaffè се занимава с ръчна обжарка на кафе с бавни стандарти на печене, селекционирайки суровини от първокласно качество, за да състави ценни смесиза обществените заведения...
... различните смеси. Тестовете включват нивото на влажност, цвета и размера на зърната от партидите, които ще бъдат изпратени запечене. Следва "контрол на печенето", който се състои в анализ на ароматите. След това се провежда истинска дегустация, за да се установят тялото, консистенцията на крема, персистенцията на ароматите и послевкуса. Накрая подлагаме опакования продукт на проверки за оптимално съхранение.
Компанията е сертифицирана по ISO 2001:2008.
Triestecaffè е история от Триест и представлява едно от най-успешните чествания на връзката между града Триест и света на кафето. Предлагаме типично триестинско кафе, от избора на смес до процеса на преработка, който се извършва с традиционни методи. Гарантираме кафе на зърна с високо качество, изпечено в 3 смеси с различни степени на печенеза Ho.Re.Ca. На клиентите можем да предоставим машина...
...-доброто кафе от цял свят, като се доверяваме и на международно признати експерти, които периодично посещават и проверяват плантациите. Печенето е изкуство, което изисква чувствителност и голям опит. Кафето може да развие различни органолептични характеристики и аромати в зависимост от времето, начина и степента на печене. Затова нашето кафе се пече с внимание и маниакална прецизност, по абсолютно...
Torrefazione Rekico Caffè е компания, специализирана в закупуването на сурово кафе, неговото печене, както и в съставянето и търговията с премиум смесиза барове, хотели и ресторанти.