Франция, Luneville
...Нашите хранителни аромати се предлагат в различни форми: течности, прахове, емулсии. Опаковките са налични под формата на бутилки от 30 мл, канистри от 250 и 500 мл или на едро по запитване. Те могат да се използват за приготвяне или да бъдат добавени към различни категории храни: сладкиши, макарони, ганаши, десертни кремове, мусове, сладкарски изделия, конфитюри, коктейли или сосове, както и в шоколадовата индустрия, сладоледарството, напитки-сиропи, готови ястия, млечни продукти, бисквитни изделия.
Франция, Tourcoing
CORNILLE SA, компания, базирана в TOURCOING, специализирана в индустриалната херметизация и индивидуалната резка, предлага широка гама от херметични продукти, за да отговори на нуждите на индустриалците. Нашият обширен парк от машини ни позволява да извършваме индивидуална резка в повече от 1 200 материала в малки, средни и големи серии. Ние владеем материала, за да произвеждаме свързващи или подд...
Франция, Bernin
...АГАР БИО е отличен гелирующ материал с растителен произход (водорасли), който може да се използва самостоятелно и в малки дози, за да замести желатини или пектин в вашите приготвяния. Той е идеален за приготвяне на гелове или мусове, които са стабилни на топлина, киселинност и ензими от екзотични плодове (ананас, папая, киви…). Може също да се използва за текстуриране на продукти (нарязани...
Франция, Ploërmel Cedex
...Еквивалент на 33 белтъка на кг. Белтъкът за сладкарство се използва при приготвянето на меренги, макарони, мусове, сладкиши... Продукт, получен от яйца, снесени във Франция. Бутилка от 1 кг, 2 кг или 5 кг.
Франция, Soreze
...Автоматичен дозатор за тесто, за точно дозиране на пасти, кремове, бисквити и други мусове за сладкарството. С всяко натискане, вие поставяте точно желаното количество. Състои се от два херметически капака, запушалка/поддържащ диск и 13 подвижни диска от неръждаема стомана за приготвяне на разнообразни и оригинални сладки и тесто за еклери. Напълнете тръбата и натиснете! По-лесен за използване от...
Франция, Olivet
...Референция 9990000014774 Докосване на солидарност във вашите сладкиши! Био справедлив шоколад с чист произход от Сан Томе с плодови и силни нотки, който лесно ще обогати шоколадовите мусове и другите ви десерти. СЪСТАВКИ: какаова паста*, кафява захар*, какаово масло*, емулгатор: слънчогледова лецитин, ванилов екстракт*. * Съставки от биологично земеделие. Съставки от справедлива търговия, вериги...
Франция, Pleucadeuc
...• Вегедекор: преработени зеленчуци • Примдекор: цели плодове или парчета плодове • Пулпедекор: преработени плодове • Приготвени ястия, разработени по поръчка, термостабилни ПРИЛОЖЕНИЯ: • Шишчета, печива, турнедос или паупиети, пастети или мусове… ОПАКОВКА • Картон от 15 до 20 кг • Пластмасова касета от 15 до 20 кг ПРЕДИМСТВА • Размер по поръчка • Лесно и бързо изпълнение • Продукт готов за...
Франция, Talant
...Този натурален аромат за храни с вкус на круша ще придаде аромат на всички ваши сладки приготовления, а неговият гурме аромат на круша ще зарадва всички небца! Натуралният аромат за храни деликатно подчертава вашите торти, сладкиши, мусове, сладкарски изделия, макарони... Идеален е за усилване на вече присъстващ аромат във вашата подготовка. Течният формат на този натурален аромат позволява по...
Франция, Griesheim Sur Souffel
...Добре дошли в нашата секция за сладкарство. Тук ще намерите много форми за приготвяне основно на торти и сладкиши: форми за торти, форми за саварини, форми за пудинги, форми за куглоф, пръстени за мусове и фланове или дори форми за пай в коричка. Предлагаме ви гъвкави силиконови форми, други от неръждаема стомана и още такива, които са с незалепващо покритие. В секцията за сладкарство...
Франция, Lys Haut Layon
... години Баланс: Ликьорен Съчетания с храни и вино: Перфектно ще съпътства фоа гра, ще се сервира с синьо сирене и шоколадови десерти. Може да се сервира и самостоятелно като дижестив. Веренки с круши и фоа гра, аумониера с фоа гра и шоколадови мусове. Размер: Двойно Гийо Височина: 100 до 120 м...
Франция, Choisy Le Roi
...Машините от серията «Kiss» отговарят на изискванията на операторите, желаещи да притежават професионално оборудване. Те гарантират непрекъсната производителност, позволяваща справяне и с пиковете на търсенето. Електронният контрол предлага на оператора две автоматични програми за производство на италиански сладолед, замразен йогурт, сорбета, гранита, семифредо и мусове; консистенцията може да се адаптира по желание. Капацитет / Производство: 40 кг/ч Напрежение: Трифазно 400 V Мощност: 4 кВт Кондензатор: въздух или вода Височина: 144 см Ширина: 53 см Дълбочина: 67+10 см Нетно тегло: 227 кг...
Франция, Orléans
...Протеините играят основна роля в отслабването. Те помагат за запазване и увеличаване на мускулната маса и следователно на основния метаболизъм (енергията, която тялото ни изразходва в покой, за да поддържа жизнените си функции). Сашетата LMP Santé са вкусни препарати, богати на протеини, на прах за шейкове, десерти и мусове, които, с високата си концентрация на протеини с висока биологична...
Франция, L'union
... муселин кремове - Подготовки за баварски мусове (много широк избор от аромати) - Подготовки за маслен крем (чисто масло) - Миксове за бадемов крем - Разнообразни премиксове (кекс, шоколадов торт, мъфини, бисквити и др.) - Миксове за натурална или шоколадова генуезка - Много миксове (меренга, вафла, палачинка, поничка и др.) - Глазури (натурални или ароматизирани)...
Франция, Reichstett
BERTHOLD MARX et Cie, френски производител на газови пружини, е придобил от началото на 70-те години признато ноу-хау сред професионалистите, използващи газови пружини. Идеално разположен в централна Европа в Страсбург, BERTHOLD MARX продължава да инвестира в производствените си мощности. В допълнение към над 12000 налични референции, нашите техници и нашата организация са на ваше разположение, за...
Франция, Domjean
...Глазура на основата на черен шоколад с покритие, шоколадовокафяв цвят за десерти, мусове, баварски кремове и сладоледи. Желирана с плодова пектин. Предимство: Отличен шоколадов вкус благодарение на високото съдържание на шоколад с покритие. Стабилна текстура, позволяваща чисто рязане на всички видове основи (доми, коледни рулета). Перфектно подходяща за замразяване и бързо замразяване...
Франция, Saint Lambert De La Potherie
...Ексклузивна система, създадена от MATFER, която улеснява бързото и просто сглобяване на плочи за десерти, мусове и многослойни опери с перфектно равномерни слоеве от 2 или 3 вкуса, а дори и повече. Благодарение на многобройните възможности за комбинации, комплектът от наслагваеми рамки успешно заменя 4 традиционни рамки. Вътрешни размери: 350 x 350 мм Височина: 10 мм...
Франция, Mouans Sartoux
... напитки. Аромати за кисело мляко, за пиене и варени, Аромати за десертни кремове, мусове и желета, Аромати за сладоледи и сорбета, Аромати за пастьоризирано и UHT мляко, и Аромати за млечни специалитети. Конфекция, Бисквитарство/ Печива, Аптека и устна хигиена, и тютюн.
Франция, Arconnay
... обвивка K4. Постоянен дистрибутор на шоколад за хлебарници и сладкарници. Обвиващи машини за шоколадови мусове, обвиващи машини за баварски кремове, обвиваща машина за шоколадови бомби, обвиваща машина за шоколадови декорации. Декоратор Bravo за макарони, меренги...
Франция, Erquinghem-Lys
DAWN FOODS FRANCE предлага широка гама от ефективни и иновативни продукти: смески за сладкарство, пълнежи, стабилизатори за кремове и мусове, плодови смеси, глазури, шоколади, аромати, съставки за сладолед, топинги и декорации. DAWN FOODS FRANCE е един от лидерите в сектора BVP (Хлебарство, Пекарство, Сладкарство) в Европа и развива своята дейност в четири основни пазара: занаятчийска сладкарство, ресторантьорство, сладоледарство и индустрия.
Франция, Laguiole
DROSERA GOURMANDE е компания, специализирана в ръчното производство на регионални хранителни специалитети. DROSERA GOURMANDE произвежда множество храни на основата на патица, като фоа гра, блокчета фоа гра, мусове от фоа гра, гизери, конфити, магрети от патица и др. Компанията предлага също трипоу, колбаси, пастети, фритони, касулети, галантини, терини за аперитив и терини от дивеч.
Франция, Ancenis
... кашер. Като експерти в ферментацията, ние сме разработили широка гама от съставки, като прахове от кисело мляко, извара или дори ферментирали протеини, използвани в много приложения: пълнежи за шоколади, плодови мусове и кисели десертни кремове, както и сладкарски пълнежи, сосове с кисело мляко.
Франция, Port-saint-louis-du-rhône
... и мусове: мус от сьомга, от тон с подправки, от скумрия с бяло вино, от сардини с уиски, аншоа, тапенад, руйле,... Нови продукти: кус-кус с риби и зеленчуци, калмари с броколи в сос от ракообразни, калмари, приготвени с вино.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play