Бижутата Shyloh разпространяват марката Shyloh вече почти 10 години. Установени в сърцето на Париж, Франция, ние ви посрещаме в шоурума, но също така и онлайн на www.shylohpro.fr.
Предлагаме красиви и устойчиви бижута за всеки ден. Изработени от неръждаема стомана, те са хипоалергенни и цветът на бижутата не се променя с времето или при контакт с вода.
Като търговски доставчик на бижута за Европ...
След войната Паскуале Батиста основава в Четара малка работилница за консервиране на храни, основно на аншоа, управлявайки я с страст и гордост до 90-те години. Връзката между обработката на аншоа и Четара има исторически корени и днес, както и вчера, традицията продължава благодарение на децата на господин Батиста. С времето вкусът на нашия продукт не се е променил, както и етапите на обработка, ...
... лигурийската традиция.
Песто от генуезки босилек PDO на Calvi има интензивен зелен цвят и се характеризира с пресен и деликатен вкус.
Етикет на продукта
В 'Прикачени файлове' ще намерите етикета с хранителните данни и друга информация за продукта.
Комбинации
Изключителна подправка за първи ястия.
Метод на съхранение
Съхранявайте на сухо и хладно място, далеч от източници на топлина. След отваряне, съхранявайте в хладилник (+4°C) и консумирайте в рамките на 5 дни.
Код: PESTO 80...
...Ако обичаш средиземноморската кухня, то не можеш да пропуснеш нашия сушен босилек. Интензивният аромат те пренася автоматично обратно на Средиземно море или в спагетите от детството ти.
Босилекът е, наред с ингредиенти като зехтин, чесън, пармезан или кедрови ядки, основна съставка за всяко добро песто. Но всички ние го познаваме и обичаме, разбира се, от средиземноморската кухня. На пица, в...
PASTA GIRARDI е занаятчийска компания, организирана в Пиемонт, специализирана от 1997 г. в ежедневното производство на прясна паста, равиоли, лазаня и готови гурме ястия с високо качество за професионалисти в хранителния сектор (HORECA) и за търговия на дребно, както независима, така и организирана. Всеки наш продукт е резултат от постоянна грижа за изследването и селекцията на суровините, а накра...
... усъвършенстване на вашето месо!
Нашата марината Oued-Amlil е съставена от чесън и много висококачествени ароматни билки. Тя ще придаде гастрономичен нюанс, достоен за големите готвачи, на меса като агнешко, телешко или говеждо. Особено изискана, тя напомня на рецепти като Maître d’hôtel или сосове за охлюви. Лесна за употреба и готова за употреба, тази марината Oued-Amlil се отличава с зелен цвят и вкус, наподобяващ масло-песто. Ресторанти, снак барове, бързо хранене и месарници, които използват тази
Референция: ART0012...
... подуването, причинени от насекоми.
: Сушеният босилек се използва за подправяне на различни видове меса, риби, салати и сосове. Чай от сушен босилек обикновено се използва като стимулираща билкова настойка. Изсипете 2 чаени лъжички сушен босилек на чаша (250 мл) с вряща вода и покрийте за 4 до 8 минути в зависимост от вашия вкус. Той се използва като основа за песто и добавя отличителен вкус на салати, паста, пици и други ястия.
Опаковка: 250 г, 500 г и насипно.
...Фисташките не пестят: на солените ястия даряват цялото си качество, вкус, интензивен цвят, своята автентичност и натуралност...
Достъпни в различни вкусове: Песто от фисташки с гъби; Песто от фисташки с трюфели; Песто от фисташки със сол от Сицилия.
...Създаден и произведен в Conserve Conti, този песто обединява традиции от Сицилия, датиращи от дълго време. "Дивият копър" - спонтанно растение от етнеанската територия, с уникален, силен и характерен вкус, е идеален като подправка за основни ястия (паста с сардини) и често се използва в комбинация с рибно ястие, но също така е похвално, ако се добави към супа от бобови растения, например нахут или фасул. Верни на традицията, за да подчертаем вкуса, го произвеждаме изключително в екстра върджин зехтин. Опитайте го и се насладете на истинската сицилианска традиция.
... Перигор
Съвети за употреба
Идеалната подправка за придружаване на паста, гнози, може да се напълни в сьомга на фурна или да се намаже на зеленчукови тостове. Нанася се върху пици, солени тарти, брускети или обогатява солени кексове. Този песто може да се използва по много начини!
След отваряне, да се съхранява в хладилник и да се консумира в рамките на 5 дни.
Енергия: 171 kJ (41 kcal)
Мазнини: 3,2g
От които наситени мастни киселини: 0,4g
Въглехидрати: 2,2g
От които захари: 2g
Протеини: 0,7g
Сол: 0,6g...
...Три различни вкуса
1. Доматено пюре с маслини и песто
2. Орехова паста
3. Паста с чесън и магданоз
Налични опаковки:
12 бр. опаковка
60 бр. опаковка
Използвани суровини:
Месо от охлюви Helix Aspersa Maxima, хрупкави вафлени черупки във форма на охлюв,
Краве масло (86% мазнини), доматено пюре, маслини, орехи, лук, чесън, подправки, бяло вино
Метод на приготвяне: готово за директна консумация. Загрейте в предварително загрята фурна на 200 °C за 12 минути. Сервирайте топло.
Съхранение: – 18 °C...
... се използва по целия свят, той е особено популярен в италианската и френската кухня. Босилекът и доматите са отлична комбинация. Затова опитайте да поръсите малко върху доматената супа. Освен това, тази зелена свещена билка е чудесна в супи и сосове, песто, сирена, рибни и месни ястия и салати. Вкусен е и в сандвичи. Препоръчва се да се добавя колкото се може по-късно, за да се запази вкусът.
...Бадемите са много използвана съставка в различни традиционни кухни в района на Средиземно море, особено в сицилианската, сардинската и апулийската кухня, както в сладките, така и в солените ястия. Те се събират на ръка и с помощта на пръчки (гъвкави пръчки с дължина от 3 до 5 метра) през периода август-септември и се използват както в кухнята (песто алла трапанезе), така и в сладкарството...
Pioggia Store е италианска компания лидер в производството и разпространението на типични хранителни продукти от Пулия, с акцент върху износа към международни и търговски пазари. Благодарение на внимателен подбор на суровините, произхождащи изключително от местни култури и ферми, ние гарантираме автентични и висококачествени продукти. Нашата гама включва пресни сирена като mozzarella di bufala, кр...
...Използване: Добавяне в масло, песто, хумус, айоли, тапас, като заместител на скилидки чесън
Сега можете да използвате нашето "Калифорнийско чесново гранулат" като рекламно средство или подарък. (Запитвания по този въпрос можете да изпращате на: info@gojundgoj.de)
С удоволствие предлагаме нашите продукти и като Private-Label, в големи опаковки и за търговци на едро.
...Зеленият песто произхожда от северна Италия и се характеризира с зелен цвят, който е знак за присъствието на босилек в състава му. Традиционно, зеленият песто придружава пастата (разбира се!), ориза, картофите или супата минестроне... Може също да се използва върху пици или друго карпачо. Вие решавате да опитате!
Нетно тегло: 0.180KG
Капацитет: 0,180 KG...
...Този ароматен и вкусен песто е идеален за приготвяне на отлични ястия с паста. Намазан на препечен хляб или крекери, той е чудесен за приготвяне на предястия и вкусни закуски.
Добавя аромат и вкус и на салатите.
СЪСТАВКИ:
Пресен босилек минимум 70%, зехтин, олио от слънчогледови семена, Пармиджано Реджано (МЛЯКО, сол, СИРЕНЕ), борова ядка, орехи, сол.
Опаковки: 190 г; 290 г; 950 г; 2.850 г...
...Сосът Песто е един от най-известните сосове в света и се отличава с невероятния си вкус на босилек.
Този ароматен сос, с произход от Генуа, е перфектен за придружаване на всякакви рецепти, освен типичната паста. Също така е подходящ за ароматизиране на меса и риби.
...Тази разпространена паста на основата на зелени и черни маслини е класика в южната кухня. Използва се в ястия с паста, като основа за брускета или винегрет, просто се наслаждава на парче хляб или пък за подправяне на супи и зеленчуци. Съставките, произхождащи от биологично земеделие, се обработват на студено, за да се гарантира автентичен вкус. 100% веган, този песто с маслини не съдържа сирене или други животински продукти.
Зелени маслини* (43%), слънчогледово масло*, сушени домати*, черни маслини* (7%), чесън*, морска сол, зехтин*, чили*, винен оцет*. *: Продукти от биологично земеделие...
...Barilla Pesto Rosso е кулинарно произведение на изкуството, което радва сетивата и повдига всяко ястие на ново ниво. Това яркочервено песто се състои от хармонична смес от сушени на слънце домати, ароматен босилек и внимателно подбрани средиземноморски подправки, предлагаща експлозия от богати, сърдечни аромати, които оставят трайно впечатление на вашето небце.
Потопете се в очарователния аромат...
Компанията Nutty Plus се намира в подножието на Етна, където красотата на пейзажите, в които е потопена, създава уникална и хармонична сицилианска реалност. Nutty Plus предлага широка гама от сушени плодове и техните производни. Нашата основна цел е да търсим най-добрите суровини от квалифицирани и сертифицирани земеделски производители в сектора и да обработваме най-добрия здравословен и автентич...
... италиански сосове: Песто Дженовезе AOP…
Регионални хранителни специалитети/AOP с сертифицирани италиански производители.
Множество формати и опаковки: https://bellonimport.fr/notre-gamme-italienne/
Доставки на пресни и замразени продукти навсякъде във Франция. Няколко доставки на седмица.
Италиански биологични продукти.
Сертификация IFS брокер и Eco-cert.
Търговец на едро на италиански продукти само за професионалисти: търговци на едро, дистрибутори, ресторантьори, магазини, индустриални предприятия, GMS.
...Подправка за основни ястия и меса или за овкусяване на сосове. Пресният босилек, внимателно подбран и отгледан в зелените хълмове на Сицилия, е основата на този песто, заедно с бадеми и щипка морска сол.След отваряне добавете зехтин екстра върджин до пълно запълване и съхранявайте в хладилник. Консумирайте в рамките на 10/12 дни.Биологичен, без глутен и веган.Без консерванти и без добавени захари.Етикет на 4 езика: италиански, английски, немски и френски.Срок на годност: 36 месеца от датата на производство.