Бижутата Shyloh разпространяват марката Shyloh вече почти 10 години. Установени в сърцето на Париж, Франция, ние ви посрещаме в шоурума, но също така и онлайн на www.shylohpro.fr.
Предлагаме красиви и устойчиви бижута за всеки ден. Изработени от неръждаема стомана, те са хипоалергенни и цветът на бижутата не се променя с времето или при контакт с вода.
Като търговски доставчик на бижута за Европ...
... усъвършенстване на вашето месо!
Нашата марината Oued-Amlil е съставена от чесън и много висококачествени ароматни билки. Тя ще придаде гастрономичен нюанс, достоен за големите готвачи, на меса като агнешко, телешко или говеждо. Особено изискана, тя напомня на рецепти като Maître d’hôtel или сосове за охлюви. Лесна за употреба и готова за употреба, тази марината Oued-Amlil се отличава с зелен цвят и вкус, наподобяващ масло-песто. Ресторанти, снак барове, бързо хранене и месарници, които използват тази
Референция: ART0012...
... Перигор
Съвети за употреба
Идеалната подправка за придружаване на паста, гнози, може да се напълни в сьомга на фурна или да се намаже на зеленчукови тостове. Нанася се върху пици, солени тарти, брускети или обогатява солени кексове. Този песто може да се използва по много начини!
След отваряне, да се съхранява в хладилник и да се консумира в рамките на 5 дни.
Енергия: 171 kJ (41 kcal)
Мазнини: 3,2g
От които наситени мастни киселини: 0,4g
Въглехидрати: 2,2g
От които захари: 2g
Протеини: 0,7g
Сол: 0,6g...
...Зеленият песто произхожда от северна Италия и се характеризира с зелен цвят, който е знак за присъствието на босилек в състава му. Традиционно, зеленият песто придружава пастата (разбира се!), ориза, картофите или супата минестроне... Може също да се използва върху пици или друго карпачо. Вие решавате да опитате!
Нетно тегло: 0.180KG
Капацитет: 0,180 KG...
...Тази разпространена паста на основата на зелени и черни маслини е класика в южната кухня. Използва се в ястия с паста, като основа за брускета или винегрет, просто се наслаждава на парче хляб или пък за подправяне на супи и зеленчуци. Съставките, произхождащи от биологично земеделие, се обработват на студено, за да се гарантира автентичен вкус. 100% веган, този песто с маслини не съдържа сирене или други животински продукти.
Зелени маслини* (43%), слънчогледово масло*, сушени домати*, черни маслини* (7%), чесън*, морска сол, зехтин*, чили*, винен оцет*. *: Продукти от биологично земеделие...
... италиански сосове: Песто Дженовезе AOP…
Регионални хранителни специалитети/AOP с сертифицирани италиански производители.
Множество формати и опаковки: https://bellonimport.fr/notre-gamme-italienne/
Доставки на пресни и замразени продукти навсякъде във Франция. Няколко доставки на седмица.
Италиански биологични продукти.
Сертификация IFS брокер и Eco-cert.
Търговец на едро на италиански продукти само за професионалисти: търговци на едро, дистрибутори, ресторантьори, магазини, индустриални предприятия, GMS.
{"French": "Né en 2013 avec pour objectif de valoriser des spécialités italiennes d’exception, Casa Di Cecco est une entreprise familiale spécialisée dans le commerce de gros de produits alimentaires italiens. Guidés par l’amour des traditions et le goût des saveurs authentiques, nous avons sélectionné pour les épiceries fines et les moyennes surfaces, en France et à l’international, le meilleur d...
PATRIGEL е специализиран агент в търговията и продажбата на замразени зеленчуци, ароматни билки и плодове от 1989 година. Нашата търговска агенция разпространява и представлява в Франция няколко производители на качествени европейски плодове и зеленчуци. Нашата мощна международна мрежа се снабдява от сертифицирани производители.
Нашите продукти се контролират и сертифицират, тъй като подлежат на ...
Bloch, семейна компания с двувековна история, базирана в региона Гранд-Ест, е основана през 1811 година. Първоначално е разположена в Елзас, близо до Страсбург.
През 1870 година компанията е преместена в Лотарингия, в предградията на Нанси, където произвежда супи и бульони. Само през 2000-те години компанията е закупена от HIGY, която пренасочва дейността си към кулинарни помощници.
Под новото си...
...Специализирани ли сте в хранителната индустрия?
И интересувате ли се от бебе октопод с песто 2.9 кг?
В приготвянето бебето октопод с песто се интегрира много добре.
Съставки: Бебе октоподи (55%), слънчогледово масло, босилек (8%), кашу, орехи, настъргано сирене (мляко, сол, сирище, консервант лизозим от яйце), картофени флейки, оцет, сол, захар, зехтин екстра върджин, чесън, антиоксидант E300...
...отколкото си мислите. Ето няколко идеи, кулинарни трикове и рецепти, за да ги използвате при всякакви обстоятелства, от песто до салати и бульон. ПРЕПАРИРАНЕ НА СУШЕНИТЕ ДОМАТИ Преди да ги използвате в приготвянето, сушените домати трябва да се накиснат във вода, за да се хидратират и да се отстрани солта, използвана за тяхното съхранение. Изплакнете ги добре под течаща вода, след което ги сложете в тенджера с студена вода и малко оцет. Сварете и свалете тенджерата от огъня.
...Борови ядки, които да интегрирате в вашите песто, да смесвате с вашите салати, без съмнение те ще намерят своето място във вашата кухня!
Боровата ядка, това малко слонова костено зърно с форма на удължена перла, се развива под всяка люспа на шишарка от бор. Повече от двадесет вида бор произвеждат семена, предназначени да бъдат събирани, за да можем да ги опитваме през цялата година.
Хрупкава и...
... на Омега-3 и 6 с идеално съотношение 1/3 от тези "добри" незаменими мастни киселини, които нашето тяло не може да произвежда.
Препоръки за употреба: не загрявайте! Използвайте нерафинирано върху вашите студени и топли ястия (дресинги, песто, салати, риба, тостове, пресни сирена, сурови зеленчуци, ориз, паста, маки ...)
Също така се използва като био козметичен продукт.
Съхранение: на място...
...Освен това, той е по-лесно смилаем от последния, но ароматът му е също толкова интензивен.
Писто е традиционна рецепта, произхождаща от Прованс, която носи името на италианското Песто. Тези две рецепти, макар и много подобни и вдъхновени една от друга, са напълно различни.
Докато "Песто Дженовезе" се приготвя с босилек, зехтин, чесън, сирене и кедрови ядки, Писто съдържа само босилек, чесън, зехтин и нищо повече.
Референция: AR801233
Ean13: 3760306801233...
... професионална машина за панини, известна също като професионален преса за панини, ще бъде полезна в вашата пекарна, закусвалня, сандвичарница и други заведения за обществено хранене.
Можете да приготвяте всякакви видове горещи сандвичи, като: Червени чушки и козе сирене, сандвичи REUBEN (солено говеждо, кисело зеле, швейцарско сирене и зехтин), Пиле с песто, Прошуто и моцарела, Пиле и сирене Фета...
... основата на френско месо, агне (черна порода от Веле), телешко от Веле и Форез, фин говеждо от Мезенк, свинско от Висока Лоара. Телешка глава, свински крака, мауш лозерийска, поте овенгат, пиле в тенджера, бланкет от телешко. Асортимент от традиционни френски сосове, сос гриби, сос меурет, сос равигот, зелен сос, сос мадера, сос на дявола, айоли Асортимент от песто с билки, песто с див чесън, песто с коприва. Сос, грави сос, продукт от Франция, традиционна френска кухня, приготвена от готвач. Работа по поръчка.
Нашата компания е специализирана в мариновани маслини, както и в други производни продукти, като тапенад, песто, маринован чесън, полусушени домати... Нашите маслини са внимателно подбрани и приготвени според различни рецепти. Благодарение на нашето майсторство, маслините запазват уникално качество на текстура и цвят. Предлагаме също и най-вече асортимент от известни маслини от страната, като Лук и Пишолин. Убедени сме, че ще ви удовлетворим, нашите продукти са опаковани в буркани, кофи, кутии, подноси, пликове и торби.
Гросист на провансалски специалитети от 25 години. Консерви и опаковки за търговия на дребно. Произведени в Прованс, без консерванти. Черна тапенада, зелена тапенада с босилек, кавиар от патладжан, деликатес от артишок, аншоа, песто с босилек от Прованс, деликатес от сушени домати, сардини с конфитирани лимони, тоионада със сушени домати, сушени домати в масло. Средиземноморски специалитети...
...биологичен балсамов оцет от Модена, занаятчийски пасти от стари зърна или без глутен, песто и други приготвени сосове). Ние предлагаме също курсове за обучение по дегустация и съчетаване на зехтин с различни кухни, както и природни екскурзии в маслинови горички в Италия. Нашият публичен уебсайт в момента не е изчерпателен относно нашите предложения.